Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
O co jde co resite s porodama?? hele Deniso uz se snazite??rikala jsi od kvetna nebo neee?? :-|
Profilova fotka
ááále narazili jsme na jednu holčinu co prý si chce dělat kurt na dulu..... :-.
Profilova fotka
ááále nic peto..To je na dlouho :-D :-D :-D :-D :-D :-D Jinak nesnažíme :-p
Profilova fotka
myslíč kurz vid mílo :-D :-D Páč na kurt bych i šla :-D
Profilova fotka
Denis, r nebo z, je to fuk...... :-N
Profilova fotka
tojo, to je stejný
Profilova fotka
=-) nikde nikdo, to bude asi tím teplem 8-)
Profilova fotka
hmm :-p
njn
Profilova fotka
Pokud se mi to povede a nerozmlátím PC, tak pošlu fotky :-D
peknyyyyy:-) jen sem nerad ustredni postavou,ale je videt co dovedu a jak se vyjimam v tve kuchyni :-)
proste musim mit dnes vecer posledni slovo no :-)
Profilova fotka
dobry rano:-) Milu, Deni, vy mate neco proti dulam nebo se vam nezda spis ta holka,co chce delat ten kurz? ;-)
Profilova fotka
Ahojky Jani, no zkus hádat..... :-D Jdu juknout na ten mejlík....co že to vlastně ten Denísek vůbec poslal =-)
Profilova fotka
nooooo, radsi ani ne...neni to ta,co myslim? =-) =-) :-D jooo, fotky jsou pekny, Deni...tedy az na tu prvni,kdy jste toho vaseho mazlika zavreli do ty maly klece ;-) a loznice vypada fantasticky!!!
Profilova fotka
Jani, myslíš si to správně :-| Deni, jj fotečky jsou super a Pepa tam vypadá skoro jak zkušený barman :-D a přidávám se k Janí, ložnice vypadá super ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
hmmm, jake prekvapeni MIlu,vid? ;-) :-D
Profilova fotka
šáááááááááááááááááááááááu lidi šem tu
Profilova fotka
Njn, co naděláš :-S
Profilova fotka
My????????????????????????????????????????? MY proti dulám nemáme vůbec, ale naprosto vůůůůůbec nic Jani :-N :-D :-D :-D :-D
Profilova fotka
no s ložnicí uvidíme, mám z ní takové rozpačité myšlenky...Ale snad to jako celek, až tam budou všechny ty komody, povlečeno, doplnky atd bude vypadat dobře.. Zatím nif mof..... Jinak Jani, to víš že jo, poslouchat se musí :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Néééé to bylo jenom na zkoušku co bude dělat......Ale Srstku na nás vid, :-D
Profilova fotka
kde fte??
Profilova fotka
tadýýýýý :-p
Profilova fotka
ahojky Deni:-) uz jsem to s tou dulou pochopila ;-) :-) jo a Srstku s Kubiskou na vas :-D :-D
Profilova fotka
dneska bude vedroooo cooo
HELE VIC VEDET NEPOTREBUJU, ALE CO JE DULA????????????????????????
Profilova fotka
ááále, to by tě pepo stejně nezajímalo :-D :-D :-D
Profilova fotka
Pepo, to je něco jako porodní asistentka při alternativním porodu
Profilova fotka
tak...
AHAAA, TAK TO MI STACI. HMMMM POROD DOMA........................ :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?