Kdo zařizuje zábavu?

Ahoj, zajímalo by mě, kdo se stará o zábavu a zvyky. Jestli se s někým domlouváte, nebo tak nějak vždy někdo s něčím přijde? Talíř je asi jasný, to udělají v hospodě. A co polévku? Máme jíst sami od sebe jednou lžící, nebo počkat, až někdo řekne?Je ještě něco dalšího? Vůbec nevím a máme svatbu za tři týdny :(
Odpovědět
Profilova fotka
U nás ta zábava byla úplně spontánní... Žádné hry, jen hudba a tanec.. Zábava vyplynula. Nic nuceného.. Původně jsem chtěla tombolu atd.. Ale dneska je to všude, a věř, že to zábavu nijak nerozproudí. Není nad to, když se lidi umí přirozeně bavit. Bylo to skvostný, nic křečovitého.
Odpovědět
Toho jsem se právě bála. Tombolu jsem na seznamu měla taky a nakonec nebude. Bojím se, že by to bylo trapné. Tak snad vše taky tak nějak vyplyne. Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ale chcete hry, tak je svatební kočár, nebo poznávání ženicha, nevěsty..
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nemějte obavy.. Uměle vytvořené hry zábavu nedělají.. Zábava je to, co tvoří lidi naprosto nečekaně .. To pak budete koukat, jak se budete bavit.
Odpovědět
ty věci v restauraci zpravidla zajistí restaurace pokud je co k čemu, tak se s vámi sami domluví... my třeba chtěli jen talíř a dál nic... tombola - dobře děláš, mně to přijde trošku trapné (nikomu to neberu, aby se zde nestrhla lavina) ostatní hry - hrozně moc záleží na hostech... někteří jsou akční a zajistí toho spoustu, jiní ne (já jsem třeba na svatbě své kamarádky nevěděla, že se ode mně něco čeká). pokud o hry stojíte a nejste si jisti, zda vaši hosté jsou takoví, domluvte se s nimi my měli v záloze 2 hry a domluvili jsme se s mou svědkyní, že nachystá takové ty otázky, při nichž zvedá nevěsta s ženichem boty...
Odpovědět
Profilova fotka
O zvyky jako talíř a polévka se postarají v restauraci - spíš si je kdyžtak usměrni, my nechtěli děrovanou lžíci. Hry měla svědkyně připraveny tři, ale nebyly potřeba - o zábavu se postarala dobře zvolená hudba. Hry by zábavu v naší skupině hostů naopak asi zabily...
Odpovědět
Rozbíjení talíře a polévku řešila restaurace, jinak to bylo v naší režii. Hry jsme nechtěli, byla jen tombola se srandovními cenami. Když mi přišlo, že u nějakého stolu chladne zábava, vytáhla jsem někoho na parket. Úplně to stačilo.
Odpovědět
@lluckaa15: Mimochodem, tombola trapná vůbec nebyla a do svatebního rozpočtu nám přidala přes 4 a půl tisíce, všichni se bavili (a její vybavení stálo pár stovek korun).
Odpovědět
@barborastr no, to přidání do rozpočtu mi na tom vadí ze všeho nejvíc... (že bych si měla tímhle způsobem vyžádávat další peníze nad rámec svatebních darů)
Odpovědět
@zorro4: Nikdo tě nenutil, ne? Ať si to každý dělá, jak chce. To, že to zrovna tobě vadí, je tvoje věc. My to měli za dobrovolný příspěvek, takže třeba kamarád měl lístek za 20 centů. A všichni se pobavili. Já zas nechtěla dražit podvazek. Tak nebyl. To je celé.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme v plánu tombolu,u nás to nikdo nezná,a myslím že to jako srandu pochopí všichni. ;-) A vybírání peněz za lístky bude přece dobrovolné ne?Přijde mi to lepší než vybírat do boty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás jen "rukáv/bryndák" aneb společná polévka a rozbíjení talíře. O obojí se stará hospoda. Přes práh určitě přenášet nebudem (to se stejně má dělat do společného bydlení novomanželů, ne do hospody), kytici házet nebudu (svobodné tam budou všehovšudy 3 holky + houf dětí), zábavu máme rádi spontánní - prakticky všem od nás se ježí chlupy z představy kolektivní zábavy typu tanec okolo židlí, probodávání balonků podpatky aj. ;-) Zeptejte se svědků, jestli něco nachystali - často něco vymýšlí, tak ať nejste případně nepříjemně překvapeni. U nás je zakázán i únos :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@barborastr A píšu snad, že mě někdo nutil? Myslím, že mohu vyjádřit slušným způsobem názor, aniž by ses cítila osočená.@punkzuza Lepší než dražit podvazek a dort a do boty a platit "cikánce" s brečícím dítětem... prostě nemám ráda jakékoliv další vybírání peněz, přijde mi to vše na stejné úrovni. Ovšem nikomu to neupírám.
Odpovědět
Profilova fotka
Tradice a hry by měl připravit kdokoliv jiný než novomanžele... :-) .. talíř je jasný.. restaurace.. ostatní je nejlepší když si vezmou na starosti svědci, nebo někdo "akční" ..(sourozenci atd..) .. a s realizací vždy pomůže nejlépe DJ, nebo třeba zpěvák kapely... Tombola je kapitola sama o sobě.. :) .. někdo může říct, že je trapná.. já tombolu připravuji a moderuji už spoustu let.. vždy je alespoň něčím malinko jiná.. a když ne, tak jsou jiní hosté .. vždy záleží na podání.. když to moderátor dokáže dobře podat, tak se hosté pobaví i tombolou co už viděli 100x .. a jak tu někdo psal je to i docela dobrý "přínos do kasy" ... 25 cen obvykle dodávám snoubencům kolem 1300-1800Kč (podle typu výher, vždy zabalený, seznamy na stoly atd...) a vybere se cca 3000 a víc... když lístky budou prodávat šikovná děvčata a nebudou říkat cenu za jeden lístek (ale řeknou dej kolik chceš) ... tak obvykle na svatbě s 50hosty přinesou 4-6 tis... DJ a či zpěvák zvládne také uvést a ve správnou chvíli udělat házení kytice, sundávání a dražbu podvazku, či případné hry typu "kvíz" a "kočár" .. jde jen o to se domluvit zda to chcete, nebo ne.. Nějaké info o tom je na mých stránkách .. nebo klidně napište zprávu.. Přeji ať se vše vydaří! :-) Ondra.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů) či v průběhu svatby, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profil:) - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování Vašich hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!:) 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
Profilova fotka
Přidal jsem na své stránky jednu velice originální, neokoukanou svatební hru. Doporučuji přečíst, nastudovat a pobavit tak hosty na svatbě. Přeji příjemnou zábavu.. :) Ondra
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lluckaa15 Ahoj ;)..nám zábavu zajišťovali svědci, stejně tak jako tradice na kterých jsme se s nimi dohodli- rozbití talíře, přenesení přes práh....hry jsme měli jen pár, jednu pro hosty - jmenuje se to ROK S NOVOMANŽELI a byla naprosto parádní (pravidla najdeš na netu, popřípadě napíšu do sz), pak pro nás - tradiční kvíz s netradičními otázkami a pak práskání balónků vlastním tělem....během focení jsme pro ostatní měli ještě svatební noviny a svatební křížovku o cenu.....u nás to ostatní naopak ocenili, že nějaký alespoň malý prográmek byl a nekoukali jeden po druhým, navíc se u toho seznámili s rodinou ;) Tombolu bych určitě vynechala, spousta lidí donese finanční dar a je hloupé od nich tahat peníze ještě na svatbě ;) Po hrách už se rozjel DJ a zábava jela až do rána ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@michaelabailova I já bych si to užila, jelikož mám kulečník ráda, ale nevím jak starší generace...to už záleží na tom, kolik mladších a kolik straších hostů máte ;) A zase, kdyby jste ho pak využili i doma, tak proč ne, však by to nebyla povinnost si tam jít zahrát ale jen další možnost vyžití na svatbě, ne?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?