Svatba na silvestra 31.12. 2015

Ahoj holky, co myslíte je svatba na silvestra dobrý nápad? mám totiž 1.1. své 25.narozeniny, tak by to podle mě bylo kouzelné se vzít, vidět jak to celí svět oslavuje a potom druhý den pokračovat v oslavách. Bojím se jen aby nějaká restaurace byla ten den svolná nás obsluhovat aspon do 2 hodin. Dál jestli bude reálné sehnat hudbu, matrikáře, fotografa atd... a jestli vůbec mezi svátkama nám někdo upeče dort a cukrový...co myslíte, máte s tím nějaká zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Obavam se, ze nejvetsi problem bude matrika... Ja bych svatbu na Silvestra teda urcite nechtela, ale pokud se vam to zda jako dobrej napad, tak to zkuste ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim, jak velkou svatbu chystate, ale ja bych treba resila i to, ze na Silvestra uz ma hodne hostu domluveny svuj program...ale my jsme meli hodne lidi, pokud by to byla mensi svatba, asi by to takovy problem nebyl
Odpovědět
Profilova fotka
Nápad je to super, komplikovanější to patrně bude. My jsme měli mít původně svatbu 29.12., ale v restauraci, kterou jsme opravdu chtěli, měli zavřeno a spoustu dalších také, tak jsme to nechali zpátky na leden. Hodně restaurací má mezi Vánoci a Silvestrem zavřeno a pokud ne, mívají společnost. Ale určitě po nějakém hledání restauraci seženete. Jak píšou holky, komlikovanější bude matrika. Oni úředníci nejsou svolní oddávat v jiný než stanovený termín, takže pokud chce někdo obřad při západu sluníčka, má prostě smůlu. Řešením by mohl být církevní obřad, jsou církve, které s tím nebudou mít problém, jen teda budete muset mít obřad nejpozději odpoledne, protože kazatelé budou chtít být večer s rodinou a tak... Nebo mít na Silvestra neoficiální obřad a oficiálně byste se vzali až pak, prostě jen podpisy na úřadě. Ohledně dortu a cukroví by řešením mohly být malé rodinné firmy nebo nadšené amatérské cukrářky. Je spousta cukrářek, které pečou doma a budou rádi za nějaký přívydělek. U oficiálních firem byste mohli mít problém, ale u takových těch menších rodinných byste možná někoho našli :-). Ohledně fotografa, myslím, že pár lidí by se také našlo, já bych asi nejela fotit o Vánoce, ale na Silvestra klidně :-). No, pokud budete chtít, klidně přijedu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pampelusak Nejlepší možnost je zkusit dodavatele a matriku obvolat nebo napsat poptávku. Určitě najdete místa, kde vyjdou vstříc. Co se restauračních zařízení týká - ty stejně mají většinou na silvestra otevřeno;) Cukroví se peče pár dní předem, hudba se taky určitě sežene a fotograf též. Jenom je potřeba to začít už domlouvat, Silvestr je hodně oblíbený a hodně dodavatelů a zařízení mají rok dopředu plno;)
Odpovědět
no zítra se jdu optat na matriku, jak velký to bude problém a potom jedu do restaurace jak by se to líbilo jim, tam být přes silvestra, po telefonu paní vůbec nevěděla, tak mě odkázala na manžela, ale že ted tam není..no počítám, že hodně toho už bude zabraného, ale profesionáli mít nemusím, jen fotograf aby byl dobrý, popřípadě by jsme to odložili na nějaký leden. Co se týče svatebčanů, stejně všichni slavíme silvestra spolu, a zatím nic neříkali, že by bylo v plánu. No doufám, že nebude s ničím problém..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj tak jak jste to vyřešili s tím silvestrem? Našli ste matriku kde by Vás oddali? my taky chcem na silvestra letos ale matriky nepracujou...:-(
Odpovědět
Ahoj,nakonec to dopadlo v Hradci. Matrika mela pouze do 12:00takze obrad byv v 11:00, takze trochu shon. Tento rok silvestr vychazi na neděli, to se oddavat opravdu nebude:/. Nam to vyslo na vsedni den. Jinak co se tyce slavení výročí, tak docela na pytel😁 vsude zavreno, nebo prelidneno😁 muzete si udelat falesny obrad a potom jit v tydnu podepsat papiry, ale v oddacim listě bude ten matricni datum podpisu, bohuzel, takze zadna slava:(
Odpovědět
Jo a super bylo, ze fotohraf nss vzal za hubicku jako výzvu do sveho portfolia, kadernice si rekla 200%přirážku, dort jsme museli pect sami a hudba byla taky pofiderni, ale to bylo ciste kapelou😂 brali jsme se na Zdene boudě, kde byl i obrad i hostina a musim rict, ze to bylo kouzelné:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?