Kadeřnice+vizážistka okolí Jihlavy

Ahoj, mám svatbu 1.7.2017 a hledám moderní místní kadeřnici a vizážistku v okolí Jihlavy (nejsem odtud a proto tu nikoho neznám :( ). Prošla jsem diskuze o kadeřnicích v kraji Vysočina a nemám z toho moc dobrý pocit... Nevíte o někom? Nedoporučíte? Děkuji :)
Odpovědět
Měla sem podobný problém. Nepocházím z Jihlavy, ale bydlíme tu a svatba bude kousek od Jihlavy. Tak budu mít svoji kadeřnici, která mě stříhá už od malička, vše domluvíme, vyzkoušíme a pak mě učeše teta/vyučená kadeřnice. To samé mám s líčením
Odpovědět
Já měla také domluvenou svoji kadeřnici z Prahy, ale nakonec jsme to kvůli komplikací s ubytováním a cestou vzdali :(
Odpovědět
To je škoda, ale v Jihlavě nikoho neznám. Možná Royal Family, ale nevím, zda už nemají plno.
Odpovědět
Hodně si chválí Moniku Tejkalovou, ale netuším, jak moc dopředu má plno, spíš bych se bála, že hodně...nemám osobní zkušenost, ale viděla jsem od ní několik líčení a účesů nevěst a vždy to bylo dokonalé...Myslím, že je z Humpolce, což není tak daleko...
Odpovědět
Děkuji, zkusím oba tipy ;) zavoláme, uvidíme :-D
Odpovědět
Holky mohu Vám doporučit http://www.katerinakotackova.cz/, bude mne líčit na svatbu. Líčení má krásné, slečna je velice milá. Na zkoušce vše perfektní. .-)
Odpovědět
Tak nakonec mi vyšel ten salón Royal family, fotky na FB jsou moc krásný, jsem z toho nadšená a už se těším na zkoušku :) Noterce děkuji za tip ;) Kdyžtak jsem postnu, jak jsem byla spokojená :)
Odpovědět
Jinak Monika Tejkalová minimálně rok dopředu, zvlášť když je to tak oblíbený datum...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?