Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
tak pa pa ;-)
tak já teda padám, jdem s manžou znásilňovat naše kola po okolí :-p
Ne ne... já jsem i tak trošku ráda... zase bych byla další 3 roky závislá na mamče... takhle půjdu do práce, budu mít svoje peníze a prostě to bude pro mě lepčí ;-) :-D :-D :-D Kapra moc nejím, měla jsem ho snad jen 2x za život, já celkově ryby nějak nejím, jen filé a nebo tresku :-D
zas nikdo nikde :-S já si tu teda vystačim i sama ale jestli si myslíte, že nemyslíte, nebo či co, takže tak :-D
hele a jíte někdo vůbec kapra o štědrej den? já lybištu miluju, ale jen s málo kostičkama, takže máme vždycky nějakýho toho mořskýho hejka a hejkáme si tak pěkně koledy :-D
Máji a odvolala ses ? =-)
já počkám až na konci Mílo :-D :-D Máji hroutim se jako archivářka a příležitostná inspektorka v oblasti spisové služby v oblastním archivu v liťáku :-D
já se tam taky hlásila ale nevzali mě.... :-D
A co teď děláš???
Profilova fotka
ááá už jsem na konci .... Tak abych to vzala po pořádku, my na vánoce baštíme jak u tchýňáků tak i u našich a tchýňulka dělá moc dobrej salát, mňam, se mi sbíhají sliny, ona ho dělá z vařený zeleniny a to je něco jiného, než když ho dělá náš táta z té nakládané, ale taky dělá dobrej ne že ne... ale ten od tchýně je prostě lepší no!
kde fouuu kde fouuu =-)
Pepo no to si děláš šoufky snad teď ty - tys doteď smrděl v práci! no to je hnus velebnosti! :-p tak šau :-)
Maji ZHV politologie na UJEPU x-)
hele mejte se jdu domu :-)
chichíí Mílu, si to užij, já louskala takovejch pět stran a stačilo mi to :-D
Profilova fotka
=-) =-) =-) no fo to? jako tady? :-D jdu čítat 8-)
Článek se načítá
mi frnknul k máti zrouna - vyklízí u ní naše staré oblečení, které nenosíme pár let, prý jsou v roudnici na ten textil nějaký konťáky, tak se toho počebujem zbavit tak trochu :-D
matu... ty si studovala politologii??? A kde??? :-)
si z něj začni dělat pšoufky a hned zmlkne :-)
no jafně, dáme pak hlavy dohromady a srazíme se, ale až na ouplným konci září, tak fajn. ;-) . já tancovat? tos mě docela rozesmál Pepčo, hele, na to já nejsem, to by se mnou moc velká prča až zas tak nebyla hele, jo pařívat jsem chodila - ale před manžou tak před deseti lety- do Mšena na didžinu, ale teď už mě to nějak neba, tak to si víc užijete bez politika čéče :-D téda furt mě píchá nalevo v břiše,když už jsme u toho a prej mám zaražený prdy mi tu tvrdí Peťa! :-p :-D si ze mě normálně dělá šoufky! :-S jsem myslela, že bych měla aspoň slepák a ono zas asi nic :-D
HELE POLITIKU. TO NEJAK VYMYSLIME, MY SME TEDNHLE VIKEND V PARIZI PRISTI TYDEN ZAS V REICHU, TAKZE ASI POTOM NO :-) A KDYZ BUDES TA SLAMENA VDOVA, NECHCES S NAMA VYRAZIT TANCOVAT. 20.9.? PRIJEDOU JESTE KAMOSKY OD RADKY, TAK BUDE APSON PRCA.
ve středu Pepčo sice v roudnici budu, ale bohužial né večír, hele a to byste se nedoplatili - s tím zavazadlem byste měli pěknou nadváhu čéče :-D jj, tu vinču beru, ale budeme to pak mušet skloubit, Peťa už přišel s tím, že v neděli odlétá a vrátí se koncem září, bude jen chviličku doma a pak zase fuč, tak tu chvilku bysme měli využít, jináč je to s nim tenhle měsíc fakt na prd :-( jo a to jsem vám zapomněla napsat - asi jsem nakonec s tou nemocí mé mamči měla pravdu - v neděli jí nateklo nějaké píchnutí na ruce, co měla už týden a vypadalo hodně divně, takže jsem jí hnala znovu k doktorce a ta hned vzala odběr krve s podezřením na lymeskou boreliozu!! takže jsem asi měla pravdu hned na začátku, když jsem si našla ty příznaky na netu - jsem měla jít študovat medicínu a ne politologii! :-p
ZAJDEM DO VINARNY K VAM A HUKAZEM FOTKY, JU? :-) PRIJED VE STREDU K NAM VECIR, ZABALIME TE DO ZAVAZADLA:-)
téééda vy jste toho zasejc nakrafali! :-( se vás ani nesnažím dočíst :-D :-D ba ne, četla jsem vás a koukám že zas nejvíc probíráte dofču a jídlo na štědrej den.. teda nestrašte v září už Vánocema! sice už mám něco málo pokoupíno, ale nif mof teeeda, ale je fakt, že na vánoční shon se těším - dofčů budu mít už od půlky prosince a budu si válet špíčky tři týdny domaaa :-D a Eifelovku jééé - Pepoo, já vám tak závidím, já ci takýý 8-) tak koukej pak dohodit fotky! A kdepa se nám toulá Denis?? nějaké nové zprávičky o těhulce koukám nejsou :-(
aaa koukam 3 hodiny a padla:-)
Achááá!! No tak prostě jak mě napadne jí říkám!! Nebo taky Vikouš!! hihihi :-D Holky tak mi právě psal kamarád, že mají holčičku Valentýnku dneska ve 14:15 hodin! Jéé to je hezká zpráva dalí mimíšek je na světě!! :-D
a jak to v tý majolce čvachtá co???? :-D :-D :-D Já má až husinu :-D Taky mizím... večer tu sem jako na koni... no vlastně néééé... dyť jde Růžovka moje milovaná :-D
Já bych taky svojí holčičce dala jméno Viktorka... tak právě proto se ptát proč :-D :-D :-D
To musí pořádně klouzat!! Já jí říkám všelijak jak mě napadne Tori, Torinka, Viky jak kdy prostě!
No tak to naše máma právě dává tu majolku a to já nemusím, když už tak ten suchej.... :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?