Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
No asi tak nějak, ale zvládla jsem to!! No a přišla jsem prostě na to, že na celý svatbě byl nejlepší Tvůj brácha Roman, prostě jednoznačně, to jsem se teda nasmála jak každýho zvedal do náručí, hele mě stačí málo ke štěstí!! Ale při tom obřadu fučel teda pěknej vítr, to jsem místama ani neslyšela!!
Profilova fotka
Ty taky na to koukáš po pařbě..... :-p
Hm tak to budu docela teda nervózní!! Jo Mílo v sobotu jsem zkoukla tu svatbu konečně, tak ti to zítra hodím, ale když jste měli přípitek tak mi bylo teda ouvej, tak nějak jsem nemohla vidět po pátku alkohol!! :-D
Profilova fotka
Miru, určo vám přijde alespoň email v kolik je odlet a v kolik máte být na letišti a to vám přijde minimálně týden před odletem.
Milu, ja nepracuju? ani ti nevim. ale bohuzel je to proste potreba. tentokrat sem zase musel dodelat nejaky posudky do skoly atd. to se neda nic delat.
No dneska je tam taky krásně! To se hnedka jinak pracuje!! No tak já myslím, že my budeme mít asi o vinobraní nejlépe, teda snad! Budeme na dovče!! Tak já si na Vás vzpomenu jak si dáváte burčáček!! Jo Mílo prosím tě přijde nám ještě domů něco poštou ohledně toho odletu a tak?? :-D
Krásné raníčko??? No tak o víkoš bylo počásko jedna báseň!! Od pátku až do neděle se teda vydařilo no!! To se muší nechat! Včera jsem byla výstavě v Lounech s našima, a pěkně mám ucourané nohy, ale bylo to pěkný no!! Koupila jsem tam Maxíčkovi nový obojek se šátkem tak je frajer, jenom škoda, že neměli červený šátky, ale jenom už černý no! Ale příští týden jde na stříhání tak bude fešák!! A co ségra Vy jak jste si užili chatičku?? :-D
Profilova fotka
Krásné ranko, hele Pepo, kdy ty nepracuješ? =-) :-p Marti máš recht, o víkoš se počasí povedlo... to bych brala na vinobraní takhle ;-)
no praaave proto sem ti pisal. hele posli mi do IP tvuj mobil :-) myslim ze ho nemam. noo my sme si nakonec cetli a ja k tomu jeste pracoval. to bylo taky dobry
achááá, tak to ju, hele bylo hezký počásko, to jste toho měli využít - je to pěkná procházka, tak příště - a to se u nás můžete stavit že bysme sfoukli třeba i tu vinárnu hele ;-)
letime az ve ctvrtek. Jsme se chteli stavit na Haznburgu, ale nakonec zustanem doma. tak nic.
ju Pepčo, teď jsem nakoukla, řítíme se k tchýňulce na obídek, :-D copa se děje? hele já myslela, že jste už v Paříži :-N tak jaktože tu ještě strašíš? x-)
Cus MAtul, jsi tu jeste?
Tohle se číst opravdu nedá, takže příště by to stačilo napsat na jeden řádek Májino :-p dík
Rek bych ze je lepsi psat normalne. tak trosku klidu. toto se neda cist
A k d y ž s i t a d y b u d e m e t a k h l e p s á t t a k n á m t o b u d o u m a z a t :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Článek se načítá
N o c o j e t o h l e z a d o ch á z k u ? ? ? :-D :-D :-D
JASNÁ... :-D :-D :-D
Jasný zpráva ;-)
Profilova fotka
Nazdárek, koukám tady to jede i o víkendu x-)
Jasan...pa
Profilova fotka
Já musím frčet, jdu s kámoškou do kina.
A asi ani nebudu chtít nějakou čelenku, náhrdelník... spíš si koupím velikánské náušnice, to se mi teď moc líbí!
Já mám děsně vlnitý vlasy, taky každý den... nebo spíš když vycházím z bytu tak rovnám ale stejně se to krapet vykroutí ;-)
Profilova fotka
Já mám polorozpuštěné vlasy a v nich taky kytky. líbili se mi na jedné nevěstě rovné, jenže moje vlastní jsou lehce vlnité, takže i po vyžehlení se po zvlhnutí zkroutí.
Jo jo, já chci jedině rovné vlasy, nechci být za nějakou princeznu s drdolem, vyčesanýma různě propletenýma vlasama (tím se nechci nikoho dotknout) ale chci být prostě taková jakou mě všichni znají... do vlasů dám jen kytku a hotovo Já jsem přímo z LT ;-)
Profilova fotka
Tak to jo. No na mě je potřeba víc látky - o hodně víc látky. Jestli myslíš ty rovné vlasy, tak to je úžasný účes. Odkud vlastně jsi?
max. prý 7500,- což je pro mě skvělá cena páč za to si někde ani šaty nepůjčím, moje kamarádka má půjčovný 15000,- je sice pravda že se vším ale stejně....
Ne ne, já nebudu mít žádný drdol, budu mít rozpuštěné prodloužené vlasy.... jako to mám v albíku, ta blondýna ;-) Já si budu nechávat šít ty šaty jak mám v albíku a vyjdou na 7000,-
Profilova fotka
Z drdolu to fakt asi nevyčešeš. Nebo to asi už nebude vypadat jako ten původní účes.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?