Dostali jste na matrice potvrzení o času a dni?

Profilova fotka
Ahoj holky, jen by mě zajímalo, jestli když jste šli na matriku a vyplnili jste všechno jak mělo být, dostali jste nějaké písemné potvrzení o termínu a dni svatby? Nebo si vás jenom napsala do diáře a tím to haslo? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
My tam jen volali s tím, že klidně stačí až měsíc dva před svatbou,když přijdem vyplnit papíry a zaplatit poplatek:)
Odpovědět
My nic nedostali, divila jsem se:/
Odpovědět
nemůžu si to přesně uvědomit, ale vyplňovali jsme tam nějaký ten papír, že se bereme a bylo tam napsané místo obřadu včetně adresy, datum svatby, čas obřadu a také na jakých příjmení se manželé dohodli. takže ano, to datum bylo napsané i jinde než jen u nich v diáři. Tento papír jsme myslím nesli na pokladnu a platili poplatek 1000Kč. jedná se o Brno.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se brali mimo určené místo, vyplnila jsem žádost a asi za tři týdny mi volala, že to máme schválený. Přijela jsem tam, zaplatila 1000 Kč a dostala volně napsaný potvrzení o schválení žádosti.
Odpovědět
Taky jsme vyplnili formuláře, kde bylo místo svatby (taky jsme se nebrali na určeném místě), tak že se ptali, jestli to máme domluvené tam kde chceme obřad, zaplatili jsme a jediné co jsme dostali byl doklad o zaplacení. Byli jsme tam ještě cca týden před svatbou, ujistit se, že s tím počítají, a jen se ptali kde přesně to je a jak se tam dostanou. Kdyby byl problém, tak by prý volali... Jako žádné potvrzení o tom, že počítají s tím že bude svatba jsme rozhodně nedostali:-D To asi nedávají nikde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme na matriku donesli formuláře, zaplatili poplatek a podepsali žádosti o oddání na jiném určeném místě, s tím, že za pronájem se platí příští rok a po zaplacení dostaneme potvrzené papíry.
Odpovědět
My se bereme na matrice a žádné potvrzeni jsme nedostali.
Odpovědět
My zámek a taky nic nemáme. Jen info, že se s námi počítá.. žádná záloha nic.. trošku mě to děsí..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bez potvrzení :)
Odpovědět
Potvrzení jsme nedostali, protože jsem si termín rezervovala telefonicky. Dotazník k uzavření manželství stačí odevzdat měsíc před svatbou, proto jsem ho vyplňovala až později, když jsem měla na místo svatby cestu i kvůli dalšímu zařizování. Z místa, kde jsme měli obřad, jsem potvrzení o rezervaci měla (matrika ho vyžadovala). Upřímně by mě nenapadlo chtít po matrice potvrzení.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme potvrzení o termínu a čase dostali... Vyplnili jsme všechny papíry... Dostali jsme i potvrzení o zaplacení... Ale každá matrika si to dělá po svém...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na matriku ani nemuseli chodit, stacilo telefonicky, napsala si nas do diare a vsechny papiry a okolni blbosti budeme resit az v kvetnu/cervnu. A pani kdyz ted neco ptrebuje, vola sama nam. Byla jsem moc prijemne prekvapena.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?