Zoufale sháním vysoké svícny :(

Prosím poraďte kde sehnat skleněné svícny na nožce - čiré sklo, IKEA NEMÁ
Odpovědět
Ikea v praze je má, dokonce několik druhů...
Odpovědět
Právě že ikea má ty svícny, jsou v balení po třech kusech. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Ikea má pouze s nízkou mističkou, to jsou jiné než na obrázku .....
Odpovědět
@petrazmoravy co nějaká svatební agentura...já takhle nemohla sehnat organzu ve velikosti a barvě , kterou jsem potřebovala a pro slečnu to nebyl problém....přeci jen mají větší možnosti a přehled kde by to mohli mít a kde to objednat :-)
Odpovědět
budeme je po svatbě prodávat- svatba je 31.5.2014 pokud vydržíš 14 dnů, můžeme se domluvit
Odpovědět
@petrazmoravy já je mám doma a nepřijdou mi v zásadě rozdílné
Odpovědět
Profilova fotka
@petrazmoravy skús pozrieť na tieto stránky http://www.svatebnivyzdoba.cz/kvetina..., je to podobné tomu čo hladáš
Odpovědět
Zkus se podívat na stránky www.gddesign.cz do sekce skla. ;-) Mají tam různé druhy číší, svícnů apod., případně kdyby jsi tam nic nenašla, zkus jim napsat přímo na email, který mají uvedený v kontaktech, co potřebuješ. Jsou ochotní ti sehnat přesný nebo podobný typ, jaký potřebuješ a ceny mají taky příjemné. Můžeš si tam nakoupit i organzy nebo třeba pěkný slunečník jako doplněk k šatům na horký letní den. :-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
naposledy jsem kupovala ve výprodeji za půlku tady http://www.stardecoshop.cz/svicny/ , ale už je nemají, tak zkus jestli tě nezaujme něco jiného..
Odpovědět
Profilova fotka
@petrazmoravy Přesně tyto se mi líbí také - sehnala jsi nakonec? Mně se teda nedaří. Tento typ jsem už vzdala a smířila se aspoň s klasickýma čajovkama - teda na vysoké noze, jako mají v IKEA, přesto jich potřebuji hodně a kupovat je nechci, protože 100 Kč za kus (i víc) je dost, když jich potřebuji takových 50.... Nevíte někdo o půjčovně? Nebo nechce se některá nevěsta, která je také shání, složit?
Odpovědět
Já bych se zeptala květinářky nebo někoho, kdo vám bude dělat výzdobu. My jsme si půjčovali za poplatek právě od květinářky.
Odpovědět
Zahradnictvi Chládek na Praze 6. A mnoho dalších druhů. Já tam byla jak v ráji. Mají tam i ty obří martini sklenice jako aranžmá na kytku. Ale to už je na hooodně posh svatbu. A teď jsem objevila další boží obchod na Floře. Zvenku maj napsáno cafe shop a neco o meditacich a vevnitr je to raj svatebnich serepeticek. Nevedela jsem co driv.
Odpovědět
Článek se načítá
Aha, ted koukam, ze to mas trochu z ruky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se Vám nepodaří sehnat celo-skleněné svícny, nabízíme svícny na stopce v kombinaci kov-sklo (stříbrná, zlatá nebo antracitová barva) výška24cm, buďˇse zdobením na Vaše přání- cena do 150kč/ks nebo bez zdobení za 80kč. (Nevěstám z Ostravy a okolí je možné i zapůjčit za poloviční cenu. Více v našem obchůdku verixlenka tady na beremese.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@kacenkakaca dobrý den, nemáte ještě na prodej svícny?
Odpovědět
@monisek88 ja je ale neprodavam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?