Jak ukoncit novomanzelsky kviz?

Ahoj, nemam rada organizovanou zabavu,kazdopadne alespon ten kviz tam asi dame,pripada mi to celkej fajn a ne moc ma silu. Chtela bych se ale zeptat, jak udelat pravidla,aby to k necemu vedlo? Nejakou vyhru. Prijde mi skoda jen pokladat otazky, zvedat boty a nemit zadny zaver. Moc diky za jakykoliv napad :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme pořádali kvíz známému na svatbě, kde jsme nepokládali otázky typu "kdo z vás..." ale přímo:"Co má Mařena najradši? apod... a psali to na papíry zády k sobě...jen tak je jasná správná odpověď, jestli se manžel s tou Mařenou shodne:-) jinak je to sporný v otázkách "kdo u vás víc chlastá apod" Já jsem zapisovala a pak se vyhodnotil vítěz....ale měli jsme to bez ceny, je tak jako vítěz:-) otázky se střídaly, jednou na nevěstu, jedna na ženicha
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbilo jak někdo psal, že novomanželé měli kasičku a pokaždé když se shodli dostali peníz- tím se to dá použít třeba na vybrání nějakých pěnez když to vyloženě novomanželé třeba nechtějí, nebo svědek nedá peníze do obálky ke gratulaci ale částku kterou chtěl dát vybere v drobných a použije to při téhle hře, případně za shodu můžou získávat dárky jako- bratranec Pepa přijde naštípat dřevo, ženichova tchyně přijede uvařit nedělní oběd, sestra nevěsty udělá Vánoční úklid bytu, hlídání dětí apod.což je ale nutno asi domluvit předem, zda by byli případně opravdu ochotni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj, pak taky byly balonky připevněný na desce a v každym byl výhra (drbání, mytí nádobí, masáž, vytírání, luxování, propustka do hospody:-D a pak si to mohli kdyžtak prohodit:-D) a novomanžele házeli šipky a kdo co prasknul, to vyhrál....tak když se trefí v odpovědi, může si jít hodit šipkou třeba :-D to bude taky dobrej moment překvapení.
Odpovědět
Byla jsem na jedné svatbě kde si hosté mohli vsadit na správný poměr správných odpovědí - mělo to ten účinek, že všichni pozorně sledovali a ti kdo se trefili dostali drobné odměny.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mne , nemusi byt kviz nejakym spusobem odmenovan. Hlavne aby byl zabavni, aby byl o novomanzelech, musi byt interakce mezi hosty- takze nejake te ruzne varianty odpovedi(zabavni a obcas srandovni, ale spravni varianty take musi byt), musi byt dobre ozvucen hudebne(effekt opravdove show). A ta posledni otazka mela by byt hodne romanticka a zajimava, tim padem vsechny jsou stastni, pocit vyhry vsech a jde dalsi pripitek na zamilovane novomanzele. No a zase, pokud chcete kvalitni zabavu, musi to delat profi moderator a dj. Takovych lidi je vopravdu malo, ale chvala bohu takove lidi znam))
Odpovědět
Profilova fotka
V případě novomanželských kvízů si myslím, že se hraje hlavně o čest :-) A organizované zábavy se vůbec nebojte! Když je dělaná s citem, tak je to moc fajn. Nejhorší jsou svatby, kde se nic neděje. Nevěsta někdy nevnímá to, že se svatebčané moc nebaví, protože je sama plná dojmů, zážitků a je rozlítaná .. takže já jsem rozhodně pro zábavu! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?