Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
No právě, když si je dáš do předu, tak se ti to po stranách trošku natáhne ne? Už mě tu zas od rána točí jeden prográmek ]-( nechápu proč nemůže běžet normálně, ale musí se mě 50x ptát na heslo ]-( ]-( ]-( ]-(
Profilova fotka
Ahooooooooojky
Profilova fotka
no jo to je taky pravda :-D ahoj Denis
Profilova fotka
Ty vogo dneska ráno v autě si říkám, hergot, mohla bych potkat radka - toho z minulé práce......Chtěla bych ho vidět! A před námi z ničeho nic Radek v autě!!! Tak jsem na něho mávala jak pominutá, no všiml si mě nakonec tak taky mával jak urvanej.... Tak zácpa nezácpa, vyskočila jsem z auta a utíkala za ním, abych prohodila aspon pár slov.... No radost jsem z toho měla...Ještě ted....Tak doufám, že se setkámě někdy vy dva spolu...Páč toho jsem měla ráda |-|
Profilova fotka
NO ne Denis, ty jsi normálně věštkyně :-N
Profilova fotka
spíš telepat :-D
Profilova fotka
tojo, protože mi jezdíme každý den okolo Radka..Kde bydlí a jezdíme i včas, kdy by i on měl jet do práce.... A dneska to prostě vyšlo! No ještě ted sme z toho celá hin :-D
Profilova fotka
a ted z jiného soudku... Byl ste někdo v Chorvatsku...Ale v kempu???? Uvažujeme že bychom jeli srpen září , ale jenom na "prodloužený" víkend.... Ale vzhledem k tomu, že bude ASI problém sehnat ubytování, napadl mě fčééra kemp.
Profilova fotka
Denis, já bych neřekla, že bude problém sehnat ubytování, vždycky tam můžete jet na blint a něco seženeš. Jinak v kempu jsme nebyly, bohužel. Dávám přednost baráčku :-p
Profilova fotka
To my taky no...Ale poudali jsme se známýma že to zkusíme.....Na ty 2 dny.... Páč chceme k mooooři i za ¨cenu, že bychom ráno přijeli a večer jeli domů :-D ... No zkusím se po něčem podívati..Akorát chtějí někam na sever, tož jsu zvědavá co najdu =-)
Profilova fotka
Hele já taky loni scháněla dovču tak cca 2 - 3 týdny před odjezdem a povedlo se ;-)
Profilova fotka
tojo, to já počkám.... Budu hledat tak někdy v polovině srpna......
Profilova fotka
Jen tak na okraj, na přelomu září srpna se tam mění počasí a můžete tam chytnout pěkně hnusně, to se povedla našim známým loni, za celých 14 dní vlezly do moře jen jednou :-(
Profilova fotka
fakt, vidiš to a my jezdíme jenom konec srpna a začátek září a vždycky jedu domu opálená jako cikáně :-D :-D :-D Jenom jeden byl bylo fáákt hnusně....
Profilova fotka
dneška bude krááásně venku... Jdu kooknout na nějaký to moože
Profilova fotka
Ono asi jak kdy, ale pokud chcete nahoru, tak to bych se trošku bála, my taky loni právě kvůli tomu jeli na tu makarskou. Jinak zkus juknout přímo na vítkovice tours, ty se specializují na chorvatsko popř. na invii či zajezdy.cz ty mi přijdou ale přehlednější než Invia, hlavně mají líp popsané ty zájezdy a apartmány ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
tojo, ale je lepčí toho probrouzdat více... Ale co tak koukám na ty kempy a na ty příspěvky do lidí....Vidím to na baráček... :-D No huvidíme Nepůjdeme domů??? :-.
Profilova fotka
Jdem 8-)
Profilova fotka
tak pojd..
Profilova fotka
jo hele co to papů platí dneska, nebo zítra?
Profilova fotka
jééé, mno spíš zítra ne?? ;-) Písni Martě a event. Janě :-p já totiž nestíhám nesvačím........ :-|
Profilova fotka
dobře napíšu jim a dám vědět
Profilova fotka
no joooo, ale koukám že prcek není na skypu.....
Profilova fotka
tak se asi zase hrabe někde v archivu
Profilova fotka
asi, pošlu jim sms
Prcek je nahore v archivu na kasarne.
Profilova fotka
nebo je na služebce...
rikaaamm je v archivu :-)
Profilova fotka
ale, ty máš nějaké info? Pepo i ty jedna rozvědko :-D
Profilova fotka
to víš, Pepa ví vždycky všechno..To nevíš? :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?