Svatební hry i během focení

Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych se milé dámy zeptat, jestli máte tip na svatební hry, zejména během focení novomanželů. Svatební tombolu a „botový kvíz“ budeme mít ale třeba pro tombolu bych ocenila jiné vtipné položky než jako puzzle pro náročné (strouhanka), sada kol (cola), výlet do hor (tatranka) a pod..., žel mi tohle přijde strašně otřepané už... Nicméně zásadní pro mě najít hry či zábavu pro svatebčany když budeme na focení... Díky moc V.
Odpovědět
Ahoj, nevím zda mají svatebčané možnost být i venku nebo jen v uzavřené restauraci.... Já plánuji venkovní svatbu... Mám třeba 6 větší dřevěných kostek, hezký kbelík, velký blok a hosté si mohou zahrát v kostky a jelikož je vedle areálu louka, tak bude kriket. Kamarádky měla i kuželky (plastové) a druhá bandbington a sama byla překvapená, jak se tato zábava ujala... a někde jsem viděla z pravzu udělat na zem pole pro piškovrky a kolečka a kříže vyřezané z kartonu... hodně nápadů je na pinterestu.
Odpovědět
Zdravím ;) my jsme se šli fotit hned po hostině a mezitím se o hosty starali naši svědci. Měla jsem pro všechny připravenou křížovku s otázkami ohledně nás (měsíc žádosti o ruku, první dovolená atd.) a normálně to bylo o nějakou cenu ( šampus, pohár, cokoliv) a všichni si to chválili, jelikož se i pobavili, poseznamovali jak zjišťovali odpovědi a zabavili. Stihli jsme to akorát, ale kdyby nám to trvalo, měla jsem připravenou ještě svatební osmisměrku. Tu jsem si dělala sama a klidně můžu zaslat, jelikož se dá využít. Křížovku také klidně pošlu, ale tam je to dělaný na míru odpovědí o nás ;) . Je to taková nenásilná forma zábavy a po jídle ideální, že se nikdo nehýbe ;) Popřípadě bez novomanželů se dá hrát hra : ROK S NOVOMANŽELI ..pravidla jsou na netu....tu jsme měli odpoledne ...ale já bych třeba o to přijít nechtěla, protože to byla hrozná sranda ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) My budem mít svatební noviny a pána, co hraje na tahací harmoniku. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?