Jooo??ja sem chtela neco na ctirech kolech mame tady desny chodniky ale takovou si prectavuju uplne obycejnou delaji ted krasny ale jednu mame a je to celkem zbytecny akorat to stalo plno penez a na nic jen je dobra,ze je tam ta tyc to je fakt dobry
hmm, tak to bude super svatba Mílo....že jí pozdravuji tu tvojí kamarádku
ty vago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já myslela že Petra má svatbu v srpnu a ted koukám že on to červen =-) =-)
PETRO!!!!!!!Na co čekáš proboha????já ti jednu pláácnu ;-)
jj, nedá na rady zkušených a to mi připomíná. Psala jsem si s kamarádkou, která je momenátlně v anglii, že se jí v létě v Praze vdává nějaká kamarádka a prý bude mít divnou svatbu, nebude oběd, může si tam prý přijít kdo chce ze známých, prostě nemá pevný seznam a že prý se tam budu hrát nějaké hry, tak si mají přinést něco na převlečení, ty hry beru. Tak jsem jí řekla, ať se jukne na tyhle stránky, že tu najde spousty inspirace a prý mi bylo vzkázáno, že jí radit nikdo nebude.... no dyť tady to není jen o radění, že. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. Už se těším, až mi kámoška pošle fotky :-D
Jo a to ještě chtěla po mojí tchýňulce jestli by jim neupekly s holkama koláčky a nakonec je stejně budou mít z Prahy :-S
Deniso posli odkaz jakou motorku my mame auticko ale je tak nizky ,ze kdyz se odstrkava prepadava takze schanim nakou peknou staci obyc tady na to jezdeni
prosim te Peto, vzdyt tam budete mit lidi jak maku,ne? tak mi nerikej, ze nebude nikdo ochotny jet s tebou...tak vem treba sebou mamku a ji taky muze rovnou ucesat??? nebo nektery kadernice chodi i domu,ale nevim,jak Darja... ja to osobne nechtela,ptz. u nas byl dobrej zmatek, tak jsem tomu rada utekla :-D
njn Deni,tak touha po grilovani byla prednejsi nez pohodli :-D
Jo takhlééé, to jo..Zezačátku čekáš až se to udělá to masíško...a když to vyndáš, máš to akorát tak mezi zuby :-D :-D :-D
Ale po hodině už dobrý, to už jsi napuclá :-D :-D :-D
Petul, to prostě budeš muset mít osobního řidiče, já to taky tak řešila, mě vozil švára, ráno jsem tedy ke kadeřnici došla po svých, pak mě hodil ke kosmetičce a pak mě ještě odvezl do Lišky :-p
no tak to je mi jasný, že bych jí musela nejdřív zavolat, problém je že pak nevím jak bych to v tu svatbu stíhala, taková procházka na bezdák zabere dost času a ten jaksi moc mít nebudu
Mě Denis právě spíš vadí, že je to na malý kousky a čekáš až se to udělá víš, kdyby toho bylo a tom talíří víc najednou tak je jasný, že se napucnu, ale takhle moc ne no :-(
Nestačí??? :-D
No my koupili tenkráte 2kila masa a nesnědli jsme to..Pak to Pepa asi vyhodil si myslím, nebo snědli potom...
Ale když koupíš kuřecí masíško, k tomu zeleninku, pečivo....jéje ..se najíš ažažažažažaž :-D
A když už to řeknu jááá, tak to je už něco :-N
vsak tam Petro zatim nechod....taky by ses nemusela trefit do jeji smeny..proste ji zavolej a zeptej se,jestli bude mit nejdriv volno a pak to mas peknou prochazkou ze sidlaku :-D kdyz se domluvite na nejaky termin.....
my taky Deni opejkali burty a nemame jeste hotovy ter.upravy a jak byly dobry.... tedy, cekali jsme aspon na to sezeni,co jsme si objednali,abysme nemuseli sedet na zemi :-D
já bych nebyla líná si tam zajet, já jsem líná si tam zajít, nejsem řidič a nevím jestli bych splašila někoho kdo by mě tam zavez...
no to je tedy Jani díra :-D