Fotky svatebčanu ve svatebních novinách

Ahoj dával někdo do svých svatebních novin fotky svatebčanů s jejich krátkými popisky?Co napsat do popisku? Můžete mi poslat nějakou ukázku nebo poradit jak na to? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. řekl bych, že v tom ti přesně nikdo neporadí.. nicméně kdybych to dělal já, projel bych jim facebook a vložil tam nějakou vtipnou fotku (nebo selfie) z FCB .. komentář si k tomu beztak každý napsal svůj.. tak ho tam dát... případně upravit.. nebo svůj vlastní - vtipný (např. krátký popis nějakého zvířátka, které by mohlo dotyčného vystihovat...) .. ale jen nápad.. :)
Odpovědět
Měla to kamarádka a bylo to super pro velkou svatbu, kde se všichni neznali. Já jsem to chtěla dát do svatebních novin také - jen jméno a krátký popisek, například s povoláním nebo oblíbeným koníčkem, vztahem k ženichovi/nevěstě, funkcí na svatbě (svědek) a tak. Ale protože se na mě všichni vykašlali (část rodiny není na Facebooku ani s nimi nemám žádné aktuální digitální fotky, tak jsem je o ně osobně prosila) a ani žádní kamarádi mi fotky, o které jsem prosila, neposlali, tak jsem se zase vykašlala já na svatební noviny. Než bych se o to každého prosila třikrát...
Odpovědět
Zvířátka apod. bych nedávala, při větším počtu lidí zvlášť je těžké tyhle vtípky dotáhnout tak, aby byly opravdu vtipné.
Odpovědět
@djmech S tím Fb je to docela dobrý nápad. Díky za tip. Teď stejně jezdíme s pozvánkama tak si zbytek vyfotím sama a bude :-)
Odpovědět
@izzybickerstaff Ahoj, myslíš,že by si mi mohla dát kontakt na tvou kamarádku abych se jí poptala na rady?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?