Tak to jo. Mě chtěl táta taky nechta ušít šaty, ale zjistila jsem, že by to vyšlo na šílené peníze a na jeden den to nemá smysl. Nejdřív jsem si tedy představovala něco praktického, co budu moct pak normálně nosit, ale po návštěvě první půjčovny, jsem se stejěn rozhodla pro klasické svatební. Na převlečení mám pak dlouhé letní bílé princes střih, byly zlevněné z 2000 na 1000. Akorát jsou poněkud průhledné - poněkud dost :-S
Tak oni museli... nevěsta už byla těhu a nechat to na jaro tak už by zase měla mega břicho :-D
Ta rýže je opravdu blbá... to já chci raději ty okvětní lístky ale stejně vím že někdo tu rýži hodi :-S
Tak to je blbý, ostatně v listopadu bych se asi nevdávala. Jinak fotografka i kadeřnice mě varovali před házením rýže. Prý to zůstává vee vlasech a pacdá za šaty a na fotkách to vypadá naprosto hrozně. Jako lupy ve vlasech. ]-( :-S
Tak já zatím nic... psala jsem už do memoriálu, fotografům, do salonu kde si budu nechávat šít šaty ale ještě to není nic na 100% protože chci vědět jestli na toho 19. vypíšou termín v Ploskovicích...
Já byla na 4 svatbách a nikde nic pro hosty nebylo připravené... nikdy mi to nevadilo, pouze v jednom případě a to proto že svatba byla v listopadu a byla docela zima, všichni čekali na novomanžele aby na ně naházeli rýži a tááák... jenže oni pořád nikde, teď jdi do auta když víš že má být společné focení, někdo potřeboval na toaletu a to bylo pořád "počkejte, nechoďte nikam, oni za chvíli přijdou..." bylo to na radnici takže nás ani nenechali v tom průchodu, prostě všichni ven a tam jsme čekali :-S
A co už máš zařízené. Já se přiznám, že my jsme začali plánovat až nějak v dubnu. V lednu jsme tedy zamluvili obřad, v únoru místo hostiny a na zbytek byl nějak čas. Hlavně jsme do toho oba měli školu a ta měla fakt přednost. Mimochodem přesně týden po svatbě nastupuji na Mgr. studium.
No to jo, jen jestli náhodou nepřijel na poslední chvíli a prostě už na to nebyl čas. Pokud vím tak psal, že se strašně chvátalo a že si nikdo jiný nestěžoval. Takže bych problém viděla spíše v tomhle.
Co s ním teda souhlasím je to že když se teda přijelo k nevěstě a jako žádné jídlo, žádné pití... ale na druhou stranu si myslím že přehání, myslel si asi že si z něj sednou na prdku a budou ho vítat, zouvat boty a zlatí holubi mu budou lítat do huby :-S :-| :-D :-D :-D
A jak jsem psala, vážně nehodlám připravovat nějaké veselé estrády, jako jsou tanečnice, různá představení apod.. Jinak brantránkova první svatba byla na Karlštejně a taky jsme tam chvíli, když se fotili čekali a rozhodně kolem nás nikdo neběhal a neopečovával nás. Prostě jsme s tím počítali a myslím, že nám to nijak neublížilo.
Jinak my máme fotografku paní Brunnerovou, její práci znám a když jsem s ní mluvila, říkala, že focení je tak na 10 max na 15 minut. Už to dělá 30 let. Můžu ji i s klidným svědomím doporučit.
No, u mě už ty nervíky také pracují. Už jsem měla i na jazyku zrušení svatby, jenže se bojím, že by na to kývnul, takže to fakt nevyřknu. :-D :-D :-D Jinak k té diskuzi ohledně vypočítavé záležitosti české svatby si fakt myslím, že pisatel byl pouze uražený a prostě si nezjistil podrobnosti. Navíc ani nenapsal, co měl v pozvánce.
ilon... budu držet palečky ;-)
Já myslela jaký tam není pařák ale chcíli sedím na balkoně a docela mi bylo chladno, takovéhle počo na svatbu.... joooo, to by bylo :-D
Ahojky holky krasny vecer,Litsea krasne si to uzijte juuu se mate takppaaaaaaa
Hlasim se od pani tchyne,malou ted koupe tak mam casek na pc :-D
ja se pripravuju na vecer uz at tam jsme uz se tesim,to bude mazeec...
Mato uzijte si krasny vecer
milo at zoubek nebolinkuje
segra hele chces byt moderni tak utirej
Čauves! Teda koukám, že to tady pěkně frčí a že máme novou nevěstinku! ;-)
Mě neštvěte s tím úklidem, jo? Já nemám vytřeno už asi měsíc, ale nějak mě to netrápí! :-D Stejně chodíme domů jenom spát. Ale kdyby mi někdo chtěl třeba vytřít, tak bych se nezlobila :-p
Přišla jsem se rozloučit, dneska večer frčíme do Chorvatska, tak se tu mějte pěkně a opatrujte se, papa :-x
No čááááááuuuuu,
se omluvuju za nepřítomnost - ale znáte mě - z práce už ani ťuk- radši, nebudu poslouchat, že to někoho pálí :-o
Předem - picošku nakonec doma zbouchal Peťa k snídani, jak přiletěl, tak se na ní hned vrhnul - a hned volal, kvůli těm colám, co to jako mám na tom stole vyskládanýho :-D takže ten si je dal hned chladit :-N . Pavlí díííík moc :-N
Mirčo nemáš za co děkovat, to je noumálka, od čeho jsou kámoši že :-D už jste zkusili s Jaroušem ten kryt? hele a jak jsem říkala - ve vaně - si to užijte, ale ve studený vodě, tak jsem na vás zvědavá, jak dlouho tam vydržíte :-D :-D - nejlíp bude, když si nejdřív zacvičíš pilates a pak vlezete do té vany i s krytem :-D - a propooo - už jsi na to koukala?
Míloo, tys snad ani neříkala, že tě bolel zoubek... chuděrko, tak doufám, že už to snad přešlo a víkend bude v klídečku.
My si uděláme pěknej večír - takže všem dopředu přeju krásnýýý víkend 8-)
Jé Máji, nechceš jít uklízet k nám? mě to tedy brutálně nebaví a přímo nesnášim žehlení. Jinak, ale nejsem prase, uklízím tak 2x týdně - myslím ten generální úklid. Jo to s oknama je to horší, dostala jsem se k nim po půl roce.
No tak mě to nevadí, vytírám 2x-3x týdně, prach utírám 1x týdně, vysávám taky 1 týdně takže to je dobrý... koupelnu druhu 1 za 14 dní, povlékám po měsíci :-N