Taneční škola Brno

Profilova fotka
Prosím, máte dobré skúsenosti s kurzami tanca v niektorej z brneských tanečných škol? Ja mám nejaký tanečný základ, ale partner ani ťuk, tak by to chcelo nejaký kurz pre začiatočníkov asi... Poradíte? Ďakujem :)
Odpovědět
Ahoj, no my teď s partnerem chodíme na soukromé lekce do taneční školy ESO, protože teďkom žádný kurz neběží až v září/říjen což už je pro nás pozdě. Ale zatím jsem hodně spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
starlet v brne je taky celkem velkej. Kurzy sou celkem OK, i pro zacatecniky, ale ty jejich plesy pak, ten je v cene a nazenou tam vsechny koncici kurzy, to snad bych si i odpustila. pripadne byvavala tancirna patky/soboty otevrena na starletu prave a pokud ma nekdo z vas zaklady, tak se da zajit i do tancirny a zkusit si neco naslapat doma a pak to zkusit do hudby http://www.starlet-brno.cz/akce-starl... me osobne teda jinak na starletu vadilo sekyrovani a moralizovani, kdyz clovek neprisel v lodickach a kostymku/satech nebo v obleku, ale to tak je asi vsude. a to eso sem slysela, ze je dobry taky:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahojte kde ste boli spokojne a po com sa to priblizne conovo pohybuje? tiez zhanam niaky kurz v brne :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Doporučuji předsvatební taneční přímo ve Starletu Brno, na kurzu je méně lidí než v běžných kurzech pro dospěláky a lépe se tedy s lektorem dohodnete které tance a které figury se chcete skutečně naučit. Je možná i domluva individuálních lekcí. Ceny kurzů jsou na webu STARLET-BRNO. V předsvatebních tanečních se učí tuším Polka, Valčík, Waltz, Jive + ChaCha. Společenské oděvy na kurzech obzvlášť pro partnerku nutné nejsou vůbec, pokud za něj tedy nepovažujete pohodlnější sukni a triko či halenku. Pán by měl mít košili a kalhoty. Berte to takhle - na svatbě váš tanec také nebudete tančit v džínách a teniskách, tak se rovnou učte tančit na podpadcích a partner v polobotkách. Obuv by měla být co nejpodobnější té svatební, Jnak se můžete v den D dost natrápit.. :-( Které taneční boty jsou pro partnerky ( kromě extrémně vysokých jehlových podpatků ) nejhorší ? Boty na klínu ! Při většině tanců došlapujete na špičku a to v nich opravdu nejde. Tanci zdar ! :-)
Odpovědět
Starlet je super :) Majú aj pre začiatočníkov špeciálne kurzy, kde je málo párov (v našom 5), takže vám lektori pomôžu vychytať chyby a venujú sa vám. A najviac sa mi páči,že sa proste dovtedy opakuje figúra, kým ju všetci nepochopia a nezvládnu.. a to bez nejakého sekýrovania a podobne, proste pohodová uvoľnená atmosféra.
Odpovědět
@linusha taky jsme tam s přítelem chodili, absolvovali jsme dva "turnusy" - zač. a mírně pokročilí. Bylo to moc fajn, navíc se tam dá navštěvovat tančírna, kde se dají tance procvičovat :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?