diky Denis:-)
a neseeer ja sem furt mladik :-D , me konci studentska leta :-( zadne studentske tramvajenky, zadne studentske sleevy atd. a to pritom sem furt student klruci.
Pepane, já na tebe úúúplně zapoměla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přeji ti k dnešním narozeninám všeeeechno nejlepčí, hodně štěstí, zdraví,lásky ...no prostě znáš to...Všechno nej nej.........a tady to: :-o je hudlan :-D
Jo a vítej pomalu mezi dospělýma :-D
Denis: Omacky budou myslim na to, musim to nakopirovat, naskenovat nebo tak. ale teprve ted sem se vratil, takze zase nestiham.
Maso sme dali nasim a ty si z nej neco udelali. ale jinak to bylo mnam mnam. a ted mame navic doma nakladanej hermelin, ale jen posledni 2 kousky :-)
holky, to je parada.... jsem si vymenila tu super novou uzasnou zidly, ze ktery me strasne bolela noha a kycel, ze vzdy pul dne kulham, za reditelsky kreslo a to je posezeni :-D :-D
jj, potvrzuju z vlastni zkusenosti....motorka je super....Teri na ni jezdila, i kdyz odrostla az jsem ji ji musela sebrat,ptz. si skoro odirala kolena a boty :-D
to je frajle ta Petra,co? nechavat holice na posledni chvili :-D :-D
jdu na obeeeeed, tak zatim kocky...
tojo, my když jsme jí kupovali, tak nám prodavačky říkali, že prý jsou nejoblíbenější....a nejvíce se na nich dítě vyřádí..
Mě se líbí jak se těma nožkama odstrkávají, to jim pak jede jak drak ty nohy :-D :-D :-D :-D
čeče a stála......390korun?? nebo 350 tak nějak