Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
No prave hlasej destik tak nevim ,snad to bude jenom prehanka sakra dystak pujdeme jenom na prochazku no
Profilova fotka
Jani, tak ho pak nezapomeň nafotit a hodit do albíka, a´t se pokocháme, to je paráda, že se tam na tebe takhle složili, ne všude to bývá zvykem a u nás jak u koho =-) |-|
Profilova fotka
hmm, my uz aspon rok mluvime,ze poslem fotak na reklamaci,ptz. to je smejd,co kdyz mu dochazi baterka,tak nezaostri a kdyz je venku vedro,tak to samy.... ale az buud od pristiho tydne doma,tak to zkusim nafotit, aj ten Januly koutek v loznici....az mi ta kamaradka,co je v porodnici vrati nebesa :-D :-D
Profilova fotka
to jo,no my dostali hrazdicku
Profilova fotka
http://www.schaefer-boutique.cz/mehr_... Jak se vám to llíbí?
Profilova fotka
ježi co jsem to udělala? :-D
Profilova fotka
Tak pište pište at se dostaneme na daší stránku
Profilova fotka
Deniso!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]-(
Profilova fotka
Tyy voeee co to je??
Profilova fotka
ať si holky naženou příspěvky, a´t to nemusíme zachrańovat mi kecalky :-p
Profilova fotka
co to je? jsem se pekne ulekla,co mi to to beremko zase dela.....
Profilova fotka
No to toho budeme muset hodne napsat sme nahore tak sup sup Denis me moc neeee,ja nevim ten kousek na pravo je dobrej akorat nemam rada poveseny veci kde je to videt nevim,to je muj nazor,a kazdej mame jinej styl tak piseme piseme
Profilova fotka
vzdyt tu stejne zase skoro nikdo neni.....
Profilova fotka
Ja jich mo nemam skoro 2000,jenze ja to mam zvlast no BEREMKO MODRY KUN sakra at to preskociii Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu piiiiiiii
Profilova fotka
jj, Peto, mluvis mi z duse...taky budem shanet neco do zadveri,ale jsem pro klasicky botnik,aby ty krusky nebyly videt a maximalne hacky na zaveseni bund....ja na kov moc nejsem...to by tak musel byt prizpusobeny zbytek baraku,coz u nas nehro...my spis to drevo
Profilova fotka
Denis, mám stejný názor jako Péťa, jako líbí se mi to, ale radši mám kabáty hezky uklizený, ikdyž teďky by mi asi manža dal :-D do držtičky
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, co jste to tady vyvedly? Kdo byl ta šikulka?
Profilova fotka
uffff, to se fakt neda cist :-D :-D tak to ja uz asi tu 2000covku nestihnu.... jsem se nejak zasekla a uz to tak nenaskakuje jako driv. nebo jste min ukecany :-D
Profilova fotka
Proc Milo o presne ja jak mam neco venku tak sup do skrine Jara mi furt nadava,ze si nemuze nic povesit me vadi ten vesak ,najednou se to tam naschromazdi........ tak pisemeee pisemeee
1
Profilova fotka
teda Denis ty jsi tomu zase dala ]-( :-D ty jo a smajlíky mám někde v čudu :-D
2
3
4
5
6
Profilova fotka
Mě se sice otevřený věci líbí, ale taky hlasovala pro zavřený botník i šatní skříně. Aspoň máš kam hodit narychlo bordel, když ti přijde návštěva. Teda tohle je fakt oprus, tu kolonku na odeslání mám někde na konci.
Profilova fotka
Ja je ani nehledam 3
Profilova fotka
ty vole co to je ???? :-D
7

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?