Myrtha - den předem

Ahoj myslíte, že když si nastříhám myrthu ( nebo něco tomu podobného) den či dva před svatbou, že mi neuschne?... Nedovedu si totiž představit dělat to v den svatby. děkuji Míša
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem řešila podobnou otázku...Udělala jsem pokus - část myrty do vázičky, část do ledničky postříkaná vodou do igelit. sáčku. Ty ze sáčku druhý den byly jak čerstvé, když jsme je nechala jen tak položené, tak ty z vázičky uschly daleko dříve...Takže jde to, ale osvědčila se kombinace lednice+voda+ igeliťák ;-)
Odpovědět
Dobrý večer, myrtu můžete nastříhat 1-2 dny předem a uchovat zavlhčené v chladu v igelitovém sáčku, lednice není nutná, stačí chladnější spíž, chodba, sklep.
Odpovědět
Strihala jsem kruspanek v utery, nalepila tavnou pistoli maslicky dala do krabicky (nevlhcila) a do lednicky a v pohode vydrzely az do soboty na svatbu.
Odpovědět
Překopírovala jsem hezký příspěvek z jiné diskuse - není sice přesně k tématu, ale je o myrtě: Eva 16. 01. 2012 - 12:46:48, Od srpna, kdy jsme byli kamarádce na svatbě, jsem si větvičku ze šatů pak zasadila rovnou do hlíny,přiklopila průhledným kelímkem, skoro nezalévala, mám na parapetu, dnes už má kořínky a frčí... Mám malou dcerušku, tak jí vypěstuji její vlastní na svatbu :) A podle té pověsti, tedy, snad bude kamarádčino manželství štastné, mají dvě holčičky, tak jí dám třeba pak větvičku at si napěstuje, no to je poetický :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?