Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
Jezdila jo??no vidis a my bydleli hned vedle tech panelaku,oni bydleli v novejch a my ve starejch,treba sme se potkaly ani nevim eja jsem stara jako ty skoro... Mira znam jich vic nevim presne koho myslis?jak starej a tak vis
No tak já asi pádím.... musím si ještě narovnat pačesy :-S A pak půjde "Jste to co jíte"
A ještě vedle nich bydlel nějaký Míra... neznáš ho???
Já vůbec nevím co s ním je a ani mě nějak nazajímá....nikdy jsme si nějak nerozumněli, on je taky o dost starší takže co by si s prckem povídal :-D
A Pavla má zase dva chlapečky- Mirečka a Matýska ;-) :-D Já u nich byla hooodně na prázdinách jako malej harant.... ;-)
Profilova fotka
Uz dve dokonce,ty vado tak to sem ho videla nooo to je dlouho,byl tu u nas tenkrat pro linku,a pak jen v aute tak vidis toto leti
Petr už má dvě děti... dvě holky- Natálku a Klárku ale toho jsem viděla naposledy na svatbě Pavlínky
Profilova fotka
S Pavlinou chodila segra do tridy ja znam hodne tvyho bratranka bydli tady v Usti ma mimi uz ne ,dlouho sem ho nevidela,ale dost se bavil bejvalim
pak tam znám ještě Česalovi-hlavně Bětku a ještě Jirku Černýho :-D
Sestřenka by mohla být tak nějak váš ročník- Pavlína Zounová se jmenuje, teď už Křivánková ;-)
Jééé... já mám v Libo tetu, sestřenku, bratránka...
Profilova fotka
No ja bydlela v Libo dyl nez segra,treba bude vedet podle videni... tak jsem si¨dala sklenicku vinka mnaaam,a dneska se ozeru,k tomu zeru krupky nemam moje nej olivky,tak aspon neco,dejte si semnou mas doma at nechlastam sama,Jarda si pak da semnou preeej (a vino nepije jsem zvedava )zase keca :-D
Kde je zbytek????
Nooooo :-D :-D :-D Tak je o trošku mladší :-D Já Zdeninovi ukážu vás a on určo bude vědět ;-)
Profilova fotka
Tak Kuba mi nic nerika :-D
Profilova fotka
Aha,tak to asi en no
Článek se načítá
No jen jeho sestřenka má syna-Kubu, tomu je 20 ale ty už dlouho dlouho bydlí v Lounech, ona tam dělá na soudě ;-)
Profilova fotka
Aha to nevadi,ale urcite maji deti a ty treba znam,ze?a ty budou urco tak stary jako ja
a ještě tam má sestřenku Magdu ale té už je snad 42
No jako to jsem já... uřvaná na svatbě! Jak debžot! Jinak já se za něj nestydím, je to prostě můj staroušek :-D :-D :-D Jo a jeho bratránek je ten nejsilnější chlap v Chotěšově :-D :-D :-D
Profilova fotka
nemaz nech to,hele a vedle ses ty??ja bych te nepoznala jsi tam uplne jina :-)
Profilova fotka
Jezis a ty delas takovy drahoty se podivej na ty nase rakosnicci :-D :-D ne je OK chudak kdyby vedel,jak se za nej stydis :-D :-D ,ale me moc povedomej neni segra teda ,neviiim,s Chotesova znam hodne lidi spis bych znala ty pribuzny,prece jenom je to vesnice kousek od nas ,a tam se zna kazdej s kazdym
dobrý??? Zase rychle smažu :-D :-D :-D
Profilova fotka
dik mas to u me kamo ;-)
No tak teda znovac :-D :-D :-D
Profilova fotka
Na jaky svatbe??proc byla na hoo.. prd
Profilova fotka
Krasny vecer Maji ,ze jsem ho videla diiik teda no )dej ho tam delej) :-D ja ho chci videt treba ho budu znat,nebo Jarda kdyz je z Doksan mel tam bejvalku,tu budes treba znat kdyz mas tatika od tamtut... Petio nebud sprosta :-D
Profilova fotka
Teda holky to si snad děláte pr... srandu =-) člověk vás nechá chvilku bez dozoru a vy takhle zvlčíte, to už nemám šanci přelouskat, ach jo, to mi zase nedá spát :-D Jinak musím říct, že jak makám poslední 2 týdny jsem snad ještě v životě nemakala, už aby nás byl plnej stav chjo :-S :-( Jo a v sobotu jsme byli na té svatbě a stálo to za starou bačkoru, bylo to ještě horší než jsem čekala a v půl jedenáctý jsem jela domů 8-( Takže asi tak, teď ke všemu ještě doma předěláváme ložnici, takže se fakt nenudím 8-( x-)
H é é é é é é é é j ??? ?? ?
g d e s t e b u ch t y ? ?? ???

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?