Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
sakra, to je tim ze Petra ma hrozne podobnou fotku jako mila. a jak si ji tma doted nemela tak sem si toho nevsim. no jooooooooooooooooooo tak se omlouvam :-)
Profilova fotka
Pepo, ale Petra a Míla je docela rozdíl teda =-)
Profilova fotka
:-D a joo :-D
Profilova fotka
jo tak mi pro jistotu řikáš Milu :-D :-D
Nepil. a holt se to tu plete kdyz ste 2 Petry. Ale¨aspon nejaky studentsky vyhody mi snad zustanou, kdyz sem furt ten student.
Profilova fotka
aha no tak to jo, já právě nevěděla, páč nejsem ani student a do šestadvaceti to mám taky celkem daleko :-p :-)
Profilova fotka
koukám, že mi tady nemůže nikdo přijít na jméno ]-( :-D :-D
Profilova fotka
Pepo, že ty už si něco pil :-D :-D :-D
to si ze me akorat Denisa delala nemistne srandicky. Milu: nee konci to uderem 26 narozenin.
Profilova fotka
No prave bych uz asi byla raci mladsi ikdyz sme este mlady ale ja bych chtela este vic pres tech dvacet se mi to proste nelibi :-(
Profilova fotka
hele Pepo já myslela, že platí studentská do 26 let, tedy 26 včetně =-)
Profilova fotka
Jooo to nevim,ze to vis no ja jenom,ze se tady nadhazovalo neco jako,ze sio starej tak ,ze jako ,ze to neni hrozny asi neee :-)
Peto: maminka me halt porodila ted a ne driv, a s tim nic nenadelam. naopak uzivam siten pocit mladi :-) :-p
Peto: a co s tim ? :-) ja vim ze je Jara starsi :-)
Profilova fotka
¨tak Deniiiiiii, uzij si to dlouhy volno a mej se taky suprove... v pondeli tedy pappapapapa
Profilova fotka
Csss, Denis jako kam jdeš????? Se měj no, a bacha večer na ohýnek, ať to přežiješ ve zdraví. Měj se
Článek se načítá
Profilova fotka
se nedám Peťo.... :-D :-D Tak jdu, ahoooojda
Profilova fotka
měj se Deni a bacha at tě nespalí :-p :-)
Profilova fotka
ty si este mladsi nez muj Jara
Profilova fotka
to je dobry neee :-D
:-D 26 nedutkliva pekne :-)
Profilova fotka
Tak dozvim se kolik ti teda je???sakra
Profilova fotka
teda jsem se pěkně přežrala :-D :-D měla jsem kuřecí steak na grilu s bazalkou a s bramborama zapečenýma se sýrem a smetanou ... mňam... se ted akorát nemůžu hnout :-D :-D :-D
cus a uzij si to.
Profilova fotka
Tak děti moje, zlatíčka moje, já se loučím, pádám domů...Mílo slyšíííš to???D..O....M..ůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :-D :-D :-D :-D :-D :-D Mějte se všichni krásně, užijte si volno, moc se dneska neopijte a holky až budete dneska večer startovat..OPATRNĚ :-D :-D a v pondělí ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj. Možná že se tady do pondělka hukážu ale neslibuju.
:-D to vis no
Profilova fotka
Tak jsme se pepo dostali navzájem...se tady tlemím jak tele :-D
Milu: ja vim neboj nevykladal sem si to tak ze mi jen tak posilas pusu na licko, nebo nedej boze abych za tim hledal neco vic :-D
Profilova fotka
Kolk kolik leeeet ja nevim niccc
Profilova fotka
juuuupíííííííí přišlo mi papů :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?