Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Tak to já mám ráda od Jarouše a tchýně ho dělá taky výbornej a naši mamku jsem ho taky už naučila, že tam dává více majolky, vždycky ho měla takovej suchej, ale už taky dělá dobrej!! Já většinou od ní ani neochutnám, protože jsem nacpaná od nás z domova!! Ale jo už se těším na tu pohodičku zase!!!
Proč jí říkáte Torinka??? =-) :-D
Holky tak já mažu doma a asi se stavím v domě elegance se podívat na nějaký ten hadérek!!! Tam už jsem dlouho nebyla!!! Tak čau čurynnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
Tak já bramorový salát nesnáším od mé mamky... ona tam narve úplně všechno, u Zdenina ho trooošičku sním ale to fákt aby se neřeklo,jemu vadí už jen ten smrad a nesní ho ani na chlebíčkách což já zase jooo ;-)
Máji už loni byli s Torinkou, ale to ještě neměla takovej rozum z toho a ještě ani nechodila, ale stromek na sebe převrátila to jo tak letos to bude asi větší sranda hele!! No my jsme taky spokojený my se natláskáme a většinou jedeme k našim na další řízky!! :-D
To je jasný, máš tam mít jenom to co ti chutná!! U nás teda bramborovej salát musí být no, Jarouš si ho dělá asi tak 5 kg nebo tak nějak bližně! Já teda ho moc nemusím teda, ale zase musím říct, že Jarouš dělá fakt dobrej, umí a děláme ho z červenejch brambor a je to čoveče lepší už to máme ozkoušený!! Ale jinak klobásky, řízečky kuřátkový a pro Jarouše vepř a jsme spokojený hele!! Jo ségra říkala jsem ti, že mamka koupila na výstavě robota - pomocníka hele! takže příště sebou ovocíčko a mamka nám udělá štávičku v odšťavnňovaci!! Jo jinak ségra no jasně přijeďte všici k nám!!
Péti... poprvé ve třech? =-) ;-)
Miru... taky o tom přemýšlím??? :-N
Profilova fotka
Jeee ja se na stedrej vecer tak tesim uz nas tam vidim u toho stolu juuuuu mala rizek no super loni to bylo krasny letops to bude nadherny :-D
Treba v roudnici mame tradici, malej kramek kam moc lidi nechodi, a kdyz tak max. 5 a to je pohoda, nebo obdobny kramky v praze, mala knihkupectvi atd. atd.
Já už se těším až budeme se Zdenoušem na vánoce samy... žádná ryba, žádná bramborový salát, prostě jen to co nám chutná :-D řízky, klobásy, kaše a hranolky :-D
Jinak bych docela taky chtěla vidět místo kde nejsou lidi o Vánoce resp. před Vánocemi, to fakt teda nevím hele a ani mě žádný nenapadá!
No já si objednávám akorát veky jinak dneska žijeme v době kdy mají všeho hodně a seženeš to není hele, že by jsme čekali s lístkama na maso!! Jinak většinou to všechno mám už koupené tak jenom veky pro Jarouše a zdarec štědrýmu večeru!
A třeba naše máma si všechno objednává, nebo spíše rezervne :-N :-D :-D :-D aby prý na ní zbylo :-D
Jooooooooo!!!! Ty veky :-D :-D :-D To je švanda! Nikde nic není protože lidi nakupují jako před válkou :-D
Hm tak to si teda nedokážu představit jako! Já mám ráda pořádnej chaoz a ráda pozoruju ty lidi jak blázněj, to je prostě super! Já pak o štědrý den jedu pro veky a lidi pobíhaj jak šílený hele! To je dobrý no! :-D
Článek se načítá
No tak to já mám ráda když táhnu ty tašky s dárkama, z toho mi koukají ty ruličky s balícím papírem... :-D :-D
nooo to se tezko popisuje. my spis nakupujem osobity veci a pak pres net. tak proto. :-D
Profilova fotka
Pepo a to je kam, kde lidi nejsou? =-) :-D
To já miluju právě ty krámečky, kde většinou lidišky jsou no!!!! A tam si prostě neodpustím nejít jako!!! Ale tak nějak už mám v tom listopadu představu co komu kupovat! :-D
tAK OD TE DOBY CO JEINTERNET TAK JE TO S DARKY POHODA A NAVIC MI SIS CHODIME TAM KDE LIDI NEJSOU. COZ JE PARADA POTOM
No právě jenže on člověk pak stejně na ty vánoční nákupy jede tak nějak listopad - prosinec no! Ale já vůbec nevím kam ty dárky letos jako schovám, do té nové postele se nám teda ani náhodou nevejdou! No to jsem teda v čoudu, protože já jsem je měla vždycky v postýlce!! Hm tak to je teda hezký!!
Profilova fotka
MIru, to já si říkám taky každý rok :-D
Já tak nějak od toho října pomalu co se mi líbí tak nakupuju!! Ale ty hlavní dárky kupuju tak nějak v tom prosinci no! Vánoce jsou každý rok ve stejnou dobu a lidi stejně blázní!! Ale letos jak přijedu z dovči začínám prostě kupovat!
No já ještě 22. neměla dárek pro Zdenana tátu... :-( :-D
Profilova fotka
No to delam ja nakupuju tak v Listopadu a nak to nehrotim..
No prááávě... a to se vyplatí, já dicinky na nějakou akci narazím... okamžitě kupuju :-D Já jsem s tímhle strašná, každýmu to dám dopředu a pak nakupuju znova :-D :-D :-D Nejhorší je sehnat něco pro tchánovce a švagrovčínovou :-D
Profilova fotka
No jak se znám, tak zase všechno budeme shánět až v prosinci :-D
Máji ještě to nech bejt, hele budou slevičky a akcičky!! No to jsem přesně dneska říkala Míle, že kupuju naší Torince hadříky a vždycky jí to dám a pak nemám nic na Vánoce, ale už jsem jí nakoupila a to ségře nedám! :-D
Tak jsem se do toho pustila... mobil jsem vybrala, foťák jsem vybrala...potom už jen objednat :-D jenže to musím udělat až někdy v listopadu páč bych jim to hned dala :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?