Prodloužení vlasů metodou Simply Perfect

Profilova fotka
Ahoj holky, na veletrhu v Diplomatu tam tuhle metodu prezentovaly a mě to strašně zaujalo...Je to šetrné k vlasům, vlastně se to nasazuje pomocí sponek s hřebínkem a pak se to zase sundá..Takže to máte, jen, když chcete...Vypadá to úžasně...Přemýšlím, jestli do toho mám jít...Stojí to skoro 5.000 (ale v balení je pramínků dost na celou hlavu). Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěla bych to potom na svatbu určitě zvlnit kulmou nebo natáčkama, dá se to?? Nepadá to? Díky za každý názor a radu, Mili ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
...teď koukám, že jsem to napsala špatně, je to SIMPLY PERFECT :-p ... :-D pardóóón :-p
Odpovědět
http://www.stream.cz/video/12/27629-b... tak to vypadá celkem dobře, ne?nemáte tedy někdo zkušenost? daj se sehnat i vlnitý a co cena- těch 5 tisíc je za kolik pramenů asi?
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mám adresu na holku, která Vám ty vlasy sežene za 2100, jestli chcete, pisněte mi do IP
Odpovědět
Profilova fotka
jo a nabízí pravé evropské vlasy, dají se barvit, žehlit, natáčet.... Mě přijdou příští týden a už se moc moc těším
Odpovědět
jéé, tak super..já to zatím omrkávám, ale výhledově bych do toho možná i šla(svatba daleko, ale jen tak pro parádu)..Market určo pak napiš, jak ti vlásky sedí, možná by byla supr i nějaká fotka a hlavně pocity-jestli to netahá, nepadá atd..akolik tam toho je za ty prašule. díkes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
napiš mi, kajenko, e-mailovou adresu, já Ti pošlu fotku, jkak to vypadá. Jinak to má kamarádka aje maximálně spokojená, vůbec to není poznat, že v hlavě nemáš své vlasy, netahá, nepadá.....Jinak, mou fotku nevím, jestli pošlu. za 1. je to překvapení pro novomanžílka na svatbu, takže on mě vyfotit nemůže a sama to asi nezvládnu a za 2. nám blbne nějak foťák :-(
Odpovědět
máš ode mne IP Market! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kajeno, už jsem Ti to poslala, mrkni na foto :-)
Odpovědět
jo,je to fakt moc pěkné!!kde se to dá tedy objednat a vybrat ten správný odstín vlasů?
Odpovědět
Profilova fotka
napsala jsem Ti do IP kontakt na tu holku, je moc ochotná a určitě Ti pomůže.Pozdravuj ji :-)
Odpovědět
tak dík moc:)
Odpovědět
Profilova fotka
nemáš za co, snad budeš spokojená, jestli se domluvíte :-)
Odpovědět
Článek se načítá
jako já taky uvažovala o tom keratinu, ale jsem z Ostravy a tady to snad dělají jen v Simply Hair, no a četla jsem na ně dost negativní rekce..předražené, nešetrné, dost holek si na diskuzi v omlazení stežovali, že jim vlasy vypadaly i s vlastníma, a že je to vlastně takový kolotoč-už to nemůžeš nikdy sundat, protože se bez toho cítíš jak oškubané kuře, pokud je to teda ještě na co naplétat.. věřim, že zas dost holkám to sedne, ale já mám jemné vlasy, tak to radši neriskuju ;-) teda zatím, kdo ví, co mě zas za nějakou dobu popadne :-D
Odpovědět
ježiiš - holky stěžovaly-oprava :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já o tom pořád přemýšlím, ve čtvrtek jde na to kamarádka a zároveň svědkyně, tak jsem zvědavá, jak bude spokojená a pak se rozhodnu....
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mám clip hair vlasy ve světle hnědé barvičce, které chci prodat,takže kdyby jste někdo chtěla, pisněte mi do IP. Jsou to pravé evropské vlasy v délce 50cm, dají se žehlit, natáčet, barvit.....
Odpovědět
No, tak to máš super, že na to jde kámoška, normálně běž s ní, ať máš představu, jak to dělaj..porovnej své vlásky s jejíma a počkej třeba měsíc, jestli bude spokojena, a pak se rozhodneš, však do svatby času dost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nemůžu s ní, jde ráno v 9 a to musím být v práci :-(
Odpovědět
tak ti to musí detailně popsat, aspoň uvidíš ty její spoje a počkej, jak bude spokojená. Kolik to vůbec v Olmiku stojí a co toje za salon?
Odpovědět
Profilova fotka
Ona jde do Přerova, má tam známou. V OLmiku je těch salonů víc:-) Jsem na to strašně zvědavá
Odpovědět
No tak snad bude spokojená :-) Nejlepší to je fakt si dělat u někoho, koho znáš, nebo u známé..takové ty profi salony v Pze, ale i v Ově z tebe chtějí vytřískat co nejvíce peněz a ta výsledná kvalita prý nicmoc, nejhorší je snad YES a Simply Hair..ale to jen, co jsem slyšela nebo četla na diskuzích..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na netu našla holku z Olmiku, která to dělá doma a chce za to 5000 i s vlasama, tak to je úžasný! Salon si strašně přirazí, musí si vydělat.....
Odpovědět
tééda, tak to je hodně levné! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Káji, jak tak vidím, tak si tady píšeme jen my dvě :-) Ale neva, aspoň někdo má zájem o tom se mnou diskutovat, protže já potřebuju rady a s někáým si o tom pokecat, takže dík, že jsi tady!
Odpovědět
Však on se k nám někdo přidá, Markét ;-) Nejlíp, kdyby sem napsala zkušenosti taky naká osůbka, která má vlasy už dýl a je pořád spokojená, to by tě určitě mohlo nakopnout v rozhodování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no právě, ale věšinou jsou holky s tím keratinem nespokojený. Dnes je na tom ta moje kamarádka-světkyně. Už jsem strašně zvědavá!
Odpovědět
tak dej pak určo vědět, co a jak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, určo. Nevím, kdy ji uvidím, ale snad co nejdřív, doufám!
Odpovědět
Profilova fotka
kajeno, tak mi volala ta moje svědkyně úplně nadšená, že je to úžasný, vypadá skvěle a je max. spokojená. Večer mi pošle foto. Jsem strašně zvědavá
Odpovědět
no tak super! :-) tak chvilku počkej a sleduj, jestli je pořád nadšená, a kdyžtak do toho jdi! však přinejhorším to můžeš po dvou měsících sundat!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?