Svadba od A po Z, aneb nic neopomenout..

Profilova fotka
Krásný den všem nevěstám, rozhodla jsem se, že svou svatbu si povedu sama. Jediné tedy co tak obřad přenechám na koordinaci své kamarádky, která mi seřadí rodinu a přátele než vejdu do kostelních dveří. Poradíte mi prosím zvyky a tradice, které ke svatbě patří.. Ženich mě uvidí až u oltáře. Před samotným obřadem by se měly dávat květiny maminkám a svědkům? Říkám to tak správně..? Na obřadě se snad postavíme správně, ale pro můj klid.. Prozradíte mi prosím jak by to mělo přesně vypadat? Dále po obřadě se budeme přesouvat na hostinu.. Zasedací pořádek sice už vytvořený mám, ale též pro klid jestli by jste mi nějaká z vás napsala jak by měl vypadat? Pak by měl být první tanec nevěsty... A od této chvíle nemám absolutně představu jak by to mělo probíhat. :-| Všem moc děkuji za tipy, rady a také přeji všem krásný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, takže svatební hry doporučuju tady: http://www.svatba.cz/magazin-svatebni... a tady: http://www.hrajisvatby.cz/svatebni-za... Zasedací pořádek zde: http://joie.webnode.cz/inspirace/zase... Tady: http://www.babyonline.cz/maminka/svat... a tady:http://www.svatby.cz/clanek.aspx?IDtema=1643&ID=56 postup na průběh dne. Jinak doporučuji googlit, na netu je toho mraky a tady je určitě spousta dalších podobných témat :-) Ať se ti daří!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů), ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profil:) Jako památku si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování Vašich hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!:) 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj! Snad poradím.. u nás se to dělá tak.. ženich jede vyzvednout kytice a předá je (ve tvým případě, kdy tě nevidí před obřadem) někomu, kdo ti dá tvoji kytici, dá tvojí mamince kytičku, jako poděkování, svojí mamince, protože ho povede. Rodina se usadí na židličky, bližší rodina co nejblíže oltáři, přičemž se první lavice nechává volná pro rodiče, vzdálenější rodina a kamarádi se usazují více dozadu. Hudba začne hrát; k oltáři první jde (žena po mužové pravici) ženich a jeho maminka, svědek se svědkyní, družičky, družba, ženichův otec a tvoje maminka a nakonec ty s tatínkem. Na hostině (koukni na videa na YT od Špačka etiketa malé a velké svatby) sedí nevěsta se ženichem uprostřed, vedle nevěsty ženichovi rodičové, vedle ženicha rodiče nevěsty. Vedle nich jejich rodiče a potom ostatní rodina. Doporučuje se pořadí žena-muž-žena-muž. Některá etiketa říká, že by pár neměl sedět vedle sebe, ale spíš naproti sobě, ale to je podle mě zbytečný :) Jinak zábava - u nás má vždy úspěch zvedání botiček. Snad jsem trošku pomohla :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?