Kde koupím clip-in?

Dobrý večer, ráda bych si na svatbu nechala malinko prodloužit vlasy a chtěla bych to vyřešit pomocí připínacích vlasů. Nemáte některá zkušenosti, kde sehnat pěkné a kvalitní?? Předem vám děkuji :)
Odpovědět
Já prodávám. Ale záleží jakou chceš barvu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. já jsem koupila na kupvlasy.cz a jsou dobré, pokud jsi z Prahy zajdi rovnou do kamenného obchodu a přirovnej si dělku , barvy a kvalitu na vlastní oči tady:http://www.czvlasy.cz/kamenna-prodejna/
Odpovědět
@buldok protřebuji blond, dost světlé ;-) @luciiniika nejsem přímo z Prahy, ale cestu tam mívám často, tak moc děkuji, kouknu se tam! :-)
Odpovědět
@adabod83 aha, tak to ne, já mám zrzavé...
Odpovědět
Já jsem si koupila tady příčesy. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?alb...
Odpovědět
vyborny napad pouzit clip vlasky jako pricesek k ucesu! Zkus se kouknout na clipinhair cz , ja od nich vlasy mam (dvoje) a jsem nad miru spokojena.
Odpovědět
@buldok aaa, tak to bohužel, na zrzavo se neplánuji obarvit :-D @silver2501 děkuji a jsi spokojená? @vladka123 tobě taky moc děkuju, spokojenost je? A můžu se ještě zeptat, možná malinko hloupá otázka, je možné ty vlasy umývat atd.? Nebo je potřebná nějaká speciální péče?
Odpovědět
@adabod83 jsem, mám culík, ten mam raději a vlasy na pásu.... nenosím to pořád, šetřím si je, ale myje se to jak normal vlasy, jemně šampon, jemně balzám, volně nechat uschnout.. paní ti sežené přesně dle tvé barvy a ceny suprovní... :-)
Odpovědět
@buldok Ale já mám zrzavé vlasy a taky o clipech přemýšlím :-)
Odpovědět
@silver2501 moc děkuji za vyčerpávající odpovědi a rady! :-)
Odpovědět
@adabod83 velika spokojenost, nema nac bych si stezovala. vlasy drzi, nevypadavaji a porad vypadaji pekne.
Odpovědět
já kupovala na www.hotstyle.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
holky, chtěla bych se vás zeptat, taky plánuju clip-in na tento účes, poradíte, jeslti mám koupit rovné a pak natočit a nebo je lepší koupit rovnou kudrnaté a pak jen doupravit třeba kulmou,pokud bude potřeba?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám ve stejné barvě z lidkých vlasů použité pouze na svatbu a klidně bych prodala.Pokud by byl zájem prosím do IP. :-)
Odpovědět
@kolbena já mám od přírody kudrnaté vlasy. Když mi dělají vlasy a prodlužují clip-iny. Používají rovné clip-in a ty se natočí. Pokud máš s pravých vlasů 100% a ne chemlon, tak s nimi jde udělat cokoliv.
Odpovědět
Ahoj, já jsem je kupovala na http:// czvlasy cz/ ale byla jsem si v kamenné prodejně v Praze vybrat odstín, protože mám melír. Mám celou clip-in sadu a hlavně kvalitu REMY, která je důležitá, aby ty vlasy také něco vydržely. Já už je mám přes rok, nosím je jen, když je nějaká příležitost, někdy mě to chytne a nosím je častěji, ale pořád drží. Jsem s nimi spokojená, nemusím chodit na posouvání a mám je jen, když potřebuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena já měla taky natočené vlasy, vzala jsem si vlnité clip-iny ,ale kadeřnice mi je stejně natočila na požadované kudrlinky :) Ale vlnité jsem si hlavně brala z toho důvodu,že své vlasy mám taky vlnité,abych je mohla používat i po svatbě. Odstín nebyl úplně stejný ,jako moje vlasy,ale má úžasná kadeřnice mi je dobarvila do požadovaného odstínů,takže to vůbec nebylo poznat :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, krásné a kvalitní clip-in vlasy seženeš na www.bella-hair.cz je to TOP kvalita i cena. Jsem moc spokojená, nosím je denně už rok v kuse:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj,jeste doporucuji stranky profibeauty.cz Tam jsem si kupovala clip-in ja.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?