Termín v ríjnu? dá se to zvladnout??

ahoj holky, myslíte, že je mozné naplanovat a nachystat svatbu na letošní ríjen?? s tím, že více méně bude věe příprava samo-domo? párty, oznámení, košíčky.. nevím jestli je to reálné a nebo nechat plánování až na příští rok... děkuji za rady
Odpovědět
Dvě moje kamarádky nejdřív otěhotněly a měly svatbu pak za tři měsíce:-) takže stihnout se to dá. Přítel by taky nejradši svatbu už v říjnu, trvá to na něj do jara moc dlouho:-) ale já chci počkat do jara, kvůli rozložení financí i možnosti pak někam na pár dní tady někam vyjet blízko ven. Jinak bych se podzimu taky nebránila. Miluju ho.
Odpovědět
Ahoj, určitě se to dá zvládnout. My máme svatbu taky v říjnu. Sice jsem začli plánovat cca před měsícem, ale během týdne jsme všechno zamluvili a teď ladíme jen detaily a maličkosti a je to zatím bez stresu a myslím, že vše bezproblému zvládneme ;-). Takže jděte do toho - říjen je krásný měsíc :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem požádána 10.5.2014, přítel mi zároveň oznámil, že má zamluvíte termí. Na mě narozeniny 6.9.2014, nejvíc věci se s stejně zařizuje poslední dva tři měsíce ;-)
Odpovědět
Kamarádka to zvládla za 3 dny,v 9.měsíci těhotenství :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určite. Já jsem mela svatbu loni v říjnu a kromě místa jsem začala všechno resit až loni touhle dobou. Určite to jde. Moje kamarádka se minulý týden v pondělí rozhodla ze se vezmou tuto sobotu a všechno stihli.
Odpovědět
v květnu jsem začli, v srpnu byla svatba, takže my opravdu nejsme vyznavači několikaletých příprav
Odpovědět
ahoj, to určitě jde. Říjnových svateb tolik nebude, takže budou i volné termíny...
Odpovědět
Profilova fotka
My si v březnu řekli, že se vezmeme (někdy tak v půlce) a od 10. května jsme svoji. Takže úplně pohoda.
Odpovědět
Stihneš to v pohodě, v podstatě by ti na přípravy stačil i týden, dva...
Odpovědět
Profilova fotka
Dá se to stihnout...my jsme svatnu zařídili během dvou týdnů (samozřejmě datum obřadu a oddávajícího jsme měli zamluvené hodně dopředu). Takže pokud najdete místo, datum a oddávajícího, zbytek sfouknete během pár dnů. I když je fakt, že my jsme nezařizovali takové ty "zbytečnosti" typu dekorace, cukroví a já nevím co ještě.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme sice měli svatbu půl roku od zásnub, ale zařizovali jsme současně s časově náročnou prací a oba jsme zvládli udělat státnice. Sice jsme nic nedělali po doma, ale měli jsme velkou svatbu a toho zařizování bylo dost. V říjnu máš výhodu, že to není tak vytížené, takže myslím, že dodavatelé budou volní :-)
Odpovědět
Určitě v pohodě :-) moje sestra se taky vdávala v říjnu a začali chystat až někde během prázdnin :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Stale nabizime sluzby hudebni skupiny Bosaci (www.bosaci.cz) a nebo mensi skupiny pro akce v tydnu Bos trio (www.bostrio.cz). Hrajeme klasicky pop, rock - cesky i svetovy. Vice na webovkach.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?