Jiná kytka ve vlasech a jiná v kytici, není to blbý?

ahoj...řeším neustále problém ohledně květiny do vlasů. kytici mám z růži, frézie a amarylis ale růže v mém účesu se mi nelíbí - zkoušeli jsme orchidej a ta vypadá mnohem lépe. Není ale blbý mít jinou kytku ve vlasech a jinou v kytici? k tomu ještě mám kytici celou červenou a orchidej bude bílá ????
Odpovědět
Profilova fotka
No, jestli máš bílé šaty, tak proč ne. Důležité je, cítit se tak dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ve vlasech jsem mela chryzantemy,byli i ve vyzdobe,a dortu...Ale kytice byla jina.Jen v nich obcas byla podobna kopretinka,ale spis u svedkyne.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše kamelie123, důležité je, cítit se dobře. V ten den D jsem také měla jiné kytky ve vlasech a jiné v ruce a cítila jsem se výborně. Teď, po čase, kdy si prohlížím fotky, bych to asi udělala jinak:). Navíc, kytičky ve vlasech jsem měla večer už zvadlé, ale toho už si nikdo nevšímal:))).
Odpovědět
mám to stejné, nakonec jsem se dohodla s floristkou, že mi zakomponuje 1 nebo 2 orchideje do mé kytice - budu mít oranžové růže a bílé chryzantémy...
Odpovědět
Já měla ve vlasech frézie, a moc se mi to líbilo. Zkuste a budeš to mít sladěné ;-)
Odpovědět
Já měla kytici s růžemi, fréziemi a eustomami a jelikož jsem drobnější a růže ve vlasech by byly moc masivní, měla jsem od paní květinářky do vlasů připravené frézie a mini růžičky a výsledek byl super :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?