Denis, to zařizování je na tom stavění to nejlepší, tak si to hezky užívej ;-)
Myslím, že jsem ho slyšela... Bylo to nepopsatelný, prostě se mi chtělo brečet a když o tom teď píšu, tak už zase řvu, jsem prostě citlivka! :-D Na druhou stranu mám pořád obavy, aby bylo vše v pořádku, aby malej rostl...
Tojo, vždyt ještě 2 měsíce přesně a 3 hodiny vid a vdávala jsi se x-) x-) x-) x-)
No Jani je toho ještě hodně a ještě hooodně dlouho bude trvat, než to bude vypadat jako zařízený.
Denis, máte to fakt parádní! Vůbec vám to nezáááávidíííím, bééééé :-D :-p Já chci takýýýýýýýýýý ;-( :-D
Petul, a co vám ještě chybí zařídit? To už ani není pravda, že jsem měla před rokem takovýhle starosti...! Ale byly krásný. I když tyhle jsou taky úžasný... x-)
ne, příště už přijedete vy jak jsem říkala a psala...... ;-)
Máte to 5 minut od nás tak se můžete stavit někdy...
A nebojte až bude kde sedět, tak napíču fšem ;-)
Mám hlad.. :-N
jo jenom neco a zbytek si mame domyslet,vid? ;-) tak bysme mohli udelat nejakou kolaudacku u vas....a pak byt na zahrade, abysme ti to doma nezaprasili.... :-) :-D :-D
Ahoj Lit,
jj už se to blíží :-)
Sem měla teď chvilku klídek, ale zase se budu muset vrhnout na zařizování :-| :-)
musím se taky mrknout na ten tvůj malej zázrak ;-)
Vana tam je už...jenom se to musí zasilikonovat.....
Umýt se je kde.....a naši bydlej kousek :-p ;-)
Já to čééra fotila narychlo a z málo úhlů, jenom aby jste viděli aspoň něco....
Nazdááár janííí,
koukala jsem na prcka a super fotečka..Je fajn, že to dokážou takhle zvětšit co??????je pěkně vidět "člověk" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ahojte! Koukám, že jste si fotečku našli i beze mě :-) Je to neskutečnej zázrak a ještě tomu sama nedokážu uvěřit! Fotka je trošku zvětšená, mimi je ještě pidižvýk :-N
Denis, koukala jsem na ten váš baráček a fakt super! Vkusně zařízený, prostě nádhera x-)
Petul, konečně fotečka! Máte svatbu 2 dny před naším ročním výročím. Už se vám to pěkně blíží ;-)
No jarda se mi tam pořád plet....A nechtěl jít z objektivu pryč :-D
Ríkám dělej, mám to pro holky, bež pryč... :-D :-D ne, prostě ne :-D
Ve vaničce je Jani zatím ještě ta folie, páč se budou dávat ještě baterie...tak jenom kdyby náááhodou... :-N
A to bílý je ze šatny...A dneska přijeli znovu ]-( páč udělali jednu skřín o 16cm menší..Tak jsem řekla včera ne, předělat..
páč co s pruhem 16cm..na výšku 2,60???
Takže dneska to předělávají a bude hotovo.
teeeda Deni, super.... hlavne jak tam Jarda nakukuje :-D
a co to mate v tom sprchaci v ty vanicce? to je jeste ochranna folie nebo co? =-) a ta posledni fotka je ze satny? jak jste tak dlouho cekali na truhlare??? a kuchyne nema chybu....:-)