Zlata barva svatby s jakou skombinovat?

Profilova fotka
Ahoj holky, Tak jsme si vybrali konečně barvu. Shodli jsme se na zlaté, sampan, bíle. Ale me prvotní nadšeni pomalu upadá, protože si říkám, ze ženich by tedy měl mít kravatu v barvě svatby, tedy zlatou a všechny doplňky by mely byt v barvě svatby. Ale tak si říkám, jestli to na fotkách nezanikne? Tak se bojím, aby příteli ta zlata slušela- ma tmavě vlasy a modré oči a ja jsem typické jaro :D Jestli by to nechtělo jeden výrazný akcent? Ale jaký zvolit? Aby to bylo v harmonii a zase to moc nervalo... Ps: píšu z tabletu Dekuji moc za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
*zkombinovat! 🙈
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem našla toto. A pak by to asi také chtělo nějakou výraznou barvicku do kytky, ze? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zlato-smetanovo-modrá, zlato-lososová-pudrová nebo zlato-červená (ale to je už spíš takový to nóbl :) ) Pro tvoji inspiraci pár fotek :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka nechala bych jen ty dvě barvy zlatou a bílou, přítel ať si vezme černou kravatu a kytice může být třeba bílé růže.
Odpovědět
Mi měli barvu svatby šampaň.Týden před svatbou mi z hotelu volali,že nemůžou sehnat vše v barvě šampaň a že udělají stoli bílo stříbrně.Měla jsem z toho strach,že to bude jak na pouti,ale bylo to krásný.Ubrusy jsme měli bílé,potahy na židlích také a mašle stříbrné,místo váziček jsme měli sklenky na víno a v každé květ bílé růže,ve skleničkách byly vodní perly.Po stolech jsme měli rozházené blískavé konfety.Bylo to nězné,slavnostní no prostě paradá.Na fotkách také super.Dokonce jsme měli i bílé ubrousky se stříbrným.Na hotelu si vyhráli.
Odpovědět
Dobrý den. Zlatá nebo stříbrná jsou jak to říct " luxusnější verze bílé" takže Vám budou ladit s jakoukoli barvou. Pozor, ale aby jste nekombinovala studené s teplými tóny odstínů. Tedy když svolíte zlatou a světle modrou, nebo mátovou - tak se držet studených tónů barev a naopak. Přikládáme obrázky našich oblíbených botiček ve zlaté a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
nám teda bylo řečeno,že kravata by měla ladit se šatama.přeci jenom patři k nevěstě a ne třeba k potahu na židli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@botyobuvpopelka Ty botičky jsou dostupné? Jsou naprosto boží! Přesně můj styl! Lámala jsem si hlavu jak vyřešit svatební obuv, protože se mi ty klasické nelíbí, ale tyhle jsou dokonalé! Musím je mít! :)
Odpovědět
a co navy blue? Do kytice něco málo plus nějaké drobnosti doladit do této barvy...
Odpovědět
Profilova fotka
ta se mi také líbí :) Už jsem koukala na inspirace a udělala si na to i album :D
Odpovědět
@kockakacka no vida, ani jsem si nevšimla:-) my chceme hlavní právě navy blue a přemýšlíme, které barvičky k tomu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych to zas tak neprožívala, podle mě může mít ženich klidně bílou kravatu... my to tak měli i když „barvy“ svatby jsme měli bílá/mocca. ;-)
Odpovědět
@kockakacka Dobrý večer, děkujeme :-) těší nás, že se Vám naše boty líbí. Samozřejmě, že jsou dostupné. Z naší nabídky - Saténové sandálky s velkou kytkou = model Misha II + exkluziv zdobení č. 7. Lodičky z exkluzivního materiálu (zlatá a stříbrná u exkluzivních materiálů není kůže) EKaL č. 4 + zdobení mašlí. Své botky si u nás můžete sama navrhnout a upravit podle toho jak se Vám líbí. Barvy, materiály, zdobení, podpatky, špičky, paty,...my je pak zhotovíme podle Vaší délky chodidla nebo i přesně na míru včetně obvodů :-) Již od velikosti 32 - 44. Možnost dodatečné úpravy samozřejmostí. Návod jak postupovat u svého návrhu najdete již i zde: https://www.youtube.com/watch?v=0NuNd... V případě dotazů, nás prosím neváhejte kontaktovat - jsme zde pro Vás...Popelka team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?