Zábava hostů v mezičase focení

Milé dámy, jistě zde již podobné téma diskuze bude, ale nedaří se mi dohledat. Prosím jak budete řešit (nebo jste již řešily) zábavu svatebčanů v době odjezdu novomanželů na focení? Plus mínus hodinka a půl... Naši svědci hrůzou nespí a já nemám moc velkou představu... :). Neznají se navzájem příliš dobře (naše rodiny, svědci jsou naši nejlepší přátelé), potřebujeme něco ne divokého a odvázaného... :). Pomůžete? Děkuji moc! :)
Odpovědět
Profilova fotka
My v tomto čase budeme mít malou tombolu :-)
Odpovědět
Na jedné svatbě jsem zažila prezentaci fotek manželů s komentáři svědků. Byly tam fotky úplně od dětství, fotky s hosty na svatbě a podobně a bylo to moc fajn. :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, u nás se zabavili sami, popovídali si, seznámili a zábava byla, leckdo už zapíjel a nic nechybělo:-D fakt, nedělala bych si starosti...
Odpovědět
@zuzinka6 Já si právě také říkám - NEHROTIT, nechat hrát v pozadí hudbu, nechat je mezi sebou seznámit a aby si povykládali. Projekci ani tombolu moc nechceme, na pátou dojede cimbálovka, tak snad se to pak uvolní a rozjede :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj..také jsme přemýšleli, zda nějakou zábavu řešit v mezi čase focení a postupem času docházím k tomu, že je to asi opravdu zbytečné. To bude právě ten moment, kdy bude klid a lidi se mohou mezi sebou seznámit a povykládat si. Také tam budeme mít svatební strom, kde se mohou zabavit a místo na vzkazy, tak to si myslím, že je dostatečné. Původně jsme vymýšleli karikaturistu..ale nějak od toho upouštíme resp. neřešíme..
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme to řešili a nakonec to nechali být. Otevře se raut, a tak během našeho focení bude prostor na jídlo a zároveň tam máme fotobox, tak se mohou vyřádit v něm a zároveň budeme mít víc fotek.
Odpovědět
Přesně tak NEHROTIT. Hlavně dobré jídlo pití hudba a hosté se zabaví sami :)
Odpovědět
Profilova fotka
S tím nehrocením a spoléháním se na to, že se hosté zabaví nějak sami, tedy dvakrát nesouhlasím. Je dobré mít připravené dvě tři možnosti zábavy (noviny, fotokoutek, svatební strom, hudbu atd.) a hlavně mít tam někoho, kdo bude vědět časový plán a v případě nouze a počínající nudy zábavu nějak rozproudí.
Odpovědět
Tak my to resime svatebnima novinama a take tim, ze v mezicase kdyz se pujdeme fotit my tak ostatni ridici si odvezou vsechna sva auta kterymi prijeli a nasi ridici je budou nabirat zase :)
Odpovědět
V mezidobí se budou naši hosté ubytovávat (předpokládám, že si někdo i lehne:-)), provětrání na čerstvém vzduchu po jídle, kávička (k dortu, který před focením nakrojíme), hudba, mohou se podepisovat do knihy hostů (teda v našem případě na plakát) a určitě se nějak zabaví:-)
Odpovědět
Holky neco v zaloze mejte, protoze nekdy 90 minut utece jak nic a vsichni se bavi, ale pokud se nebudou bavit, tak to bude trapny a celou atmosferu to znici. Nechala bych volnou zabavu a mela neco v zaloze nebo ti svedci
Odpovědět
Profilova fotka
My mame nachystane pro zpestreni svatebni noviny, svatebni strom a dalsi moznost je napsat prani na karticku a nafouknout balonky, ktere se pak budou vypoustet. K tomu vsemu bude hrat DJ. Tak snad to bez nas vydrzi. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evmino muzu se zeptat na kolik vas vyjde ten fotobox?Dekuju
Odpovědět
@lucisona Ty bylonky nejsou špatný nápad :)
Odpovědět
Máme DJ, který to bude trochu moderovat, písničky na přání, fotokoutek, svat.strom a podobné blbiny a navíc plánujeme zrovna v tu dobu raut, takže se nebojím, že by byla nějaká nuda ... ;-)
Odpovědět
přidám také jednu variantu....jelikož jsme měli svatbu v zimě a hosté se tak nemohli toulat někde venku a byli by jen tak zavření v interiéru, tak jsme si pro ně vymysleli takovou vtipnost. Jelikož máme ptačí příjmení, tak jsme jim nachystali úkol aby nám vyrobili společné hnízdečko - "budku". Vytvořili jsme skupinky, tak aby se rodiny promíchaly a u tvoření mohly poznat a přichystali jim potřebný materiál....papíry, kartony, nůžky, lepidlo, izolepu, provázky. Každá skupinka dostala jednu sadu vybavení :-) Potom jsme odjeli na focení. Docela jsme se báli že je to nebude bavit a budou otrávení, ale naopak je to hrozně moc chytlo a byla to super zábava...dokonce jsme vzbudili tak soutěživého ducha že si prý chodili vzájemně šmírovat co kdo vyrábí. Výtvory nás neskutečně překvapily, bylo to super. Pro nejlepší "budku" jsme měli připravenou odměnu, ale všechny byly úžasné, tak jsme vítěze nakonec museli vylosovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@halaskovapavla Myslím, že vychází na 10tis na 3 hodiny, dá se ale dobře suplovat i fotokoutkem s pár rekvizitami a nějakým foťákem. Mezi rodinou a přáteli se foťák neztratí :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?