Účes - nedbalá elegance

Ahoj holky, už nějakou dobu projíždím účesy na googlu a nic moc se mi nelíbí...Mám dlouvé vlnité vlasy, tak bych je chtěla nějak trochu sepnout, nebo do volného copu...nic vyčesaného, nebo ulízaného...Ale nemůžu nic najít :) Podělíte se, co jste měli ,nebo co se vám líbí? Nejvíce se mi asi líbí fotka kterou přikládám
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych chtěla něco jako je na 1. a 2. fotce + ještě bych chtěla do vlasů květiny :) ale líbí se mi i účes na 3. fotce.
Odpovědět
Já měla ve stylu toho prvního účesu (zjistila jsem, že nemám pořádnou fotku, kde by byl účes pěkně vidět :-D ) Původně jsem chtěla něco jiného, ale kadeřnice při zkoušce jen tak vzala vlasy a stočila je na bok... líbilo se mi to, tak jsem to přehodnotila :-) ) Ve vlasech jsem měla květinový hřebínek)
Odpovědět
Inspirací pro můj účes jsou tyhle fotky - včera jsem měla zkoušku a jsem spokojená - na obřad budu mít č.1 a pak se to asi za 10min stočí do messy drdolu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí něco na tenhle způsob :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se líbil tento :-)
Odpovědět
Ahoj holky, díky moc, hned stahuju :) Já měla pořád představu rozpuštěných vlasů, ale k mým šatům se spíše hodí vyčesané bych řekla a kdyžtak nad tím přemýšlím, tak v polovine srpna, jestli bude 30 stupnu, tak asi uvítám, když budu mít vlasy nahoře :D Ty messy drdoly se mi moc líbí, tak zkusím na kadeřnici, jestli by mi nezkusila 2 účesy a uvidíme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?