Jo tak to my se ségrou se právě složíme taky vždycky a koupíme něco drahýho pěknýho ! Minule jsme jí koupili krásnou sadu nádobí od Tescomy myslím jako hrnce a ty teda používá!! Lepší koupit něco užitečného no!!
No tak to je případ pro House hele! Sabina pak Libuška a nakonec nabouchne i Jovanku a holky budou nakonec samy hele! To je děsnej chlap a to Jovanka byla Libušce za svědkyni na svatbě!
Já minulý rok mamče koupila sadu-nerezovou varnou konvici a k tomu stejny kavovar, vždycky ho děsně chtěla, u stromku i brečela ale myslíte si že ho používá????? :-N :-S :-D :-D :-D
To se lisi no a docela o dost :-D
no uvidime tak treba taky mobil hele :-D
Ja ted koukala na to video s tou Vojtkovou tak zase jedny udelal dite a nasel si jinou :-D
Poradíme, posloužíme!!!!
No to je jasný, můj krasavec černej!! No uvidíme co mamce koupíme no!!
Já jsem se totálně přežrala hroznovým vínem jako!!! :-D
Nemas zac snad si vyberes
Holky venku je krasne zase hmmm
ja jsem nazrana ,ale tu druhou pulku rizku bych klido zvladla,vcera jsem volala mamce a pry o vikos nic nemaj,ale jestli maj prijet k vam tak at jedou a my dorazime k vam??to by slo ne
Maji a kolik chceš asi tak do ní vrazit?
Já jsem chtěla původně taky samsung, myslím, že to byl E900 oni jsou dvě devítistovky a jeden nic moc a ten druhej byl dobrej a stál snad jen do 3. tis. Kč, no ikdyž jsem ho někde našla i za 8 tis. Kč nechápu. Kdyžtak jukni na stránka tady koupim mobil... mají tam toho dost ;-)
No tak ségře je 16, měla už snad 5 telefonů, ten poslední ji snadnul do záchodu... tak teď už jí naši žádný nekoupili tak má nokii 3310, tu starou šunku :-D No a vím že bych jí tím udělala radost tak se po něčem mrknu... hlavně aby tam měla ty její MP3 ale to už je teď skoro všude ;-) :-)
Miru, jak nechce?! Uvař a hotovo!
Sakra mě bolí břuch.. jsem si ten rajčatový salát asi neměla dávat :-|
Já mám symbiatna nokii 6120, někdo na ně nadává, jako myslím na telefony s tímhle operačním systémem, ale já jsem zatím spokojená. Sice jsem chtěla jinej, ale ten když přišel tak byl rozbitej, tak putoval zpátky :-D
Segra mamka mi toustovac dala,a koupila si novej toustovac neee ja bych sla do toho presa myslim,ze na to ceka
Mrkni,ted bych raci jinaj ten samej ale bronzovej Jara si necha tenhle muj cernej a ja pujdu do bronze aby se mi hodil k pleti :-D ale co pak az vyblednu :-D
Ne,je v pohode Mila si taky kupovala nakej novej
Ty haranti stojej peněz!! ZHIhihihihi Ještě, že všechno zdědím po ségře!!
Máji to je těžký, dneska toho je! Záleží co chceš, aby ten telefon u měl. Já mám Samsung U600, vysouvací, jsem s ním spokojená, je krásnej, je to ten z tý reklamy, tenký jak podpatek a je lehoučkej, takovej dámskej no!!
Hm tak těstovinky já miluju taky, to byl návrh včera, že udělám protože mám v lednici godhájek, ale ty nechce!! To je děs s ním prostě!!
Ja koukam je jich tu hodne a i pres 2 tisice to je nak moc ne :-| to nedam holky obyc trikolka ja chci tu jako jsme meli my stoji 1300 ja se stoho poseru nechci tu modni se slapkama ve predu sakra
Maji ja mam 6500 Nokii
No já jsem si kupovala v Penny toustový chleba a mamka jéé já bych si taky dala, tak mě napadlo, že bych jí koupila nějaký lepší toustovač né ty za 200,-Kč co by měla na chvilku!! Tak nevím no!!
No a jinak teda dárky vůbec nevím!!! Co komu!! My letos Jaroušem taky jako končíme!! Má televizi a nazdar!!
Zapečený těstoviny Zdenouš miluje a tak je dělám docela často... je to rychlý a nic složitýho, sýr, salám, houby a kukuřice no a ty barevný těstoviny... jo a vajíčko :-D :-D :-D
Holky helpněte mi s tím mobilem? Co vy máte?