25.4.2015?

Kdo má tenhle termín? Přijdejte se ať je nás víc :)
Odpovědět
my :-) v 11:00
Odpovědět
Též se hlásím :-) Čas teda ještě určený nemáme,ale viděla bych to na 12:30 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme tiež tento krásny dátum :) O 15:00 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart který Vám pomůže naplánovat svatbu se vším všudy. Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím v 11:30hod
Odpovědět
Také...ve 14 hod :)
Odpovědět
My máme taky v 11 :) holky co už máte všechno zařízené? mě chybí z toho nejdůležitějšího akorát cukroví,a prstýnky :)
Odpovědět
Profilova fotka
No ja už začínam zľahka stresovať :) Máme sálu, matriku, faru, kapelu, fotografa, kameramana, mám zajednané šaty, topánky a kozmetičku. Ženích má našťastie oblek už kúpený, takže už len doladiť košeľu a kravatu. Chýba mi toho ešte hafo, veľa vecí si robím sama - oznámenia, pierka, ale furt tak nejak dúfam, že tých dlhých zimných večerov je predo mnou ešte dosť :)
Odpovědět
:) :) já teda ještě nestresuju vůbec :) ale to přijde. no já mám místo na hostinu,na obřad,dJ,fotografa,svatební kytici,šaty,oznámení,vizážistku.zbytek si buď dělám sama,jakože pom poms,svatebná knihu apod,jmenovky na stůl apod... teď momentálně sháním cukrářku,a pojedeme se podívat na prstýnky...a teď vybírám hudbu na svatbu.tu jejich radniční nechci :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky hlásím, přesně v 13:00.
Odpovědět
Také se přidávám k tomuto datu :-) Obřad máme zamluvený na 11:00, jinak zatím máme místo obřadu, hostinu, fotografku. Myslím si, že pokud nechcete svatbu řešit do nejmenších detailů, tak je ještě pořád dost času, já osobně začínám v lednu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata tak jak jde Vaše plánování v Novém roce? :-) co už máte zařízené?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se hlásím k tomuto datumu :-) beru si lesáka, takže svatba bude lesácká, požádal mě v prosinci :-) taky až odpoledne ve 14h, aspoň nebudu muset vstávat brzo :-D no a svatba bude v kostele a budeme mít asi tak 100lidí :-N penzion s velkým sálem je domluvený, kapela také, fotografa a kadeřnici mám předběžně a i šaty, které jsem si stačila ještě před vánoci zamluvit, že si je půjdu vyzkoušet až teď v lednu :-) oznámení jsme si nechali udělat ještě před vánoci a rozeslali ho a rodina ho dostala pod stromeček :-) to bylo překvapených obličejů :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím k tomuto datu, vzhledem k tomu, že nemáme ještě ani místo hostiny, tak nemáme ani pozvánky :-D jediné co máme jsou šaty, obřad, domluvené květiny, fotografa, DJ, a to je vše....
Odpovědět
Profilova fotka
A další ovečky do dubnového stáda :-) I my se těšíme na 25.4. ve 13h. A zařízeno máme tak akorát šaty a střevíce, svědky a fotografa. To ostatní už je brnkačka ;-) Prstýnky máme vybrané i zamluvené. Stačí je jen vystrouhat. Všem přeji příjemné přípravy a nenechejte si je ničím a nikým zkazit. A nehoňte se, je to zbytečné. Vše se vyloupne lépe, když je připravováno v klidu a pohodě a s láskou.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se pridávám k datu dnes jsme zařídili takže nic jiného nemame
Odpovědět
Ahoj, taky se přidávám k tomuto termínu. Naplánováno bych toho měla hodně, ale hotového zatím málo, jen oznámení a šaty, do kterých se možná nevejdu :) (budu v 7. měsíci) Chci si toho hodně udělat svépomocí a sem nešťastná, že si nemůžu napéct svatební koláčky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, naše datum je 24.4.2015 na 13,00 hod. Mám oznámení na cestě, fotografa zamluveného, místo taky, svědky. Cukroví klasické nebude, dort z Ollies. Na šaty jedu příští víkend. Ale jinak celkem ještě nic, jen představy. Ale to půjde! A přesně @radana77 - NEHOŇME SE, ono to stejně dopadne. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jak jdou přípravy? u nás se to docela hnulo za ten měsíc, jdu nám příští týden pro prstýnky, šaty vyzkoušené, zamluvené, našla jsem k nim i super bolerko a i bílý kabátek do kostela, abych neumrzla :-D největší práci dalo sestavit tabuli a už mám i zasedací pořádek, remixovanou písničku na svatební tanec také mám a domluveno vše okolo hostiny i ubytování....no chybí mi jen zařídit kytici, zákusky a papíry ohledně církevního sňatku...jo a natrénovat ten svatební tanec :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky :) to je náš těrmín obřad máme v 13h
Odpovědět
Ahojky nam chybi prstynky...mame uz vybrany,ale jsou stale ve vyrobe.a jinak dodelavam svatebni strom,svatebni lipa a cokoladky,nemam jeste koupeny boty..a bojim se ze se na vyssim podpatku zabiju 😃 nejsem moc zvykla chodit v botach na podpatku.a ted jsem dokoncila vyber pisnicek na radnici.ale byla to fuska.
Odpovědět
@ojo budete mit nejakou spešl pisnicku na tanec?ze budete trenovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@masulka1967 jojo nechala jsem udělat mix, ze tří písniček...ale jen z prvních slok, aby byla dlouhá tak akorát na ty 3,5minuty :-) takže nebudeme jen ploužit, ale uděláme nějakou srandu...překvápko pro svatebčany, nikdo o tom neví :-D
Odpovědět
@ojo to je ale fajn ze to mate tak vymysleny.to my bysme nic takovyho nezvladli 😃😃
Odpovědět
Já taky.. už je to za pár :)
Odpovědět
my taky...a uz se zaciname bat :) Co rozlucka? Taky se loucite se svobodou tento vikend?
Odpovědět
Profilova fotka
@rakovy my jsme se tento víkend rozloučili...bydlíme na šumavě a já jela do Prahy, muž do Brna za svými svěkdy :-D :-D :-D super relax :-)
Odpovědět
Rozlučku máme společnou, 17.dubna.. No já stres mám jen, když mi někdo připomene, že je svatba vlastně příští sobotu a jak se cítím.. a v tu ránu mi je blbě :D
Odpovědět
Holky, které máte holá ramena - opatřujete si nějaké bolerko/pelerínu? Nevím, jak bude.. ale dneska jedeme pro kožíškovou krátkou pelerínku na ramena..
Odpovědět
Profilova fotka
@leillinka no jelikoš hlásí okolo 20st, tak kožíšek je docela zimní doplněk...já mám svetrové bolerko :-) případně do kostela ještě šál okolo krku..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?