Litoměřice III.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak jelikož nám to tam Pepa tak hezky zaokrouhlil tak nové téma je zde :-D vítejte........ ale nejdříve vás tam musím dočíst a pak budu reagovat
Profilova fotka
Dneska me zase boli palice,opet znova dene desny je to otravny ,mam asi nakyho raka v hlave nebo co ,mi tam vlez o dovolenku :-D Po doktorrech se mi litat faaakt nechce teda
Profilova fotka
No my meli taky tmavej a meli jsme holku,ale nebudu kupovat ruzovej ke klukovi,ze?me se jeden strasne libil ruzovej,a nemohla jsem ikdyz jsem vedela,ze to bude holka,ale raci vid segra,ale dneska kupujou modrou i holce
Bankovni ucet ot prezije:-) ale jo je pravda ze se na neco musi cekat. treba kocar atd chapu.ale jsou prece univerzalni bartvy. a predevsim se to ma libit me a ne podle pohlavi - to me prijde na hlavu. prece to mimi s toho ma stejne prd. kdyz nei ktera barva je ktera
Profilova fotka
V patek prijedeme po praci To asi neprijedešte ne to je jasny,v sobotu jsem myslela,ze by ste prijeli driiiiiv,aby jsme se vsichni videli,a my pojedeme na grilovacku az vecer,jo??nebo
NO ty to píšeš, že tomu koza nerozumí, jako, že by jste jeli grilovat až v sobotu večer! Takhle jsi to myslela?? Kde fouuu všicííííííííí!
Profilova fotka
V sobotu ne prave,ze ne ,ze my by sme na vas cekali doma a byli jsme s vama az do vecera viiis
Jako k večeru až do Libo, že máme jet?? A Vy jdete grilovat v pátek nebo sobotu????
Profilova fotka
segra my tam pojedeme uz v patek,a zustaneme tam do soboty a mozna vecer prijedeme z grilovacky nevim este ,ale asi jo,takze se v sobotu uvideme muzeme tam jet az k veceru ne??
POčkej to budou chodit okukovat a očuchávat!! Ty věcičky jsou tak krásný no!! :-D
Profilova fotka
To vis on to pozna az to bude mit doma :-D x-) Vid Pepo to se zblaaaznis :-D
Hm tak já se zase jenom kochám věcičkama pro Tori!! :-p
No to já Zdenislavovi můžu ukazovat miliony věciček a nic ]-( :-D :-D :-D
Pepo hele já jsem koupila naší Tori dárky na Vánoce a pořád se taky na ně koukám jak je to krásný a jak jí to bude slušet blondýně jedný!! A včera jsem to zase vytáhla a ukazovala jsem to Jaroušovi! Jo jo je to tak Pepo počkej jak jednou Radka bude bláznit! :-D
Profilova fotka
Vy jedete teda,jsem musela udelat video a ted to mam zase docitat jo desny... To ja bych asi taky kupovala dopredu uplne dopredu ne,ale je to radost to kupovat a vybirat to Pepa v zivote nepochopi s nim se o tom vubec nebavte ,ten si sedne k PC a vybere na netu co chce no ,huraaa k obezite :-D :-D ¨Ne nic proti Pepane,ale tohle je zenska radost vybirat a ta ma radost,kdyz to ma doma a muze se tim kochat,ja mela doma koupeny lahvicky,jedno bodycko a chodila se na to koukat to proste k tomu patri vis..... :-) zni to blaznive,ale je to tak,a nejsem jedina
Jste se nějak rozjeli né??? Člověk tu chvilku neni a je hotovo! :-D
Profilova fotka
Pepo, to je skoro to samý, jako kdyby jsi dárky na vánoce kupoval 26.12. :-D
Článek se načítá
No já to budu mít taky všechno dopředu.... :-D
Při nejhorším se sjede do Prahy, tam mají dicinky všecinko :-D
Profilova fotka
Pepo, to sice není, ale občas prostě i ten co chceš tak se na něj čeká i několik týdnů... Jako já jsem zase, když je doma všechno připravený než pak lítat a schánět všechno najednou, to si to radši budu kupovat pomalu, aby to pak nebyla taková rána pro bankovní účet :-D Tak jsem to dělala i se svatbou, co šlo zařídit dopředu, to jsem zařídila a koupila :-p
mmm, ja si myslim ze neni jedinej obchod na kocarky v republice, a navic po netu, nebo v kamenym obchode.
Ty jo, stejně ty chlapi mají stejné názory... úplně slyším mého Zdenislava :-D :-D :-D Nic není problém, všechno v pohodě a když mu řeknu že se ten kočárek musí třeba objednat tak... no tak koupíme ten co bude! :-D :-D :-D
Kocarek??? tak si vyberu tvar a ty a koupim to az pote. to proste neni problem.
tak je pravda že jsou univerzál barvy i na oblečení i na kočárek ale třeba naši sousedi mají mimčo, kočárek mají šedivý a mimčo je oblečený do bíla... a já jsem nervózní z toho že nevím co mají :-D :-D :-D A ptát se nechci :-D
no a co kočárek??? =-)
tak to ja vim ze vydrzim. vybavicku nakoupim tesne po porodu a barvy sou i univerzalni. navic jakou vybavu. to dite ROSTE, takze se vejde do jednech gati max. tejden . dyk vidim co tchyne nakoupila a malej to podle myho ani neunosi.
Podle mě si to už teď nechává říct tak 95% párů
Profilova fotka
Pepo, ale oni už čekají druhý.... takže to je zase něco jiného, a počkej až toto budete řešit vy... určo to taky nevydržíš :-p
Ty joo...tak to já to nevydržím ani ty 4 měsíce nebo jak dlouho se čeká než ti to řeknou... :-D :-D :-D Musím přeci nakupovat výbavičku do nějaké barvy nééé??, :-D :-D :-D
ME to prijde zvlastni teda nechvat si dopredu rict co to bude. proste lepsi prekvapeni ne?
Miru: tak si najdi neco jinde ne:-) co te bude bavit.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?