Jezdila jo??no vidis a my bydleli hned vedle tech panelaku,oni bydleli v novejch a my ve starejch,treba sme se potkaly ani nevim eja jsem stara jako ty skoro...
Mira znam jich vic nevim presne koho myslis?jak starej a tak vis
No ja bydlela v Libo dyl nez segra,treba bude vedet podle videni...
tak jsem si¨dala sklenicku vinka mnaaam,a dneska se ozeru,k tomu zeru krupky nemam moje nej olivky,tak aspon neco,dejte si semnou mas doma at nechlastam sama,Jarda si pak da semnou preeej (a vino nepije jsem zvedava )zase keca :-D
No jako to jsem já... uřvaná na svatbě! Jak debžot!
Jinak já se za něj nestydím, je to prostě můj staroušek :-D :-D :-D
Jo a jeho bratránek je ten nejsilnější chlap v Chotěšově :-D :-D :-D
Jezis a ty delas takovy drahoty se podivej na ty nase rakosnicci :-D :-D ne je OK chudak kdyby vedel,jak se za nej stydis :-D :-D ,ale me moc povedomej neni segra teda ,neviiim,s Chotesova znam hodne lidi spis bych znala ty pribuzny,prece jenom je to vesnice kousek od nas ,a tam se zna kazdej s kazdym
Krasny vecer
Maji ,ze jsem ho videla diiik teda no )dej ho tam delej) :-D ja ho chci videt treba ho budu znat,nebo Jarda kdyz je z Doksan mel tam bejvalku,tu budes treba znat kdyz mas tatika od tamtut...
Petio nebud sprosta :-D
Teda holky to si snad děláte pr... srandu =-)
člověk vás nechá chvilku bez dozoru a vy takhle zvlčíte, to už nemám šanci přelouskat, ach jo, to mi zase nedá spát :-D
Jinak musím říct, že jak makám poslední 2 týdny jsem snad ještě v životě nemakala, už aby nás byl plnej stav chjo :-S :-(
Jo a v sobotu jsme byli na té svatbě a stálo to za starou bačkoru, bylo to ještě horší než jsem čekala a v půl jedenáctý jsem jela domů 8-(
Takže asi tak, teď ke všemu ještě doma předěláváme ložnici, takže se fakt nenudím 8-( x-)