Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
co udit, ale nudit se hlavne nebude :-)
Profilova fotka
To taky :-D
Profilova fotka
]-(
Profilova fotka
sakra, tady to dneska ale žije :-D
Profilova fotka
Ahooooj, tu dneska nestačím zírat, jedno překvápko za druhým =-) až jsem z toho na měkko :-)
Profilova fotka
Jakto?
Profilova fotka
no dostávám (teda dostanu) takový svatební dary, že nestačím zírat =-) :-)
copa? kavovar:-) a to nemyslim blbe, jako od kolegu neco?
Profilova fotka
Hmmm, a nebo něco na mimčo ne?
Profilova fotka
jo Pepčo uhodl si ;-) byli jsme dohodnutý jen na mikrovlnce, ale šéf řekl, jestli bych chtěla i kávovar =-)
Profilova fotka
no tak, ho bereš ne??? ;-)
vy planujete mimco Peto? Tak to je husty - ten kavovar - ale hele cos cekala :-D
Profilova fotka
co na něj řikáte? http://argo.zihobce.cz/spotrebic.php?...
Profilova fotka
ježiš mimčo neeee :-D no jasně Denis že beru, bych byla blbá kdybych nebrala :-D no Pepo nebudeš mi věřit, ale kávovar jsem opravdu nečekala, počítala jsem jen s tou mikrovlnkou :-)
Profilova fotka
teda to jen mikrovlnku mělo být v uvozovkách už ta mikroška mi přišla moc, a to mi ještě nabídl, že mi půjčí na svatbu kávovar i s kávou... fakt čučim
Profilova fotka
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ten je pěknej holka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten ber :-D
Článek se načítá
hele peto, ti koukam do alba a kdeze mate hostinu, neni to v brozanech?
Profilova fotka
viď takovej malej, akorát do domácnosti ;-) ne v Brníkově
a ty balerinky si sehnala kde? :-)
jooo v Brnikove prodavaj statek uz dlouho, sice nevim kde to je ale Brnikov vim ze je tma statek :-)
Profilova fotka
v Deichmanovi, proč chceš si taky nějaký pořídit :-D no já taky doteď nevěděla kde to je, je to asi 5km za Budyní směrem na Libo
ale ne po hlavni ne? protoze bych tma musel jezdit na florbal. sem dal vcera Rce-Libo asi za 15 minut a jde to jeste rychleji :-D No jasne ze chci, me balerinky slusi :-) nee Radka furt shani vis.
Profilova fotka
asi ne, já ti nevím, nesjem řidič, tak cestu moc nesleduju :-) No jo ty si taky blázen :-D No tak v Deichmanu mají teď hodně velký výběr, tak ať se tam zkusí podívat, třeba si vybere :-)
Profilova fotka
jo ještě si pamatuju, že jsme jeli přes nějakej Roudníček nebo co =-)
tak to vubec nevim, ale matulinka by mohla poradit.
Profilova fotka
Péťo, tak ten kávovar je fakt fešnej, nechtěj mi taky jeden darovat :-D bych ho brala se mi fakt líbí :-p
Profilova fotka
zkusim se ti zeptat Milu, i když tak štědrej šéf zase není :-D no však já ho taky beru, i když té kávě doma moc nedáme :-) Ale tak co pro návštěvy dobrý :-D je fakt pěknej, pokukovala jsem po něm už v práci :-D je to něco jako ten Dolce Gusto nebo jak se to píše, co dávaj na něj reklamu a taky je to na ty kapsle
Profilova fotka
ak v kavovarech se nevyznam ale tenhle vypada fakt dobre ;-) a nam by se taky hodil.... Tom bez kafr nevydrzi ani par hodi a jeho famile je to samy ;-) jinak me manza dnes pozval na vecu, tak jsem sina zaver dala lattecko....mnam:-)
Profilova fotka
sakra....koukam ze vubec ne umim psat...ze mam bud preklepy nebo mi uplne chybi pismenka :-N to je tim,ze lezim a mam na tom svym brusku notebook,tak blbe vidim na klavesy a nemuzu psat vseme deseti... do toho se ozyva Janulka..asi se ji to moc nelibi ;-)
Profilova fotka
Nikde nikdo..... Difnééééé =-) Jinak jsem přišla domů....a podlaha hotová...Ted se momentálně vzteká u lišt.....Co ty Jani, co Tom????? Pršelo, pršelo??? :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?