Svatební fotobudka a její výroba "po domácku"

Ahojte chtěla jsem se zeptat, zda jste si nějak vytvářeli třeba pozadí na fotobudku sami? Nebo jste ho neřešili? Napadlo mě, že by bylo vhodné udělat nějaké pěkné pozadí - třeba nějakou nástěnku oblepit třeba i pěkným balícím papírem.. Jak jste to řešili vy prosim? Mate nejake rady a tipy? A kdo Vam behem dne fotil ve fotobudce? Nechci tam nechavat jen tak ladem fotak (ne ze bych hostum neverila, ale vite jak to je - nachomitne se nekdo z ubytovanych hostu a fotak bude fuč, ani nebudem vedet jak... Nechci totiz kupovat fotobudku, která stojí někdy i 10 tis. to jsou prachy navíc a podle mě zbytečné... Pěkný den a díky za rady!
Odpovědět
@hannia fotobudka se mi jako myslenka nelibi. nicmene reseni s fotakem by mohl byt jednorazovy.. neni drahy, kdyby se ztratil, a hoste by se mohli vice vyblbnout..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji přenechat (i za cenu vyšších nákladů) realizaci fotobudky na profesionálech - nebudete se muset o nic starat, fotky budou profi nasvícené a vyfocené a navíc si hosté budou moci vzpomínku na svatební den svých příbuzných či přátel ihned na místě vytisknout.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia ahoj, jako pozadí jsem dala nastrihany krepak, bylo to jednoduché a na fotkách to vypadá dobře. Fotili kamaradi, kteří s sebou brali foťák (předem domluvení) a chvíli i fotograf... Mrkni ke mne do alba ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?