Zábava na malé domácí svatbě

Profilova fotka
Inspirací na svatební zabavu je tady dost, ale většina je určena pro větší svatby, kde se tancuje atd. My budeme mít svatbu doma, v bytě..rozhodne budou Activity, to miluju, i obě rodiny, máme na to i tabulku a fix na kreslení, aby všichni pěkně viděli :) pak máme v planu pouštět nějaká naše videa z dětství nebo fotky apod, ale to záleží, co kdo dovali.. přemýšlím, co ještě vymyslet, oni nám ty Activity můžou vydržet na celé odpoledne, ale když ne? Nějaká jiná spolecenska hra?
Odpovědět
Vděčný jsou otázky na novomanžele :) Společenských her jsou určitě mraky, ale záleží na tom, kolik vás bude. A ne každý třeba bude zrovna chtít hrát.
Odpovědět
Profilova fotka
@neyki Bude nás 13 a kdo nebude chtít nic hrát, bude odejit :) no možná vytáhneme stare dobré Dostihy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě ještě taková ta sranda jako z pořadu Partička - na čelo se každému přilepí papírek se jménem nějaké osobnosti, nebo co si vyberete a pak se každý snaží přijít na to, co on sám je :-) My se u toho celkem nasmáli, doporučuji omezit to na uzavřené otázky (odpovědi pouze ano/ne). Karaoke také není úplně zlé (stejně budete hluční :-) ) Jinak si myslím, že Activity vám vydrží dost dlouho, my je občas hrajeme i několikrát dokola :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 joo to je super, to taky občas hravame, to by šlo :) :) ale karaoke nee, to nemam rada :) :)
Odpovědět
U nás vždycky vítězily Aktivity, Dostihy, Evropa, karty (hlavně Kent) nebo jsem vymýšlela různé soutěže v týmech. Třeba nasát brčkem Lentilku a běžet s ní z místa A na místo B. Který tým dostane na místo B více Lentilek, vyhrává. Nebo jsme připravili známé písničky a týmy musely po puštění ukázky uhádnout interpreta. To samé s filmy.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat ještěže jsi mě nepozvala :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 však my zveme jen ty nejbližší od kterých víme, co čekat a oni ví, co čekat od nás (dostali to písemne :))
Odpovědět
Profilova fotka
@neyki no jakekoliv aktivity, kde jsou potřeba nějaké přesuny musíme rovnou vyloučit, mame maličký obývák a budeme radi, když si všichni posedame :) ale Dostihy asi vyhrabu a něco na týmy není špatný nápad, vlastně se to nabízí, ženichova strana versus nevestina :) :)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat To chápu, snažila jsem se vypsat takové aktivity, které bych si sama v bytě uměla představit. :) Hlavně si myslím, že když budete mít čas a vyhrajete si třeba s těmi filmy nebo oblíbenými písničkami, tak to může mít úspěch. U nás teda vždycky mělo :) Jsme celkem hravá rodina :) Jednou jsme na rodinném srazu, kde bylo zrovna asi 7 párů hráli takové to "Jak se znáte?" Příklady otázek - Jaká je nejhorší vlastnost toho druhého. Jaké je jeho oblíbené (cokoliv-jídlo,hudba,...). Dostal někdy poznámku ve škole? a tak dále. A vy takhle musíte odpovědět jak sama za sebe, tak za partnera. To nás hodně bavilo.
Odpovědět
Na našich rodinných oslavách vedou staré dobré "papírky" - taková ta hra, jak člověk napíše přídavné jméno, přehne, pošle, další napíše podstatné jméno, pošle... A pak z toho vyjde nějaký vtipný "příběh"
Odpovědět
Profilova fotka
TAk jsem tohle téma řešila zbytečně, všichni se tak bavili mezi sebou, že jsme sotva stihli jedno kolečko Activit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella v obměně se to dá hrát i s obrázky, např. se kreslí nějaká postava po částech těla (ženich? nevěsta? :-D), třeba jako zábava pro děti :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jinak z deskovek mě v poslední době oslovila Krycí jména, inteligentní rychlá hra a nijak náročná pravidla, navíc je to na dva týmy - dva kapitány :-) http://hrajeme.cz/nova-hra-vladi-chva...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?