Uces na kratsi vlasy, sotva dam do culiku

NEVESTY S KRATSIMI VLASY :-) Vubec nevim co udelat s vlasy sotva je dam do culiku takze drdoly a podobne veci asi nepripadaji v uvahu, co si nechavate delat vy? Potrebovala bych nejakou inspiraci, ostrihala jsem se asi 2 tydny predtim nez jsem byla pozadana o ruku a ne a ne to rychle dorust :-) poradte prosim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeee, no taková délka byla vždy můj sen na svatební účes - tam vypadají krásně ty pokládané vlny (finger waves - dej si do googlu, a najdeš spoustu hezkých účesů:)), a ještě k tomu nějaká ta síťka,nebo jiná ozdoba, prostě nádhera...já nosím vlasy tak 4 cm dlouhé a kvůli svatebnímu dni jsem nikdy neměla tu trpělivost si je nechat dorůst :-D takže s rozhodováním jaký účes to budu mít veelice jednoduché:)))
Odpovědět
Já mám tedy vlasy delší, protože nemám na krátký účes tu správnou stavbu obličejových kostí:D, ale odjakživa se mi to hrozně líbilo. Např:
Odpovědět
@kacabah koukni do meho alba
Odpovědět
Známá takovou délku měla a díky šikovné kadeřnici z toho byl nádherný účes, něco na způsob drdolu - pokud chceš i takový styl pčesu. Takže se zeptat i na nápady kadeřnice. Já mám sice delší vlasy ale nějak vyložene konkrétní představu nemám, vlasně mám, řekla jsem že nechci žádné pramínky které jsou jen tak spuštěné podél tváří(dala bych je při první příležitosti za ucho) a pak že potřebuji aby základem byl culík v gumičce (případně dva nad sebou, vedle sebe atd.), abych se v tom cítila já, pak v kterých místech bych si představovala závoj a zbytek nechám na ní. Pokud máš kadeřnici "kamarádku" jako já zkus se zeptat i jí, samožřejmě najít pár obrázků aby i ona získala představu o tom co asi bys chtěla a věřím že něco byste vymysleli aby to bylo pěkné a drželo...
Odpovědět
mám podobný "problém" s tou délkou a k tomu ještě vlnité neposlušné vlasy... :-S nechci na hlavě žádné velké kreace, rády bych nechala vyniknout přirozené vlnky plus do vlasů nějakou stužku jako čelenku nebo hřebínek...ale furt jsem nenašla ten pravý obrázek pro inspiraci.... :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?