Svatební strom na plátně-blednutí barev

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda někdo zvolil pro svatební strom plátno a jak dlouho mu potom barvy na plátně vydržely, příp. co dělat pro to, aby vydržely co nejdéle. Já jsem namalovala strom akrylovou barvou na plátno, kde bylo uvedeno, že je vhodné jak na olejové tak na akrylové barvy. Akrylová byla mnohem levnější. Svatebčani pak použili na otiskávání prstů razítkovou barvu a k tomu dopsali jméno lihovou fixou. Strom i jména jsou v pohodě, ale otisky hrozně rychle blednou a mám obavu, že se za chvíli ztratí úplně. Nemá někdo zkušensti s tím, jak o strom pečovat? Např. nechat plátno přelakovat nebo něco podobného? Mám ho teprve 14 dní a doufala jsem, že vydrží delší dobu. Díky moc za příspěvky k tématu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme taky měli akryl na plátně a otisky z razítek, ale přelakovali jsme to potom a už to drží 3/4 roku :-) Doporučuji přelakovat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
A jaké razítka jste měli?? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Taky bych doporučila konečný výsledek přelakovat bezbarvym lakem, předpokládam, že razítka žádný nebudou držez extra dobře. Kamarádka na svatbě měla namíchané akrylové barvy a ty jsem ,,otiskovali,, a šlo to bez problému.. jen pozor na ušpinění :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?