Zveřejňování fotek ze svatby

Profilova fotka
Ahoj, mám otázku, jak vhodně, taktně a především KDY říci hostům, že si nepřejeme, aby nezveřejňovali na sociálních sítích fotky ze svatby? Nelíbí se mi a mám takovou zkušenost z jiných svateb, že hosté zveřejňují nekvalitní fotky pořízené vlastním mobilem. Budeme mít fotografa, který bude všem hostům k dispozici a jeho fotky jim poté rádi poskytneme. Děkuji za rady :-)
Odpovědět
Proč spolu se svatebním oznámením a pozvánkou nepředat i dopis s bližšími informaceni ( např.kdy kam přijde, jaké si přejete dary) a s touto žádostí? Bohužel takto to měla kamarádka. Do druhého dne na fb asi 100 fotek z mobilu a o profi už pak skoro nikdo nestál:(
Odpovědět
My jsme spolu s oznámením měli i průvodní dopis, kde byly mimo jiné informace o ubytování, svatebních darech, program dne a taky tahle informace. Napsali jsme nějak ve smyslu že se jedná pro nás o intimní moment, který chceme sdílet jen s našimi nejbližšími a že bychom byli rádi, aby nezveřejňovali fotografie a videa na sociálních sítích. A pak taky, že si můžou svatbu v klidu užít i bez focení a že jim pak samozřejmě profi fotky obratem poskytneme. Reakce se nám na to donesly jen kladné a páry které svatba teprve čeká nám říkaly, že to taky určitě předem napíšou. Někde jsem viděla i tabule se "zákazem" přímo na svatbě, ale to se mi moc nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za rady, sdělit to společně s pozvánkou vidím také jako vhodné řešení. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?