Miru - rim je f podstate u more.
Milu: jj, s krumlovem mas pravdu, ale ten se nás týká hodně. asi tma zas vyrazíme v zimě, mám tma bratránka, takže to je pak paráda:-)
No Mílo já už mám asi týden naladěný nějaký jiný rádio Impuls snad! Hrajou mi tady fakt hitovky!!
Jééé a Řím no! Mílo to by bylo taky dobrý co?? Jenže Jarouš je přes to moře prostě no!!
Pepo, těch míst je hele, romantický je i Řím, když už jste byly v Benátkách, tak to vzít zase obklikou, anebo třeba i ve Švýcarsku a Rakousku je hezky, neboj něco do příštího roku vymyslíš :-p
Miru, hraje ti rádio?
to vis eze koupim. no Miru je to jen ubytovani a letenky ta dve cisla. smaozrejme pobyt taky neco sezere, ale pariz je huste draha. sem koukal. my cestujem pomerne radi :-)
No joooooo ale kam na ta pristi vyroci, kdyz sme tu romantiku vystrileli hned na zacatku?:-)
No tak Pepčo jako výročí strávené v Paříži co více si přát hele! Z toho by byla asi každá na měkko!!
To je fakt romantika no! Tak doufám, že si to tam pořádně užijete!! Takže od čt do úterý za 11 tisíc jo?? Hm tak to zase není tolik! A zase se podíváte no!! Tak tam něco krásného Radce kup ať má vzpomínku na první výročí! :-N
Miru, letí to letí, my už máme 423 dní od svatby =-)
Pepo s kým letíte? IKdyž cena za letenku je dobrá. Oni sky4one nebo jak se ta společnost jmenuje nelítá do paříže za těch 999 Kč? Ikdyž je fakt, že já na letenky koukala na začátku roku a už to bylo dost obsazený.
Ale je tam fakt krásně, byla jsem tam 2x a hnedky bych jela znova. :-D
Milu: ani nevim kolik to vyjde . cca. 4 500 letenky a hotel????? asi 11. fakt nevim. a jedem od ctvrtka do utery. no ja prave radce kdysi sliboval ze svatebni cesta bud benatky nebo pariz. takze loni benatky a italie, letos ta pariz. a tu a tam neco mezitim :-D
Krásné raníčko!!
Jéé Pepčo Vy se máte romantická Paříž, to si užijete teda! No podej nám nějaké info, že bychom taky vyrazili??
Toto letí co?? Už máte taky první výročí za sebou!! :-D
Krásné ranko,
Pepo, jsem málem zapomněla, gratuluji k výročí ;-) Vám tu Paříž normálně závidím... taky bych se tam jela zase podívat, je tam fakt krásně x-) Hele na kolik vás to vůbec vyjde? A na jak dlouho jedete?
No uvidíme jak se s ním dohodnu! Teď si právě nechal dělat Pavel taky, má přes celou ruku a dal za to dva tisíce a má to velký no!! Tak dělá to příležitostně jak kdo chce a kdo mu co dohodí no!!
Hm tak ta se vyplatí koukám holka??
No já nevím co bude příští víkoš!! Já jsem řekla, aby naši přijeli k nám na návštěvu, že zase 100 let nebyli oni u nás!! No tak uvidíme no!
No mě by to dohodl Pavel Blaniny tady s jedním, dělá to doma /zrušil salon/ a je levnější určitě než v salonu no!! Tak nevím!!
No tak jo??hele ja pujdu k Richardovi tady je dobrej poradi,a hlavne to stebou probere
Co se vam nelibi na nasi fotecce,musim je vsechny vystridat :-D tahle je nova tamta uz byla 14 dni stara Pepo :-D
segra uz se tesis vid,hele na vinobrani jedeme do Roudnice pristi tyden razime do Libo ,uz jsem tam 100 let nebyla aby si tata poradne uzil malou ,urcite se mu styska...az mu vymele do hlavy diru tak bude koukat ta je tak ukecana o vikend jsem s ni provolala asi 20 minut :-D chtela si porat vypravet
Pepo no myslím, že nové foto budu mít já brzo!! Tak ti to změním!! :-D
No ségra ty mě sereš já chci taky!! Já si dám na tu druhou půlku prdele co ty??? A pak až budeme spolu někde nahatý, tak aby nám to ladilo hihihihi :-D
ja to tka nemyslel.rozhodne nechci abyste delali co ja. jen se proste pohorsuju nad tim ze musim rozlisovat nove fotky. clovek si na nejake zvykne a vzum, uz je to jinak :-)