Svadobný účes pre dlhé a husté vlasy? Poraďte

Mam dlhe (cca 50cm) a huste vlasy, chcem Vas poprosit o radu: Aky svadobny uces zvolit? Priatelovi sa pacia rozpustene, mne vycesane do drdla. Dost by ma zaujimala i prakticnost. Dakujem Vam cenne rady :)
Odpovědět
Ahoj zuho, prolistuj pořádně všechna alba příprav, je tam spousta krásných účesů a věřím, že si vybereš ;-)
Odpovědět
Záleží na počasí, ve vedru se budeš s rozpuštěnými vlasy trápit, v zimě krásně zahřejí. Nebo zvol kompromis - polorozpuštěné. Tak jsem to měla já, trochu je to vidět v albu. Jinak mám taky hodně dlouhé vlasy, ale po natočení se dost zkrátily.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zuha1. na tvojom mieste by som skor dala na poziadavku priatela kedze sa chces jemu pacit. Trochu si vlasy natoč a predné vlasy si popripínaj hore. Pripadne si daj do vlasov kvetinku. Ja určite chcem mať takýto volnejší účes. Len nech ti vlasy dobre natočia aby ti nespadli lokne ;-)
Odpovědět
Zuha, já měla stejný problém, co s tak dlouhými vlasy. Jelikož je mám rovné jako dráty a i když si je natočím, tak to dlouho nevydrží, zvolila jsem raději praktický drdol. Sice to byla pro mou mamku fuška, ty vlasy stočit a zasponkovat, ale řeknu ti, že to nakonec drželo jako přilepený .o)
Odpovědět
Barboro, právě jsi popsala můj účes :-D Já to taky dělala hlavně pro manžela, bylo to jeho jediné přání, co se týče mého vzhledu. Ale kdyby předpovídali 30 stupňů ve stínu, nešla bych do toho.
Odpovědět
Profilova fotka
ja by som to spravila aj tak. Ja rozpustené vlasy nosím celý život a keď si dám cop cítim sa tak divne ako keby som sa odhalila. Asi som divná :-)
Odpovědět
Stiko, mně z mých vlasů taky nikdy nic nedrží. Na zkoušce jsem měla natáčky a tužidlo a hodinu a půl jsem seděla pod sušákem. Ale když kadeřnice natáčky sundala, byly vlasy hned úplně rovné. Tak mi je natočila už den před svatbou na ty úplně nemenší a nejtvrdší natáčky, ve kterých jsem i spala, každý pramen speciálně natužila a druhý den pořádně přelakovala a účes vydržel až do večera.
Odpovědět
Profilova fotka
ak plánuješ svadbu na leto, zvoľ kľudne rozpustené, ale ak bude vlhko vlasy nemusia udržať účes... alebo zvoľ strednú zlatú cestu... vypni si vlasy do drdola a z neho porozpúšťaj pramene... ;-)
Odpovědět
Len, možná by mě to taky tak drželo, jak popisuješ, ale nechtěla jsem to raději riskovat, protože vlasy mám ještě delší než ty (téměr do pasu) a tím pádem jsou i hodně těžké. Ale já účes naštěstí nějak moc neřešila, manžel nechal můj zevnějšek na mém vkusu, takže drdol nebo rozpuštěné mě bylo celkem jednou. Pravdou je, že ale k těm mým šatům se vyčesané vlasy hodily víc.
Odpovědět
Já měla vlasy taky téměř do pasu, ale kousek se ustřihnul a tím natočením se to příšerně zkrátilo. Fakt ale je, že kdyby manžel tak moc rozpuštěné nechtěl, asi bych o drdolu taky uvažovala. Takhle to prostě byla jednoduchá volba ;-) .
Odpovědět
Ahoj Zuho,mně kadeřnice vlasy kvůli drdolu krátila, mám jich hodně a těžké, že by to v drdolu moc nedrželo. A taky jde o tvůj pocit, já jsem chtěla účes, aby mi nikde nic neviselo, napadalo, nepoletovalo, protože mě to znervózňuje, ale to je osobní pocit
Odpovědět
No vidíš, mě zase znervózňuje, když mám všechno upnuté, protože mám pocit, že se to musí každou chvíli rozsypat a začít poletovat :-D Takže vlasy nosím normálně rozpuštěné, jsem tak zvyklá.
Odpovědět
Článek se načítá
tiez si myslim ze je lepsi drdol lebo ked to poriadne nalakuje kadernicka tak to drzi u rozpustenych je to riziko http://www.svatby.cz/index.php?nid=4&... na tejto stranke su ucesy super pokope a na 11 strane prvy obrazok je kombinaciou drdola a vypnutych ale urcite tam takych najdes aj viac :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Danielou a Dorotkou. Navíc, kdyby foukal silný vítr, tak ten by mohl účes z rozpuštěných vlasů poškodit a to by byla v tak významný den velká škoda.
Odpovědět
Pozor, některé z těchto účesů jsem ukazovala své kadeřnici, a ta mi řekla, že některé by česala třeba čtyři hodiny, jiné jsou naaranžované jen pro focení a pak se rozsypou a jiné zas vydrží jenom chvíli, pak se to rozevlaje... Takže ne všechno, co si najdete na fotkách, je použitelné, já bych čerpala spíš z účesů "opravdových" nevěst, i pár takových na té stránce je ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přiznám se, že jsem neměla vybraný účes. Prostě jsem to nechala na své kadeřnici. Za ty roky už mě a moje vlasy zná, takže jsem už při zkoušce účesu řekla, že to je ono. A v sobotu mě pak česala téměř 2 hodiny! Dalo jí to fakt zabrat. A to jsem si vlasy umývala doma už v pátek, aby v sobotu tolik neelektrizovaly. Takže ty 2 hodiny si opravdu hrála s mým drdolem. Ale musím uznat, že mám hodně jemné vlasy na to, abych si mohla dovolit mít společenský účes z rozpuštěných vlasů. Opravdu krásné vlasy je škoda schovávat do drdolu nebo pod závoj. Každá dobrá kadeřnice by měla umět poradit, co by bylo nejlepší.
Odpovědět
Já jsem pro drdol :-) vypadá to tak nějak víc slavnostně. Ten co zkouším já s mojí kadeřnicí trvá cca tak hodinu až hodinu a půl.
Odpovědět
Ja som tiez povodne chcela polorozpustene vlasy, ale nakoniec som pri tom vecnom poprchani a tancovani o dusu bola rada, ze som ich mala zapnute v spanielskom drdole so zivymi kvetmi a perlickami. Ale ak je niekto zvyknuty iba na rozpustene, bola by blbost, keby sa zrovna vo svadobny den nervacil s drdolom ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zuha mam taky isty problem....ja urcite nechcem drdol ani vypnute vlasy ak tak len nejake pramienky uchytit aby mi nepadali do tvare...ale drdol urcite nie ..skus ist do nejakeho salonu kadernickeho a urcite by ti tam mali poradit...pozri si moj album snad ta nieco inspiruje ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovědět
Holky nemáte nějaký typ na 50cm dlouhé husté těžké vlasy? Já bych ale asi pro změnu víc přemýšlela nad drdolem, nosím vlasy pořád svázané, takže jsou tak na mě všichni zvyklí a navíc se to tak příteli líbí! No mě se líbí třeba něco takového jako má Popelka, když jí princ dává ztracený střevíček!
Odpovědět
Jako kadeřnice ti poradím jedno jestli máš vlasy husté a dlouhé nejlépe vypadá když si je necháš jen natočit a nechaš je zopuštěné ,ale taky záleží na to jestli budeš mít závoj nebo ne. Pod závojem vypadá lépe nějaký menší drdůleka jestli plánuješ závoj až v týlu tak je nejlepší a taky nejhezčí když ti kadřnice zkusí nějaký pořádný drdol.Taky hodně záleží na tvaru obličeje,protože když češu nevěstu co má širší obličej tak je lepší něco do vrchu a když má zase moc dlouhý obličej je lepší něco do stran a různé lokýnky.Určitě zajdi na zkoušku a nenech se odbít. Radím ti je lepší když tě učeše paní tak ve středních letech umějí krásné ůčesy a vědí co sluší některé mladé to bohužel neví.ale není to samozřejmě pravidlo:-)Abych někoho neurazila:-)Já sama chodím ke starší. Hlavně musíš cítit že ti to drží,skus malinko zatřepat hlavou a uvidíš.Jinak doporučuji přinést sebou závoj už na zkoušku.A dva dny do předu umýt hlavu(před svatbou)učes o mnoho lépe drží vůbec nevadí když bude trochu mastná.
Odpovědět
Profilova fotka
taky řeším problém... Měla jsem vymyšlený účes - do drdolu - mam totiž jemne vlasy, ktere sice drži vlnite po natočení, ale než se dají na natáčky tak je musím natužit jako blazen.... Ale kde je kamen urazu. Minuly tyden jsem byla na zkousce (u pribuzne), budouci manzel dorazil a to jsem na hlave mela prave rozpustene zvlnene vlasy stazene jenom vlasenkami po stranach.... No pritelovi se to desne libilo... Tak ted resim... Trvat na svem puvodnim prani - drdolu nebo vyjit vstrict pritelovi i za predpokladu, ze mi uces vydrzi maximalne do tri nebo ctyr odpoledne --- podle toho jak moc to ztuzime :-) Holky poradte prosim
Odpovědět
Já bych byla pro to líbit se manželovi (ale kdo říká, že se mu s drdolem líbit nebudeš? ;-) ). Ztužit hodně, v natáčkách přespat (viz mé příspěvky výše) a vydrží až do večera. A jestli ne, odpoledne už stejně spíš bývá raut a je to míň formální, stáhneš si to dozadu, hezky pohodlně... Mně se to mluví, já taky dala na slova manželova, ale nutno říct, že jsem byla moc spokojená! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Heiley: pokud si nejsi jistá, že Ti účes vydrží, tak si vyber raději ten drdol. S rozpuštěnými můžeš jít na ples, ale vypadat ve svůj svatební den "zplihle" - to bys pak mohla být nešťastná. Mám taky jemné vlasy a drdol jsem zvolila nekompromisně. Natužené jsem to měla taky až až, takže jsem mohla třepat hlavou jak jsem chtěla a ani korunka se nepohnula :-)
Odpovědět
Profilova fotka
len ......me se ten uces taky libil :-)... Ale nejsem zvykla mit rozpustene vlasy... Vecne nosim culik nebo nejaky radobydrdulek.... Je pravda ze mi rika vic lidi, ze bych to mela nosit rozpustene, ze mi to slusi, ale komu by se chtelo spat dennodenne v natackach - navic se tim nici vlasy :-) Asi to udelam tak jak pises a jak jsem o tom premyslela, hodne natuzit, prespat v natackach a modlit se, aby zadna v noci nespadla :-) ;-) No a odpoledne udelam svuj oblibeny culik :-))) Kazdopadne diky :-) len
Odpovědět
Profilova fotka
heiley: ale taky nezapomeň na to, že budeš mít vlasy hodně natužené a může se stát, že z nich odpoledne už nic pořádného neučešeš. Prober to raději se svojí kadeřnicí. Když jsem si v noci vytahovala sponky z drdolu (měla jsem jich tam jen 37), tak jsem na radu kadeřnice vlasy ani nerozčesávala a hned jsem je umyla. Nedokážu si představit, že bych s tím množstvím laku měla ještě zápasit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cecetko mela jsem co delat abych rozcesala ten zkusebni :-))) a to tam byl jen lak.... ted jeste tuzidlo a hromada laku... Hlavne mi vadi, ze to nebude prirozene... prece jenom bude poznat ze to mam zlakovane az hruza.... No jeste uvidime... chtela bych vyhovet pritelovi a vlastne i vetsine, ktera hlasuje pro rozpustene a vlasenky... a zase na druhou stranu.... no na to, ze to mame za necely mesic jsem si v hlave vytvorila dokonaly gulas :-)
Odpovědět
Holky, já se už asi 7 let nechávám česat na plesy u své holičky a jsem s ní spokojená, tak to asi v ten nejdůležitější den nechám na ní, navíc už ví co a jak s mými neposlušnými vlasy!
Odpovědět
Profilova fotka
heiley: sluší Ti i ten druhý :o)) Pokud se ale chceš především líbit manželovi, pak zvol vlasy stáhnuté vlásenkami. Jak už jsem psala, chtěla jsemt to také tak (právě proto, že většinou chodím s culíkem, chtěla jsem alespoň na svatbě vypadat jinak), ale po tom, co mi kadeřnice na zkoušce vlasy natočila a než z nich něco učesala, bylo to už zplihlé, zvolily jsme nakonec drdol :o) Spokojená jsem i přesto byla (až na to, že jak už podotkla cecetka, musela jsem ještě o svatební noci zápasit s vytahováním sponek a honem ty vlasy mýt) :o)) Když máš v hlavě ten dokonalý guláš, tak si hoď korunou. Nebo prostě udělej to, co chceš TY. Mě také všichni radili, ať si dám kytičky, že korunka je moc umělá...já ale chtěla jednou vypadat jako princezna, tak jsem na jejich rady nedala :-)
Odpovědět
Hel:Určitě si nech valsy do drdolu :-) Makulacek:No vidíš máš to vyřešené.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?