Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Jo jo je tam pukal Kozy - vozy - kozy - vozy!! Hm tak to je hustej film teda!! No tak Řecko to mě taky láká letos jsme chtěli no, ale pořád nějaký požáry a tak tak letos Tunis! No já jsem na to éro zvědavá, bereme si sebou radši pytlíky na exkrementy!! ;-)
Nebo jak se DJ Bulva rychle opíjí :-D :-D :-D
Nooooo.... nebo to hovínko :-p :-S :-D :-D
Profilova fotka
On je ten film dobrej celej :-D I jak tam jdou po tý plážy v těch zimních bundách, to taky nemá chybu :-D
mě se tam stejně nejvíc líbilo to jak si mačkali ty beďary :-D :-D :-D a pak ty písničky
to je jedno co tam je, hlavně že víme vo vo gou :-D
:-D :-D
nw jw tam ja bych šukal až bych mukal
já tam taky někdy slyším kukal ale nějde píšou právě "pukal"
Profilova fotka
ne je tam já bych šukal až bych kukal... jsme na to nedávno koukaly :-D
aha... :-D
ja nevim
není tam pukal??? :-N
jdu si to pustit na youtube ;-) :-D
já bych šukal až bych fukal, nebo co myslíte:-) to jeidna hlaška kteoru si tma odcad pamatuju ,ale založili na tom svou popularitu
a ty písničky co tam jsou... dokonalost!
Článek se načítá
Noooooooooooooooo.... to je vonooooo :-D :-D :-D
to byl peknej film
Profilova fotka
JJ, přesně tak, jako v klubu sráčů :-D
no Ibizááááá... ten jech noční život, to by bylo něco :-D :-D :-D
Profilova fotka
Pepo, dyť já vím... jsem to taky psala z legrace. Maji, mě právě láká taky to Řecko, tak uvidíme kam.. anebo pak Mallorka nebo Ibiza
Milu - prca. sem stejen max. o rok dva mladsi nez vy. ale mlady budem furt ne? :-)
Já bych taky chtěl all in... a letadlem ;-) ale káááááááááááám???????? Docela mě láká i Španělsko :-N
A byl jste někdo v Řecku????
Profilova fotka
Aha, takže VY MLadí si jeďte kam chcete, my starý si pojedem .... nevím kam.... příští rok chceme nějak érem a all in.... tak uvidíme co se nám naskytne. Njn, ale to máš třeba v Itálii to samý... tam většinou taky na čecha nenarazíš, hlavně v těch letoviscích :-N
Miru, ona psala my mladi :-) :-p
No vždyť píšu "MY" ;-) :-) Mě tam nejvíc rozčilovalo že jsem si připadala jak tady na koupálku, každý byl čech nebo slovák ]-( :-( Ale Zdenin tam chce tak prostě pojedeme ať mám klid :-D
Hele to my jsme taky!!!!!!! :-D Já prostě na Chorvatsko nedám dopustit!! Mě se tam hrozně líbí!
Pepo... no práááávě! My mladí a bezdětní si to můžeme dovolit, a ještě to je i levnější :-D
Maji. proc bych jezdil na dovolenou v cervenci a srpnu kdyz je na jihu nesitelny vedro a davy? :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?