Bláznivé, ale reálné?

Přeji krásný dubnový den všem, dnes mě požádal o ruku můj milovaný a 14.5.2016 se bereme... no je to tak, je to bláznivé, ale spontánní rozhodnutí a já nevím, jak vše stihnout :D kdyby tady byla nějaká hodná dušička, a poradila mi, co a jak ohledně příprav ( jen těch základních ) + co se sluší a patří dát oddávajícímu? Jinak bereme se my dva + syn s dcerkou + svědci :) děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
My se rozhodli ze dne na den, chce jen zajít na matriku, rodné listy vás i dětí, rovnou tam vyřešíte i hudbu a povolení pro vjezd aut, pak jen vyřešit detajlíčky, šaty, boty (kupovala jsem den před svatbou :D ) prstýnky, oblek.. Vybrat restauraci a je to :)
Odpovědět
Děkuji moc, už jsem si myslela, že jsme blázni jenom ´v menšině :-D
Odpovědět
Tak já myslím, že v téhle sestavě se můžete brát i za týden ;-) Hlavně záleží na tom, aby byl volný termín tam, kde byste to chtěli. Takže 1. vybrat místo 2. zavolat na místní matriku. Pak už jen oblečení a nějaká restaurace se salonkem. S výběrem jídla vám tam určitě poradí. Kytka a dort, fotograf a když budeš mít chuť a čas, můžeš se zabývat detaily-hudba k obřadu, nějaká malá výzdoba (ubrousky, kytka na stůl...) My máme na plánování dva měsíce, budeme mít malou svatbu jen s rodinou, žádný mejdan (jen nakonec asi posezení po obědě u nás na chalupě). Chce to jen hned to řešit. Já měla do týdne všechno tak nějak po kupě, pak už jen to obvolat a myslím, že druhý měsíc už jen budeme dolaďovat drobnůstky, které se nám budou chtít řešit :-) Oznámení budeme posílat až potom.
Odpovědět
Jo a s prstýnky si raději pospěšte, tam bude asi potřeba nějaká doba, než je udělají.
Odpovědět
A ještě něco :-) Nejste blázni, já taky nejsem ten typ, co by se s tím chtěl zabývat třeba rok. Naopak přestože u nás po těch letech co jsme spolu neproběhlo žádné romantické žádání o ruku, máme teď takové hezké období a jsem fakt ráda, že se přípravy nerozpliznou do spousty měsíců a že svatba bude ještě v takové té euforii...I hosté jsou v šoku :-D takže se všichni těšíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě NEJDŘÍV zavolat na matriku. My měli problém s termínem, protože oddací termíny si stanovuje Rada města rok dopředu. Takže pokud to není oficiální termín, budete muset buď hledat matriku, kde bude termín ok nebo si požádat o termín a to chvíli trvá! Takže co nejdřív na matriku. Pak si určete místo (my třeba měli místo a matrika nás poslala k šípku a museli jsme vymýšlet znovu - to je na palici).... nu a pak šaty, šaty pro družičku a místo kde si dáte do nosu a je to :-) ... i oznámení stihnete když budete chtít :-)
Odpovědět
Kamarádka se taky vdávala týden po tom, co se domluvili. Zvládla jsem s ní za den koupit šaty ve Van Graaf (byla těhotná, tak nechtěla klasické svatební), na trhu si u oblíbeného květináře "Kytky od Pepy" objednala květiny a zašly jsme do Rýdla, kde jsme objednali bez přítomnosti ženicha prstýnky, ukecali jsme je na výrobu za týden a dokonce to zvládli mnohem dříve. Pak už jen pořešila dort a bylo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?