Dneska me zase boli palice,opet znova dene desny je to otravny ,mam asi nakyho raka v hlave nebo co ,mi tam vlez o dovolenku :-D Po doktorrech se mi litat faaakt nechce teda
No my meli taky tmavej a meli jsme holku,ale nebudu kupovat ruzovej ke klukovi,ze?me se jeden strasne libil ruzovej,a nemohla jsem ikdyz jsem vedela,ze to bude holka,ale raci vid segra,ale dneska kupujou modrou i holce
Bankovni ucet ot prezije:-) ale jo je pravda ze se na neco musi cekat. treba kocar atd chapu.ale jsou prece univerzalni bartvy. a predevsim se to ma libit me a ne podle pohlavi - to me prijde na hlavu. prece to mimi s toho ma stejne prd. kdyz nei ktera barva je ktera
V patek prijedeme po praci
To asi neprijedešte ne to je jasny,v sobotu jsem myslela,ze by ste prijeli driiiiiv,aby jsme se vsichni videli,a my pojedeme na grilovacku az vecer,jo??nebo
segra my tam pojedeme uz v patek,a zustaneme tam do soboty a mozna vecer prijedeme z grilovacky nevim este ,ale asi jo,takze se v sobotu uvideme muzeme tam jet az k veceru ne??
Pepo hele já jsem koupila naší Tori dárky na Vánoce a pořád se taky na ně koukám jak je to krásný a jak jí to bude slušet blondýně jedný!!
A včera jsem to zase vytáhla a ukazovala jsem to Jaroušovi! Jo jo je to tak Pepo počkej jak jednou Radka bude bláznit! :-D
Vy jedete teda,jsem musela udelat video a ted to mam zase docitat jo desny...
To ja bych asi taky kupovala dopredu uplne dopredu ne,ale je to radost to kupovat a vybirat to Pepa v zivote nepochopi s nim se o tom vubec nebavte ,ten si sedne k PC a vybere na netu co chce no ,huraaa k obezite :-D :-D ¨Ne nic proti Pepane,ale tohle je zenska radost vybirat a ta ma radost,kdyz to ma doma a muze se tim kochat,ja mela doma koupeny lahvicky,jedno bodycko a chodila se na to koukat to proste k tomu patri vis..... :-) zni to blaznive,ale je to tak,a nejsem jedina
Pepo, to sice není, ale občas prostě i ten co chceš tak se na něj čeká i několik týdnů... Jako já jsem zase, když je doma všechno připravený než pak lítat a schánět všechno najednou, to si to radši budu kupovat pomalu, aby to pak nebyla taková rána pro bankovní účet :-D Tak jsem to dělala i se svatbou, co šlo zařídit dopředu, to jsem zařídila a koupila :-p
Ty jo, stejně ty chlapi mají stejné názory... úplně slyším mého Zdenislava :-D :-D :-D Nic není problém, všechno v pohodě a když mu řeknu že se ten kočárek musí třeba objednat tak... no tak koupíme ten co bude! :-D :-D :-D
tak je pravda že jsou univerzál barvy i na oblečení i na kočárek ale třeba naši sousedi mají mimčo, kočárek mají šedivý a mimčo je oblečený do bíla... a já jsem nervózní z toho že nevím co mají :-D :-D :-D A ptát se nechci :-D
tak to ja vim ze vydrzim. vybavicku nakoupim tesne po porodu a barvy sou i univerzalni. navic jakou vybavu. to dite ROSTE, takze se vejde do jednech gati max. tejden . dyk vidim co tchyne nakoupila a malej to podle myho ani neunosi.
Ty joo...tak to já to nevydržím ani ty 4 měsíce nebo jak dlouho se čeká než ti to řeknou... :-D :-D :-D Musím přeci nakupovat výbavičku do nějaké barvy nééé??, :-D :-D :-D