Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
1
324
325
Pepo o ničem nevím, proč myslíš? co si pamatuju, tak průvodkyně říkala, že to objevili Poláci pod nánosy písku a kdysi se v chrámu usídlil klášter, takže to právě bylo uchráněné proti zničení ;-)
Koukam v tom hapsetsut (ci co) se tehda strilelo co?
dik
teda Pepooooo, tys to zkazil, no tfuj :-p hele máte to v mejlech, ale málem jsem u toho vykvetla, jak to nešlo poslat, jdu si dát sprchu :-D
Profilova fotka
no nic já jdu čučet na růžovku tak pa :-)
no sem tam musel neco pripsat neeee:-) kdyz sem posledni:-) sorry, tak 9000 no:-)
Profilova fotka
JO a já koukám, že Pepa nám tam ten hezky zaokrouhlený příspěvek na 8500 zkazil, slepoň :-N
Profilova fotka
jééé koukám že už máme trojku =-) :-D
jůůůůůůůůůůů no naždáááár, já vás taky musim nejdřív dočíst, jo , zkouším vám poslat ty fotky a furt mi to počítač nebere, asi jich mám v mejlu moc či co, tak to jdu zas a opět poslat už asi po padesátý :-p jo - Janíííí, kde jsi s fotkou mímíska??? šup šup :-D
Profilova fotka
Pepo, :-D tož to je dobré s těmi dary, se tu chlámu až jsem málem spadla že židle Hele Denis, já bych asi něco malého koupila, je to taková slušnost, ikdyž pomluví tě stejně, tak jako tak, ale ať máš alespoň ty dobrý pocit :-p, ale jinak mlčím dle tvého pokynu :-x :-D Jůůů jaký omáčky =-) , já ci takýýýýý :-N
1
324
325

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?