Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
jo je to těma tričkama, chazjlíci asi přes zimu zhubly jak byly schovaný ve skříni :-N
Profilova fotka
:-D :-D :-D a je to urcite Milo tema trickama? ;-) me se smrsklo naprosto vse, neni mi skoro nic :-D
Profilova fotka
Jako nevím čím to je, ale přes zimu se mi scvrkly asi 3 trička 8-( a zrovninka takový moje celkem dost oblíbený |-|
Profilova fotka
Lit, tak ta fotečka je krásná, už je tam vidět fazolka mrňavoučká, to je tak klášný... pardon, že šišlám :-D
Profilova fotka
jsem si rikala, kdo to tu pribyl novy a ona se nam konecne ukazala Peta :-) a zdravim i druhou Petu ;-)
Profilova fotka
hezké ráno Péťo :-) no jo Milu, mám teď chvilku, tak jsem jí tam konečně dala ;-)
Profilova fotka
Jůůů Péťo, fotečka. No jo,já se včera zapomněla na toho drobíska číhnout, letím na koňa :-x
Profilova fotka
Zdravim vas krasne rano!
Profilova fotka
No Jani já si to taky nezávidím :-D :-D Tak to máš dneska o zábavu postaráno :-)
Profilova fotka
jeeee Jani-Lit, uz jsem videla toho vaseho mini mimiska:-D to je krasa, vid? ;-) a jakou ja mela radost, kdyz jsem poprve slysela srdicko :-D tak drzim palecky, at je vse v poradku a krasne rostete ;-) :-D
Profilova fotka
Ty jo se tam nějak zatahuje :-( a to to ještě před půl hoďkou vypadalo tak slibně :-.
Profilova fotka
tedy Peto,to ti nezavidim......vcera do sesti a dneska rano od sedmi...by me to znicilo ;-) no mi rano vedly debatu s Teri v aute....tema "carodejnice"...ze se tedy pojedem podivat do Steti,jak to tam delaji a z nasi slecny vylezlo, ze chce byt namaskovana za carodejnici.... takze, nejen, ze musim doma trochu poklidit a uvarit, ptz. prijede na noc tchan, jeste budu vymyslet masku carodejnice ]-(
Profilova fotka
no to já mám normálně Milu od půl osmý a o odchodu ani mluvit nebudu :-( :-)
Profilova fotka
tak páááá Pepíku a posílám jednoho hudlana :-o :-D
hele tak se tu pekne mejte. ja mazu pryc :-D
Profilova fotka
Pepo, néééééééé, já jsem totiž nehořlavá :-D
Článek se načítá
a neupecou si spis tebe milo ? :-p :-D
Profilova fotka
ne naštěstí jezdím s kamarádkou autem ve čtvrt na sedm, v 5:40 jsem jela zatím jen jednou a rozdejchávala jsem to pak ještě hodně dlouho :-D :-D
Profilova fotka
Péťo, tak to já mám každý den, jen odchod se občas prodlužuje :-S ale už se těším na večer a pečenýho buřtíka na ohýnku :-p
hele to ale jedes z Rce. nekdy v 5.40 ne?
Profilova fotka
já taky musim, mám dneska od sedmi :-)
u me je to normalni Jani, ja musim.
Profilova fotka
krasny rano preju, tedy ja zasnu....nove tema, ke vsemu 2 ranni ptacata a neni mezi nima Mila ;-) co vy tu tak brzy? Pepo a Peto?
Profilova fotka
Jůůů, mě než to sem najedete tak už je to takových ranních zdravic.....tak se také přidávám a mávám na pozdrav :-)
Profilova fotka
Brý ránko vinšuju, tak jsem myslela, že tu budu dneska první a ono nic :-D :-D
Ahoj, ja tam byl ale uz sem se nemrk. komp sem vypinal nekdy kolem pulnoci :-D no smula no
Profilova fotka
Jů, nový téma! ;-) Čau bando, ste tu eště někdo? =-)
Profilova fotka
Pepo nestraš, ale to bylo jinde ne, nebo že by tam toho bylo víc? NO tak pro změnu zas manža něco stahuje, tak mám pomalý připojení, si tu připadám jak v práci, tak na fotky číhnu až se to dotáhne, snad to stihnu ještě dneska Jůů Péťo, proč němáš nějakou fotečku v pase? =-) ale měla jsi ji tam viď, na těch schodech, nebo se pletu?
Profilova fotka
Jee nove tema hmm neni to brzo??
neee asi pred 5-10 lety(fakt nevim) tam teroristi postrileli spoustu turistu a myslim ze podle fotke to bylo prave tam.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?