Vtipná svatební tombola, byla úspěšná?

Nejdříve jsem si myslela, že nakoupíme okolo 60 cen, sečteme kolik nás to stálo a vydělíme a podle toho určíme cenu...Dáváte nějaké nevýherní lístky? ...peníze jinak vybírat nebudeme, jako je např. dražba podvazku nebo vybírat do střevíčku...tohle mi přišlo vtipné...ceny jsme si říkala, že vystavíme, až se prodají lístky, ať je překvapení...necháme jim jen seznam, ale ne to co to bude obsahovat, ať jsou překvapení:)....přebírání výhry jste vyhlašovali a každý si jednotlivě chodil a nebo se to jen na jednom místě vybralo:)?
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme i nevýherní lístky. Cena za lístek byla 10 Kč a každý si mohl koupit kolik chtěl. Pro cenu si každý jednotlivě chodil. Tombola měla ohromný úspěch! Měli jsme 40 cen a bylo to tak akorát!
Odpovědět
u nas tombola take zabodovala :-) je dulezite, aby ji znalo minimum lidi (idealne nikdo). meli jsme asi 30 cen na 40 hostu, zadne nevyherni listky nebyly, prislo by mi to lito ... jestli muzu poradit, listky prodavejte s tim, ze cena je dobrovolna, kolik kazdy da... a uvidite, co se sejde penez ;-) my jsme meli prumernou hodnotu ceny 40Kc a vybrali jsme pres dva a pul tisice... seznam cen byl k dispozici celou dobu, ceny samotne jsme zakryli rucnikem, aby to bylo fakt prekvapko. z losovani jsme udelali takovou show, moderoval to muj bratranek, osvedceny bavic. vzdycky precetl nazev ceny - ja jsem ji predala vyherci - pak precetl, co to je ve skutecnosti - a vyherce vylosoval dalsiho. celkove to zabralo neco pres hodinu a vsichni se dobre bavili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tato diskuze už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/svateb..., http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...).
Odpovědět
Profilova fotka
Cenu jsme davali dobrovolnou, kazdymu bylo blby dat malo, tak dal vic:P
Odpovědět
meli jsme pro kazdeho jeden listek - lidi 40 - cen 20 (listky - cisla - si z tech 40 kazdy vybral sam), cenu listku jsme nechali na nich...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?