Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
(R): toustovac rika, ze kure vingaru neumi, tak to vypada na toust :-S
Profilova fotka
tak to má ten toustovač tedy blbý no!
Profilova fotka
já mám chut na fondue,...spíše to vypadá, že koupím kuřecí masííško a bude.. Včera jsme jedli venku na zahradě, jarda vykoupán v bazénku, nožky na bazénu, sluníško na nás pařilo a Jarda říká, to je Jadran co?! Tak nevím, jestli nějaká provokace či co :-D
Profilova fotka
Jsem si tu poprskala monitor....... prej Jadran :-D a taky jste pak tak krásně zmokli jako mi při grilování? =-)
Profilova fotka
hele u nás nepršelo holka...vůůůůůbec
(R): denis :-) ja jsem si ho predstavila jak Homolku u jezera, jak sedi na ty lavce s lahvacem a chvali si to tam :-N
(R): no a uz jsou pryc vsichni. jsem je asi vyhnala =-) ]-( to bude znameni, abych se sla zase ucit urcite :-p
Profilova fotka
Radko, ale ne, nevyhnala, jen jaksi makáme a makáme a makáme ........................................ :-|
(R): vy s tim nedate pokoj ... :-D Ja uz jsem uplne vycucla. Obdivuju tady ilonne, ze jeste nachazi silu neco delat. Myslim, ze jsem nejznamejsi studentka v Roudnici 8-) V kavarnach uz si ze me delaji srandu. :-N (chodim se tam ucit). ja uz nechciiiiiii 8-(
Profilova fotka
Tak ahoj Milu, konečně jsem měla čas vás najít =-) :-D
(R): jupii,. jak ja ty studenty nekdy miluju, kdyz rusi hodiny na posledni chvili! jindy bych je uskrtila, ale dneska se to hodi :-) ipuska: tak a ted uz ti jen zbyva to vsechno precist :-D to uz bude horsi pocitam :-p
Profilova fotka
Ahoj Ráďo, no tak určitě nebudu číst Litoměřice 1,2,3 8-( x-) :-o . Ono bude stačit, když mi něco o sobě trochu napíšete. Jinak mi je takový teplo, že bych skočila snad i do umydla v práci...... :-D :-D
Profilova fotka
Ipu ahojky, jsem ráda, že jsi zabloudila i na beremko, sic jsem původně měla na mysli diskusi Litoměřice na koníkovi, ale to neva, i zde vítej ;-)
Profilova fotka
Jo a Ipu, jelikož my jsme tu zvědavý, ty ostatní to moc nepřiznají :-N , takže já jsem hlavně ta zvědavá, tak sem hoď i nějaké foto ze svatby, ať se můžem zas pokochat :-p
Profilova fotka
Určitě sem něco strčim, ale tento týden to nestíhám, protože zítra jedu na ryby a v pátek ráno už jedu zase k moři na 14 dní. Doufám, že se nebudete těm fotkám ze svatby moc smát :-D :-D
Profilova fotka
Tak mi Miluško něco o sobě napiš, jsem zvědavá =-)
Článek se načítá
(R): to mi pripomina sraz se zakladkou. Tam jsme museli vsichni povinne vstat a rict, co se za ty leta zmenilo, kolik amme deti, manzelu a pritelu, kam jsme dosplhali na spolecenskem zebricku atd :-) a jedina ja jsem tam uz vdana, no toto! x-) my mame klimatizovanej domecek - metrovy zdi zatim slunicko neprosvitilo 8-) No jo, ale zas na druhou stranu. nedavno jsem nechala v obyvaku venku takovy krupavy susenky pres noc. A rano z nich byla guma |-|
ipuska: a ty jsi odkud? Litomerice? (ja jsem tam vyrostla, ale pred dvema lety jsem se odstehovala za Pepou do Roudnice) Ale v Ltm jeste ucim porad, takze se tam sem tam objevim taky.
Profilova fotka
To je humáč vedro. VždyŤ slibovali nějaký bouřky a ochlazení. A tady akorát dvakrát asi tak v šest ráno zahřmělo. Já se chci jít koupat.
Profilova fotka
Nazdárek všichni, tak jsem naprosto vyřízená a na pokraji zhroucení. Nejraději bych tu svatbu zrušila. Nic nám nevychází. Pořád nějaký komplikace. O víkendu nám odřekli kuchařky (teda spíš ohřívačky) a my nemůžeme nikoho sehnat, takže to vypadá, že si to jídlo budeme muset snad nakonec ohřát sami :-( Fakt už jsem z toho hotová :-S
Profilova fotka
jinak Ráďo, oni ty kaly budou žíhaný růžově a bíle a né že tam budou bílý a růžový, takže jaksi růžový vyndat nepůjdou
Profilova fotka
Ahoj holky, je tu někdo ještě?
petulane: to byl jen vtip. Ale zrovna dneska jsem je videla v enjakem albu a moc jsem ty kytky obdivovala, Klidne bych do nich i byvala sla, kdybych o nich byvala vedela :-)
(R):petulane: nebud vyrizena! To je problem, to verim. Ale hlůavu vzhuru, dopadne to dobre a uzijes si to stejne pekne. je to sam o sobe hezky den a proste pak uz to musis nechat plavat a rict si, ze uz je to jedno, co se deje, ze je to i tak krasny :-N x-) ;-)
(R) ipuska: tak skokem. Vlastne jsem se chtela zeptat, co te k nam privadi a vlastne na to samy, na co ty nas (1bydliste, 2prace, 3domaci mazlicek krome manzela, 4 oblibeny dezert, äpod :-D ) (u nas by to bylo:1 roudnice,2 ja ucim aj, a studuju to same jeste, manzel se flaka u kompu celej den a jezdi si na vylety po okoli (dopravni inza), 3 mame krasny krsicky. Ta starsi se dneska snazila udusit vickem od petlahle, ale vzala jsem ji to v polovicni fazi rozkladu, 4 truibicky, Pepa vsechno co uz se nehybe, popr. rika "snez me, snez me")
(R): a dostala jsem sprdana, ze jsem zkomolila "kure vindalu" na kure vingaru. Timto se verejne omlouvam a uz nikdy se nebudu bavit s toustovacem. amen. 8-( :-p
Profilova fotka
No ty jo, to bylo informací............. :-D :-D
(R): vid? vycerpavajici. Akorat tam mely byt "krysicky" misto krsicky
No šauuuuuu, lítám zas jak pošuk, tak jsem teď chvíli v klídku. Zdravím novou členku x-) Jináč u nás nič, jo - akorát - Pepo, Donutil byl v pátek supééééééér, dostali jste na poslední chvíli lístky nebo jsi to radši ani nezkoušel? já jen, že úplně nahoře na galerii volno bylo, ale zaplaťbánbu za ty místa, kde jsme byli my - viděli jsme i jak v zákulisí herci blbli, a vysmátí jsme spokojoně odjížděli domů - ani ty kukátka jsme nepoužili :-D
Profilova fotka
Krásné ranko, Marti, tak to je super, že jste si to užily :-D Ipu, fotky nepospíchaj, já taky v pátek odjíždím na 14 k mooooži, už aby to bylo :-p Péťo, tak to ti nezávidím, to je fakt pech, ale hele určo někoho seženete, mi neříkej, že nějaké babči by nešly vypomoci? A neboj nakonec všechno dobře dopadne a budeš ještě ráda na ten den D vzpomínat ;-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?