Jani, tak ho pak nezapomeň nafotit a hodit do albíka, a´t se pokocháme, to je paráda, že se tam na tebe takhle složili, ne všude to bývá zvykem a u nás jak u koho =-) |-|
hmm, my uz aspon rok mluvime,ze poslem fotak na reklamaci,ptz. to je smejd,co kdyz mu dochazi baterka,tak nezaostri a kdyz je venku vedro,tak to samy.... ale az buud od pristiho tydne doma,tak to zkusim nafotit, aj ten Januly koutek v loznici....az mi ta kamaradka,co je v porodnici vrati nebesa :-D :-D
No to toho budeme muset hodne napsat sme nahore tak sup sup
Denis me moc neeee,ja nevim ten kousek na pravo je dobrej
akorat nemam rada poveseny veci kde je to videt nevim,to je muj nazor,a kazdej mame jinej styl
tak piseme piseme
jj, Peto, mluvis mi z duse...taky budem shanet neco do zadveri,ale jsem pro klasicky botnik,aby ty krusky nebyly videt a maximalne hacky na zaveseni bund....ja na kov moc nejsem...to by tak musel byt prizpusobeny zbytek baraku,coz u nas nehro...my spis to drevo
uffff, to se fakt neda cist :-D :-D
tak to ja uz asi tu 2000covku nestihnu.... jsem se nejak zasekla a uz to tak nenaskakuje jako driv.
nebo jste min ukecany :-D
Proc Milo
o presne ja jak mam neco venku tak sup do skrine Jara mi furt nadava,ze si nemuze nic povesit me vadi ten vesak ,najednou se to tam naschromazdi........
tak pisemeee
pisemeee
Mě se sice otevřený věci líbí, ale taky hlasovala pro zavřený botník i šatní skříně. Aspoň máš kam hodit narychlo bordel, když ti přijde návštěva. Teda tohle je fakt oprus, tu kolonku na odeslání mám někde na konci.