Musí být na svatbě i svatební noviny?

chystám svatbu a váhám, zda si ještě lámat hlavu nad - podle mě drobností a zbytečností - svatební noviny. Byla jsem teď na dvou svatbách, na jedné byly, na druhé ne. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to přijde jako zbytečnost, my je nemáme :-)
Odpovědět
Myslí, že na svatbě máš mít to co chceš ty a né co diktuje okolí...My jsme je neměli a neměli jsme plno jiných zbytečností a svatba byla krásná..... :-D ;-) My jsme šli úplně proti tradicím a neměli ani svatební hostinu ale jen gril- raut pro přátelé a rodinu na zahrádce poté co jsme se vrátili ze svatební cesty na kterou jsem odjeli hned po svatbě....Prostě jaké si to uděláš také to máš... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí :-)
Odpovědět
Ne, svatební noviny na svatbě být nemusí. Je každého věc co si na svatbu pořídí a co ne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky říkám,že nemusí být nic,záleží jen na tobě,jaké si to uděláš a co chceš nebo nechceš mít.My jsme noviny měli,hlavně kvůli hostům a všichni si je odnesli a i náš farář je chválil,že je teď posílá ostatním párům,které oddává,jako inspiraci,tak mám radost
Odpovědět
Profilova fotka
Musí!! Bez novin je svatba neplatná :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
na svatbě MUSÍ být nevěsta, ženich, svědci. Všechno ostatní je navíc:-)
Odpovědět
Jasně že musí, všechno co tu uvidíš musí být..Omlouvám se za ironii, ale takto položená otázka k ní vybízela.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusí, ale může to být fajn zpestření a zabavení lidí když se např. fotíte:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak již bylo napsáno, pouze nevěsta, ženich a svědci jsou nutnostní:-) Svatební noviny jsme si vytvořili, abychom zabavalli svatebčany v průběhu našeho focení, které bylo po obědě. Byly plné našich fotek, rekapitulace 12 společných let :-D a také jsme vytvořili křížovku, tak aby svatebčané museli spolu komunikovat, pokud chtěli znát kompletní tajenku.
Odpovědět
Určitě nemusí, já o nich vůbec nevěděla, dokud jsem nenavšívila tyto stránky. Ale zalíbily se mi a určitě nějaké vytvořím, protože se mi to zdá jako dobrá zábava pro hosty, zatímco se budeme fotit. Myslím, že to nezabere moc času a tisk zase tolik nestojí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemusejí, samozřejmě, nemusejí. My jsme je měli a byla jsem nadšená, protože se všem líbily a svatebčané si je mohli odnést na památku. Hodně jsem si s nimi vyhrála, chtěla jsem, aby hlavně naše hosty pobavily.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?