No co vím od holek tak si na ní jenom ztěžujou na Boreckou!!!
No akorát loni jsme jeli v září, protože jsme měli svatbu a dělala jsem si nový pas! Jinak jezdíme v sezóně a letos jedeme v září, protože do Tuniska můžeš i v říjnu tam je teplo pořád, tak to neva!! Jinak do Bulharska chceme příští rok v srpnu, protože v červenci budeme zase týden na Třébě, to je prostě každý rok hlídání zvěře tchýňákům tak pak v sprnu vyrazíme no, protože to Bulharsko je lepří prý v sezoně pak už si nezaručí počas dobrejno!
Jinak Pepčo to Chorvatsko je právě krásný i bez moře no! Třeba okolo těch Plitvickejch jezer to je krása! A jednou jsme byli na ostrově Ugljan a taky krása jeden místní domorodec nás vzal na lodičku a projel s námi ten ostrov a to byla krása no!! Vzal nás to takové krásné zátoky, kde jsme se vykoupali a jeli zpátky! Ten byl krásnej ten ostrov, byl velikej, bylo pořád kam jezdit a trajektem si byl za chvilku v Zadaru!!
Určitě tam někd jeďte na kukačku, stojí to za to!!
Jinak já jsem na opalování teda, já tam vydržím celý den! :-D
Maji, pokud v květnu, tak to spíš tak Egypt nebo Kanáry nebo Tunis, my tam tenkrát byly na začátku června a vedro tam bylo příšerný, v květnu je ještě docela chladno např. na tu croatii, ikdyž jak kdy.... v září máš prostě krásně vyhřátý moře... no ikdyž my ho letos měli i dost teplý i na začátku července :-x
Maji, ale já se tu nenudím, práce je dost a dost. Mirka mě zásobuje :-D jenže když ti tu během 5 minut projedou 4 auta s houkačma, tak se i otočím na té židli a juknu z okna :-p
Miru, asi takhle, prý má pro známí lepší práci =-) :-D :-D :-D
Koukám že vy jezdíte docela dost na dovču až v záři coooo??? Já bych chtěla už v květnu ale to se ještě musím poradit s Martinou....
No já teda dřív byla úplně ujetá na opalovačku... ale minulý rok jsem byla s holkama a už mě to nebralo, první dva dny jsem z toho byla vyplácaná a pak mě to nebavilo, v moři jsem si ani nezaplavala, vždycky jsem si tam namočila jen nohy a hotovo :-N :-S takže asi tak 2x za den, a ke konci už jsme se "opalovali" u apartmánu, na jsme měli slunečník, sprchu a bylo nám líp :-D
Maji, ona ja makarská riviera a pak přímo město Makarská a tam jsme byly loni s Mirkou na svatebce :-D jako město dobrý,ale nechtěla bych to tam zažít o sezonu, i v září tam na mě bylo moc živo :-S
Pepo, njn, někdo radši hory, jiný zase moře... a my tam jezdíme i ze zdravotních důvodů, takže asi tak
Máji já mám teda taky Chorvatsko zamilovaný! Tam bych jezdila porád! Souhlas s Mílou nejhezčí to bylo na Pagu no a Makarská taky nebyla špatná a docela pěkný to bylo i kolem toho Splitu - Starý KaštěL, taky super no!! No Nahoře na Istrii jsem nebyla, lepší je to dolješ no!!
Příští rok máme naplávanový Bulharsko, tak nevím to Chorvatsko no asi pak ten další rok no!!
Máji jak to? Ta je sem posílá pořád???
Tak nas Chorvatsko ani moc nelaka, i kdyz letos mi rikal kamarad ze tam byl na vode a super. takze uvidme. ale max. tak den u more a pak vyrazit do vnitrozemi. nejak nejsme ty opalovaci typy. :-) ale krajina tam muze byt pekna. i kdyz to spis zase ta byvala jugoslavie atd. kosovo, bosna, albanie................
No moje mamča se s ní zná tak ta s ní mluvila...
Já byla právě na Makarský, přímo v Podgoře, jako dobrý ale prostě normál.... příští rok se chystáme snad na ten Pag??? :-N :-D No něco mi doporučila Marťa ale už jsem to zapomněla :-D
Už si byla u Borky, jo? =-) a copa ti doporučila, kráska jedna?
No tak chorvatsko u mě normál, na Pag bych jela klíďo znovu, ale na Istrii už ne... to bylo velký zklamání :-N Makarská taky nebyla špatná, ale na tom Pagu to bylo prostě super
Čauky Miru... no Zdenin vstával druhý den na brambory tak se mu nechtělo a Lucky Péťa zase do práce... to jedině že by rovnou z Luny jeli do Prahy :-D :-D :-D
Miluš, já zase byla děsně zklamaná z Chorvat... všichni o tom básní, tak jsem se tam vydala a jako normálka :-N :-D
No teda chvilku tu nejsem a Vy takhle jo??
Čusák Máji! Tak kde pak jsi byla v pátek, já v Luně byla do 4 hodin!! :-D
No to jo teda, to už si radši přidám a jedu někam k moři se válet no!!
Mílo jasně já dneska takýýýýý!!
Když ta Ilálie je celá taková jiná, už jen ta atmosféra tam.... já tam byla 7x a kdyby Zdenin pořád nechtěl do Chorvatska tam tam jezdím stále... někdo je zase nadčený z Chorvat a mě se tam tolik nelíbilo, příští rok tam ale jedeme zase :-S ale to už dávám poslední šanci :-D
No to jooo... ale není to takový že si můžu jít kam chci a být tak jak dlouho chci :-D :-D :-D Já nemám ráda když mi někdo říká "támhle na rohu za hodinu, velitelský čas 13:30" :-D :-D :-D
Tak na Ajfelofku bych právě chtěla až nahoru.... ale péšo ;-) :-D Ve Vatikánu jsem si to taky až nahoru vydupala pěšourem :-D :-D :-D Tak tam to zase bylo v tom jech chrámu :-D :-D :-D
Maji, ikdyž jedeš s cestovkou tak tam máš docela dlouhej rozchod, takže ne všude tě vezou jen busem a čumíš na vše z busu, když jsme tam byly naposledy, tak jsme se vyprdly na Louvre, resp. našli jsme po hodině Monu Lisu a šly si sednou do parku :-D a tam si daly kafíčko, to byla pohoda. Mno a Eifollovka pro mě akorát do prvního patra, páč jsem posera a dál nejdu :-N
Ahojky...
koukám že řešíte Řím x Paříž.... v Paříži jsem teda nebyla ale chystám se, jen tam nechci jet s cestovkou... takový ten poznávák, provezou tě autobusem po Paříži a konec... to já potřebuju šmejdit po těch obchodech a táááák :-D :-D :-D Co více si přát než vidě Ajfelofku :-D :-D :-D a ty jejich luxusní značky- Vuitton a Dior ;-) :-)
Jinak v Římě jsem byla, je to krása , tam je ta pravá historie :-D Mě se tam desně moooc líbilo....
No a Benátky.... tak to není o čem mluvit... tam pojedeme na svatebku, nebo spíš na kus svatebky, jedna bude u moře a druhá část potom právě tam ;-) :-D :-D :-D
Páč ty poznávačky vyjdou docela draho, už ... třeba ty 4 dny ve Francii - Pažíž a teďky nevím jak se správně píše "versaj" snad vyjdou na nějakých 8 - 9 tis. Kč, takže od práce dostaneš půlku a to už ti nikdo moc nedá a hlavně, kdyby si chtěla vzít rodinného příslušníka, tak ten by si to musel zaplatit celý. Tenktár to šlo, to jsme doplatili max. 2 tis. Kč a jelo se, ale teďky je to fakt drahý no!
Zase Dětenice, jo? Jako nebylo to tam špatný, ale chce to vymyslet něco jiného. Jenže ono je to těžký no! Něco vymyslíš a pak se ti přihlásí max. 5 lidí a to nemá cenu tam jet.
No proč asi... vždyť jsem ti to včera žíkala ne? :-x
No jo jsem byla tenkrát blbá no! No tak to nahoď Mileně a pojede se. Stejně mi přijde, že se tak nějak nikam už moc nejezdí poslední dobou. Dříve bylo pořád něco akorát vím, že se snad chystá ten Karlštejn a zase ty Dětenice!!
Bych klidně tu Paříž brala, to už bych jela bez rozmýšlení no!
Jak pak to???