Zapůjčení mobiliáře z Prahy

Profilova fotka
Ahoj holky, neznáte někdo půjčovnu mobiliáře, ve které mají velké kulaté stoly, skládací bílé židle na obřad a hnědé Chiavari židle na hostinu? Hledám firmu z Prahy nebo okolí. Zatím vím, že hnědé židle mají v NFCP, ale jejích kalkulace za dopravu je děs (víc, než 6000 tis do okolí Kutné Hory!). Potřebovala bych 43 kusu skládacích a 45 těch hnědých, k tomu 5 kulatých stolů. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nábytek zapůjčíme. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nám napsat do zprávy. Připravíme Vám cenovou nabídku. Potřebujeme zaslat datum svatby, adresu a počty nábytku. Přeji příjemný den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Nabídka zajímá, prosím Vás o zaslání cenové nabídky za zapůjčení následujícího mobiliáře + dopravy do Chateau Třebešice 1.07.2017 a zpátky následující den + instalace a deinstalace Mobiliář: 45x svatební židle hnědé 43x bílé skládací židle 5x velké kulaté stoly na 10 osob s bílým prostíráním Děkují předem za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, děkuji za informace. Nabídku zpracuji a pošlu. Ještě se zeptám bílé prostírání = bílý ubrus? Přeji příjemný večer!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, do Prahy jezdíme několikrát do týdne, máme v naší půjčovně jak kulaté stoly pro 6-8 osob, židle skládací, ubrusy, atd. Kalkulaci rád připravím emailem dle zadání. Děkuji Kostolnik Jan PARTY SERVIS
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?